10 / 05 / 2024

iş sahibi yapacak osb

iş sahibi yapacak osb

10 bin kişiyi iş sahibi yapacak OSB geliyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

1941 yılında vatandaşları arazi sahibi yapacak uygulama!

1941 yılında Arazi tevzi kanunundaki bazı maddelerinin hayat şartlarına uymadığı gören hükümet herkesi arazi sahibi yapacak bir uygulama kararlaştırmış.

Herkesi ev sahibi yapacak düzenleme: 1.20 faizli konut kredisi verilecek! İşte başvuru detayları...

Ev almak isteyenler gündemde yer alan 1.20 faizli konut kredisinin detaylarını araştırıyor. Herkesi ev sahibi yapacak düzenleme: 1.20 faizli konut kredisi verilecek! İşte başvuru detayları...

Hyundai'den büyük fırsat! Şimdi al 6 ay sonra öde kampanyası! İşte Hyundai SANTA Fe Hibrit fiyat listesi 28 Haziran 2022

Hyundai otomobil markası araba almak isteyenler için büyük kampanya başladı. Şimdi al 6 ay sonra öde kampanyası ile herkesi araba sahibi yapacak. Peki Hyundai SANTA Fe Hibrit ne kadar? İşte Hundai SANTA Fe Hibrit fiyat listesi 28 Haziran 2022...

Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor!

Son dönemlerdeki şube yatırımlarıyla sık sık gündeme gelen Emlak Katılım, müşterilerini ortaklaşa konut sahibi yapacak finansman yöntemiyle buluşturuyor...

İzmir iş dünyası, ailelerini kaybeden depremzedeleri ev sahibi yapacak!

İzmir iş dünyası tarafından başlatılan "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasıyla depremde hayatını kaybedenlerin ailelerinin ev sahibi yapılması planlanıyor.

Eminevim öğretmenleri 22 ayda ev sahibi yapacak!

Konut almak isteyen öğretmenlerin beklediği haber Eminevim’den geldi. Hazırladığı konut kampanyasına Öğretmenler Günü’nü erken getiren Eminevim, Kasım ayı içerisinde başvuru yapan öğretmenler için teslimat süresini 22 aya çekti ve iki yıldan daha kısa sürede konut sahibi olma yolunu açtı.

Gayrimenkul zengini Hülya Avşar 30 yılda 350 kişiyi iş sahibi yaptı!

Yatırımlarını gayrimenkul ve arsa üzerine yapan ünlü ve güzel oyuncu Hülya Avşar’ın 30 yılda 350 kişiyi iş sahibi yaptı...

Nivo'dan herkesi ev sahibi yapacak kampanya!

Konut kredisi faizlerinin 0,98'e indiği bugünlerde Nivo, İstanbul ve Ataköy’de bulunan projelerinde faiz avantajına ek olarak herkesi ev sahibi yapacak yeni bir kampanya daha başlattı....

TOKİ dar gelirliyi 2019'da da ev sahibi yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ öncülüğünde dar gelirli vatandaşlar için başlatılan sosyal konut projesi kapsamında bu yıl 46 bin 700 konutun teslim edileceğini söyledi.

Sinpaş 2018 fiyatlarıyla herkesi ev sahibi yapacak!

Sinpaş, konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.  Sinpaş 2018 yılının son günlerinde hem ülke ekonomisinin kaldıracı olmak hem de konut alıcılarına en uygun koşulları sunmak amacıyla yılın son kampanyasına başladı.

Emlak Konut gurbetçileri ev sahibi yapacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut, yatırımcılar ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Gurbetçileri ev sahibi yapmayı amaçlayan Emlak Konut, ülke ekonomisine destek sağlayacak.

Babacan Holding 2 ayda herkesi ev sahibi yapacak!

Babacan Holding, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına Babacan Premium, Babacan Port Royal projeleriyle destek oluyor. 

Finansevim herkesi ev sahibi yapacak!

Finansevim, orta ve alt gelir grubunun ev sahibi olmasındaki en büyük engelleri ortadan kaldırıyor. Firma, ödeme miktarı ve peşinat konusundaki sıkıntıları azaltmayı hedefliyor. 

iş sahibi yapacak osb Haberi

iş sahibi yapacak osb

ANKARA'DA kurulacak Uzay ve Havacılık İhtisas OSB sayesinde 10 bin kişinin istihdam edileceğini bildirildi. 


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakam Fikri Işık, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 


Havacılık, uzay ve alt sektörlerin bir alanda yer alacağı, ağırlıklı olarak yüksek katma değerli, ileri teknolojilere dayalı ürünlerin üretileceği, nitelikli işgücüne sahip dünyanın sayılı havacılık merkezlerinden biri olmaya aday söz konusu OSB'nin, başkentin Kazan ilçesinde 7 milyon 230 bin metrekarelik alanda kurulduğunu belirten Işık, "İhracat, ciro ve Ar-Ge harcamaları gibi çeşitli büyüklükler açısından en yüksek değerlere sahip 40 savunma sanayi firmasının 23'ünün başkentte bulunması dolayısıyla Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin Ankara'da kurulması ihtiyacı doğmuştur" diye konuştu. 


Işık, Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB'nin kurucu ortakları arasında Savunma...