24 / 07 / 2024

İşbir yatan BMW veriyor

İşbir yatan BMW veriyor

Renkler, kullanılan malzemeler, desen, kumaş ve şekillerle harikalar yaratan tasarımcılar, mekânların 'olmazsa olmazlar'ı olan detayları tarihe gömüyor

BMW, 2 Serisi’ne ekimden sonra kasımda da zam yapmadı!

BMW, 2 Serisi’ne ekim ayında olduğu gibi kasım ayında da zam yapmadığını açıkladı. 2 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan BMW, bu seriye önümüzdeki günlerde bir zam veya indirim gelip gelmeyeceğine ilişkin bir açıklama yapmadı.

BMW’den bir müjde daha! 2 Serisi’ne zam beklenirken bakın ne oldu!

Ekim ayı kapsamında bünyesindeki tüm modellerin güncel fiyat listesini peş peşe paylaşan BMW, son olarak, 2 Serisi’nin fiyat listesini paylaştı. BMW’nin bu fiyat listesine bakıldığında 2 Serisi’ne zam yapmadığı görüldü.

BMW, M modellerine bu ay zam yapmadı! En ucuz M modeli kaç TL?

Hemen her ay açıkladığı fiyat listeleriyle birçok modeline zam yapan BMW, bu ay zam yapmayarak alıcıların yüzünü güldürdü. BMW, aynı zamanda M modellerine de zam yapmadığını açıkladı.

BMW takipçilerine Eylül 2023 sürprizi! Bu iki modelde ağustos fiyatlarıyla yola devam!

BMW, eylül ayı kapsamında X3 ve X7 modellerine zam yapmayacağını açıkladı. Karar, BMW takipçilerinde sevinçle karşılanırken, bu modellere yeni bir zam gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

BMW’den eylül müjdesi! Z4’e bu ay zam gelmeyecek!

Türkiye’de sıkı bir hayran kitlesine sahip olan BMW, Z4 hayranlarına güzel bir haber verdi. BMW, Z4’e eylül ayı kapsamında zam yapmayacağını açıkladı.

BMW, bu dört modeline yapacağı zammı iptal etti! Yeni zam gelecek mi?

BMW’den eylül ayı kapsamında 5, 6, 7 ve 8 serilerine yapacağı zammı iptal ederek ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, bu serilerine ilişkin bir fiyat güncellemesi yapılmadı.

BMW’den 4 Serisi müjdesi! 4 Serisi’ne bu ay zam gelmedi!

Geçen ay 4 Serisi’ne astronomik bir zam yapan BMW, bu ay 4 Serisi modellerinden birine sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber vererek zam yapmadığını açıkladı. BMW, yaptığı açıklamada 4 Serisi’nde ağustos ayı fiyatlarıyla yola devam edeceğini duyurdu.

BMW 2 Serisi’ne 37 bin 800 TL’lik Eylül 2023 zammı! En ucuz 2 Serisi’nin fiyatı bile resmen dudak uçuklattı!

BMW; haziran, temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayında da birçok modeline zam yaptı. Bu kapsamda, 2 Serisi’ne de 37 bin 800 TL zam yapan BMW, bu modelin yeni fiyatını paylaştı.

BMW İ7’ye bu ay tamı tamına 248 bin 800 TL zam geldi! BMW İ7’nin yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

BMW’den İ7 modeline ağustos ayında tamı tamına 248 bin 800 TL’lik astronomik bir zam geldi. Gelen zammın ardından BMW İ7’nin yeni fiyatını merak edenler BMW’nin resmi internet sitesini ziyaret etmeye başladı.

BMW X Serisi’ne akılalmaz zam geldi! İşte güncel BMW X Serisi fiyatları...

BMW’den X Serisi’nden bir modele sahip olmak isteyenlere kötü bir haber geldi. BMW; X1, X2, X3 ve X7 modellerine zam yaptığını duyurdu. BMW’den gelen bu haberin ardından bu modellerin yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

BMW’den Z4’e akılalmaz zam! Tam 152 bin 300 TL zam geldi!

BMW’den ağustos ayı kapsamında bir bir zam haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Z4 modelinin fiyatını revize eden BMW, bu modele 152 bin 300 TL zam yaptığını açıkladı.

BMW 2 Serisi’ne Ağustos 2023 zammı geldi! 2 Serisi tam 177 bin 400 TL zamlandı!

Türkiye otomobil sektöründe hatırı sayılır bir yeri olan BMW, ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini açıkladı. Güncellenen fiyat listesine bakıldığında 2 Serisi’ne tam 177 bin 400 TL zam yapıldığı görüldü.

BMW Z4 modeline bir ayda tamı tamına 392 bin 700 TL zam geldi! Z4’ün fiyatı resmen uçtu!

BMW’nin spor otomobillerinden biri olan Z4 modeline bu ay tam 392 bin 700 TL zam geldiği öğrenildi. Z4’e gelen bu zammın sadece temmuz ayını kapsadığı ifade edildi.

İşbir yatan BMW veriyor Haberi

İşbir yatan BMW veriyor

Geometri ve fuarın gözdesi


Milano Mobilya Fuarı'nda sergilenen bu konsept geometri ve ahşabı bir arada sunan muazzam bir örnek. Loş aydınlatma ürünleriyle yaratılan unutulmaz atmosfer, fuara damgasını vuran çalışmalar arasında yer aldı.


Çalışmaya ara verip derin bir nefes alın


Kolej hayatı mimari dünya için ciddi bir esin kaynağı olabilir. Tıpkı bu sandalyeye olduğu gibi. Çalışmaktan yorulup da ara vermek istediğinizde dinlenmenize imkân sağlayan Bravo Chair bir Design Milk ürünü.


Mutfaktaki kitaplık


Yemeklerin pişmesini beklemekten yorulduysanız bu ürün tam size göre. Toro Legno tarafından Kitchen Bull için dizayn edilen obje, beklerken yemek tarifleri okumanızı, pişen yemeğe hoş detaylar eklemenize fırsat verecek. Ve her şeyin ötesinde sıkılmanızın da önüne geçecek.


Bu fil salona geliyor


Son dönemde hayvan figürleriyle yapılar tasarımlar büyük ilgi görüyor. Milona Tasarım Haftası'nda sergilenen ve...