18 / 05 / 2024

iş yeri üzerinde bulunan binalar 

iş yeri üzerinde bulunan binalar 

İzmir'de 30 Ekim'de meydana gelen deprem sonrasında birçok vatandaş evlerinin depreme dayanaklığını sorguluyor. Öyle ki yeni ev satın alacak veya kiralayacak olan vatandaşlar da altında iş yeri olan evleri tercih etmiyor.

5 farklı noktada 300’ün üzerinde iş yeri ve konut inşa edilecek!

Kahramanmaraş'ta kentsel tasarım projesi ile 5 farklı noktada 300’ün üzerinde iş yeri ve konut hayata geçirilecek. 

Bitlis'te dere üzerindeki 700 iş yeri boşaltıldı!

Bitlis'te "Dere ıslah projesi" kapsamında, valilik tarafınca kendilerine tebligat gönderilen dere üzerinde bulunan riskli 700 iş yeri tahliye edildi.

Pekdemir İnşaat'tan Kocaeli'de işyeri inşa edecek!

Pekdemir İnşaat Leyla Atakan Caddesi üzerinde inşaata başladı. İlimizin başarılı mimarlarından Seyhan Serimer'in projesini çizdiği inşaat dört katlı işyeri olarak planlandı.

İşyeri tapusu nedir?

Tamamlanmış bir yapının kat, daire, iş bürosu, dükkan, mağaza, mahzen, depo gibi bölümlerinden ayrı ayrı ve başlı başına kullanılmaya elverişli olanları üzerinde,ü mülkiyet hakları kurulabiliyor. Peki, işyeri tapusu nedir?

Van Erciş kentsel dönüşümde 17 işyeri yıkıldı!

Atatürk Caddesi'nde TOKİ'ye ait arsa üzerinde yaptırılan 2 bin 500 kişilik caminin inşaat alanında kalan 60 yıllık 17 iş yeri, belediye ekipleri tarafından iş makinelerinin marifetiyle yıktırılıyor.

1994 yılında İstanbul'da 30 bin işyeri!

1994 yılında İkitelli Sanayi Sitesi'nde 30 binin üzerinde işyeri kepenklerini açmaya hazırlanıyormuş. 50'ye yakın kooperatif ve sanayi sitesinin bulunduğu site tamamlanınca, şehir içindeki işyerleri buraya taşınacakmış.

Ümraniye'de 3 milyon 250 bin liraya 3 katlı işyeri!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye Sütcü İmam Caddesi'ne yakın bir noktada yer alan 3 katlı işyeri 3 milyon 250 bin liraya satılıyor. Gayrimenkul, 480 metrekare arsa üzerinde yer alıyor.

Basın Ekpres yolunda 750 bin metrekarenin üzerinde kiralık iş yeri var!

Basın Ekspres yolu tam anlamıyla kiralık ofis cenneti haline geldi. 750 bin metrekarenin üzerinde kiralık iş yeri olan caddede binanın yapısına göre kiralık metrekare fiyatları 2010 ve 2011 yılına döndü.

Kentsel dönüşümde riskli ilan edilen konut ve işyeri sayısı 426 bini geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında bugüne kadar riskli ilan edilen konut ve işyeri sayısı 426 bini aştı. Bu alanlarda 367 bin 522 konut ve iş yerinin yer aldığı 162 bin 442 binanın bulunduğu tespit edildi...

Riskli ilan edilen konut ve işyeri sayısı 426 bini geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 5 Ekim 2012 tarihinde başlattığı kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında bugüne kadar riskli ilan edilen konut ve işyeri sayısı 426 bini aştı..

Kentsel dönüşümde riskli ilan edilen konut ve işyeri sayısı 426 bini geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 5 Ekim 2012 tarihinde başlattığı kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında bugüne kadar riskli ilan edilen konut ve işyeri sayısı 426 bini aştı....

Korumalı işyeri nasıl olunur?

Korumalı işyeri işgücü piyasasına kazandırılmaları güç olan zihinsel veya ruhsal engelli bireylere istihdam oluşturmak amacıyla korumalı işyerleri oluşturuluyor. Peki korumalı işyeri nasıl olunur? İşte yanıtı...

Korumalı işyeri nedir?

Korumalı işyeri statüsü için en az sekiz bireyin çalıştığı işyerinin işvereni, korumalı işyeri statüsünün kazanılması için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvuruda bulunması gerekiyor. Peki korumalı işyeri nedir?

iş yeri üzerinde bulunan binalar  Haberi

iş yeri üzerinde bulunan binalar 

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında çok sayıda bina yıkılmıştı. Depremde yıkılan binalardan bazılarının iş yeri yapmak için kolonlarının kesilmesinin ortaya uzun zaman gündem olmuştu. 

Eskiden altında market, spor salonu, mağaza, cafe gibi iş yerlerinin bulunması binanın değerini artıran bir özellikken deprem sonrasında bu durum tamamıyla değişti. 

Öncelik depreme dayanıklı olması 

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği mezunu olan ve gayrimenkul danışmanlığı yapan Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Özellikle depremler sonrasında evinin güvenli olmadığını düşünenler yeni ev arayışlarına giriyorlar. İzmir Depremi’nden sonra da insanlar, depremle tekrardan yüzleşti” dedi. Son günlerde ev arayan danışmanlarının arttığını belirten Başaran, “Yeni ev arayışlarında normalde evin konumu, oda sayısı, sahip olduğu sosyal olanaklar ilk akla gelen özelliklerdi ancak şimdi ev depreme dayanıklı olsun isteniyor” şeklinde konuştu. 

Eskiden avantajdı 

Ev...