13 / 05 / 2024

iş makinaları ihracat

iş makinaları ihracat

İMDER'in düzenlediği Uluslararası İş Makinaları Kongresi dün İstanbul'da başladı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Nihat Ergün, iş ve inşaat makinası sektöründe ihracat hedefini 10 milyar dolar olarak açıkladı...

Borsa İstanbul’da ihracat oranı yüzde 70’in üzerinde olan şirketler! İşte Şubat 2024 listesi

Borsa İstanbul’da işlem gören ve ihracat oranlarıyla öne çıkan şirketler karlılıklarıyla da dikkat çekiyor. Borsa İzinde X Sosyal medya hesabından ihracat oranı yüzde 70’in üzeride olan şirketlerin listesini paylaştı.

Yakusan İş Makinaları Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakusan İş Makinaları Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Yırlayıcı tarafından kuruldu.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Tarım, gıda ve içecek sektöründen 10 ayda 21,29 milyar dolarlık ihracat!

2023 yılının ilk 10 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, 2022 yılının aynı döneme göre yüzde 5,64 artışla 21,29 milyar dolar ihracat gerçekleştirdi.

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Türkiye'ye petrol ihracatı için tarih verildi

Irak Petrol Bakanı Hayyan Abdulgani, Irak’tan Türkiye’ye petrol ihracatının yeniden yapılması için Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), petrol firmaları ve Türkiye ile anlaşma sağlanacağını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kuyucu tarafından kuruldu.

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Çavdar tarafından kuruldu.

Salta İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salta İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hazal Bilgin tarafından kuruldu.

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yetişen tarafından kuruldu.

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Necat Kayhan tarafından kuruldu.

Defans Gayrimenkul İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Defans Gayrimenkul İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Dengizmen tarafından kuruldu.

iş makinaları ihracat Haberi

iş makinaları ihracat
Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği'nin (İMDER) düzenlediği Uluslararası İş Makinaları Kongresi dün İstanbul'da başladı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, iş ve inşaat makinası sektöründe ihracat hedefini 10 milyar dolar olarak açıkladı.


İHRACAAT 8 KAT ARTTI

Türkiye'nin, küresel iş makinası sektörü için çok önemli alan olduğunu vurgulayan Bakan Ergün" Türk iş makinası sektörü, Avrupa'nın 4'üncü, dünyanın ise en büyük ll'inci sektörü konumunda. Ülkemizde 7 yaş sınırında 65 bin adet iş malönası bulunuyor. 2023'te satışlann 30 bine ulaşması bekleniyor.
Bunun artmasını hedefliyoruz. İş makinası ihracatı 10 yıl içinde sektör ihracatını 8 kat artırdı ve 1,5 milyar dolara yaklaştı. 2023 hedefinde en az 10 milyar dolarlık payı olacaktır" dedi.

Ergün'den yatırım daveti

 "2023 hedeflerine ulaşacağımızdan hiç şüphem yok" diyen Ergün, "Türkiye'de sadece...