30 / 04 / 2024

işbankası işyeri kredisi

işbankası işyeri kredisi

Türkiye İş Bankası, Türk ekonomisine ve girişimcisine olan desteğini "İşyeri Kredisi"nde faiz oranlarını indirerek sürdürüyor. Daha önce 1-60 aya kadar vadede %1,55 olan işyeri kredileri faiz oranları, %1,45 olarak yeniden belirlendi.

Konut kredisi ve iş yeri kredisi arasındaki fırsat eşitsizliği!

Amaç inşaat sektörünün desteklenmesi eldeki konut ve iş yeri stoklarının eritilmesi, tüketimin artırılarak ekonominin önünün açılması ise niçin konut kredisi faiz oranları ile iş yeri kredisi faiz oranları birbirinden oldukça farklı?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizlerinde indirim!

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Bankanın konut için kampanyalı faiz oranları yüzde 0.95’e geriledi...

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faizleri düştü!

İş Bankası tabela konut kredisi faiz oranlarını sabit tutarken kampanyalı konut kredisi faizleri için indirim uyguladı. Bankanın kampanyalı konut kredisi faizleri yüzde 1.57’ye geriledi...

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faiz oranları ne kadar?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi faiz oranları ne kadar? İş Bankası kampanyalı konut kredisi için hangi sigorta ve masrafları zorunlu uyguluyor?

İş Bankası kampanyalı konut kredisi hesaplama!

İş Bankası kampanyalı sonbahar konut kredisi ürünü için yüzde 1.72 faiz oranı kulandırıyor. İş Bankasından konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

TOKİ 71 işyeri başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ toplamda 7 ilde 73 işyeri satışa sunuyor. Açık satış yöntemi ile satışa sunulan işyerleri için satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

İşyeri kredisi kullanma şartları neler?

Belirli ve düzenli bir geliri olan ( ticari nitelikli müşteriler hariç ) ve kredi notu banka kriterlerine uygun, gerçek kişiler işyeri kredisi kullanabilir.

İşyeri tadilat kredisi nedir?

İşyerinde yapılacak tadilat işleri için bankalar "İşyeri tadilat kredisi" adı altında kredi veriyor. Peki, işyeri tadilat kredisi nedir? Bazı bankaların sunduğu bu kredide koşullar nelerdir?

Konut ve işyeri kredisine puan desteği!

Kentsel dönüşümde, konutunu veya işyerini kendi imkanlarıyla edinmek isteyenlere verilecek krediye "edinme kredisi" deniyor. İşte, konut ve işyeri kredisine puan desteği!

İşyeri açma kredisi nasıl alabilirim?

Kendi işini kurmak isteyen ancak yeteri kadar bütçeye sahip olmadığını düşünen kimseler bankaların işyeri açma kredisinden faydalanabiliyor. Siz de kredi kullanmak istiyor ve "İşyeri açma kredisi nasıl alabilirim?" diyorsanız işte yanıtı..

İşyeri kredisi başvurusu nasıl yapılır?

İş kurmak isteyen ancak yeterli sermayesi olmayan kimseler, bankaların işyeri kredilerinden faydalanabiliyor. Peki, işyeri kredisi nasıl alınır? İşyeri kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte işyeri kredisi...

İşyeri kredisi nasıl alınır?

Yeni işyeri satın almak isteyen ve vergi levhası olan tüm ticari işletmeler bankaların sunmuş olduğu işyeri kredisinden faydalanabiliyor. Peki, işyeri kredisi nasıl alınır? İşyeri kredisi şartları nelerdir?

İşyeri kredisi nedir?

Kendi işini kurmak isteyen ancak yeteri kadar bütçeye sahip olmadığını düşünenler için iş yeri kredisi kullanabiliyor. Peki, işyeri kredisi nedir? İşyeri kredisi kullanım şartları nelerdir?

işbankası işyeri kredisi Haberi

işbankası işyeri kredisi

Bunun yanı sıra, kredi tutarı üzerinden %1 oranında peşin komisyon tahsil edilmesi durumunda faiz oranı daha da düşecek. Bu durumda İş Bankası, İşyeri Kredisi'nde peşin komisyonsuz %1,45 faiz uygularken, peşin komisyonlu kredide, vadeye göre değişen ancak daha düşük faiz oranları uygulayacak.


Aşağıdaki tabloda %1 peşin komisyon tahsil edilmesi halinde uygulanacak faiz oranları yer almaktadır.


VADE             KOMİSYON ORANI           İNDİRİMLİ FAİZ ORANI


12 AY                         %1                                          AYLIK % 1,30


24 AY                         %1                                          AYLIK % 1,37


36 AY                         %1                                          AYLIK % 1,40


48 AY                         %1                                          AYLIK % 1,41


60 AY                         %1                                          AYLIK % 1,42