19 / 05 / 2024

iş makinası gölete mi düştü

iş makinası gölete mi düştü

İstanbul'da iş makinesi gölete uçtu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekipleri iş makinesi operatörünü kurtarmak için çalışmalara başladı.

Peker GYO Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, halka arz sürecinin ardından Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı.

Bursa Sağlık Tarihi Müzesi açılış için gün sayıyor!

Bursa’yı değerleriyle geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Sağlık Tarihi Müzesi’, açılış için gün sayıyor. 

Mint Şişli güncel fiyat listesi!

Mint Şişli güncel fiyat listesi 338 bin TL'den başlıyor. Mint Şişli projesi Mint Yapı tarafından Şişli Gülbahar Mahallesi'nde hayata geçirildi...

CNR İMOB açılış için gün sayıyor! 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve MOSFED tarafından düzenlenen CNR İMOB açılış için gün sayıyor.

Pendik Esenler Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Pendik Belediyesi Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği 9. spor merkezini de vatandaşların hizmetine açıyor. Pendik Belediyesi'nin yine Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan devraldığı Esenler Spor Kompleksi de açılış için gün sayıyor.

Uzun süredir işlem görmemiş taşınmazlara dikkat!

2017 yılı Ocak – Ekim döneminde Türkiye’de 2 milyon 96 bin 616 satış gerçekleştirildi. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı çok uzun süredir tapu dairesinde işlem görmemiş taşınmazları satın alırken dikkatli olmak gerektiğini söylüyor.

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Emlak sektörü Türkiye ekonomisi için güvenli bir liman!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, TÜİK Eylül 2017 Konut Satış İstatistiklerini değerlendirdi. Kuzu, "Rakamlardan da görüyoruz ki emlak sektörü ülke ekonomimiz için güvenli bir limandır" dedi.  

Haliç Port için gün sayılıyor!

Etrafındaki fabrikaların temizlenmesiyle yeniden canlanması beklenen Haliç'te yatırım planları artıyor. Haliç Port projesinin başlaması için gün sayılırken bölgede yerli ve yabancı 10 marka otel açtı. 

Teknik Yapı Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor!

Teknik Yapı tarafından İstanbul’un Anadolu yakasında Kadıköy Suadiye’de hayata geçirilen Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu kesintisiz seferler için gün sayıyor!

Geçtiğimiz ay test sürüşleri yapılan Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu projesi kesintisiz seferler için gün sayıyor..

Yeni imar yönetmeliği 5 gün sonra yürürlükte!

Yeni imar yönetmeliği 5 gün sonra, 1 Ekim 2017 tarihi itibari ile yürürlüğe girecek. Mevcut yapı ruhsatı başvurularının da yine bu tarihe kadar sonuçlandırılması gerekecek..

Yeni İmar Yönetmeliği 10 gün sonra yürürlükte!

3 Temmuz'da Resmi Gazete'de yayımlanan Yeni İmar Yönetmeliği 10 gün sonra yürürlüğe girecek. İşte yönetmeliğin genel ilkeleri..

iş makinası gölete mi düştü Haberi

iş makinası gölete mi düştü


Akpınar Köyü'nde bir şantiye alanındaki iş makinesi, içindeki operatörüyle birlikte gölete uçtu.

Kaza sonrası iş makinesi tamamen sulara gömüldü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekipleri iş makinesi operatörünü kurtarmak için çalışmalara...