04 / 05 / 2024

işçi ek zam var mı

işçi ek zam var mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında işçilere müjdeli haberi verdi. Memur sözleşmesinde olduğu gibi kamu işçilerinin ücretlerinde de yüzde 2,5'lik bir artış daha ilave edilecek. Böylece işçilerin ücretlerine yüzde 28'i bulan bir artış yapılacak.

SSK, Bağ-kur ve emekli maaşında yeni zam tablosu! Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi!

Emeklilerin dört gözle beklediği ek zam gündemden uzaklaşırken gözler temmuz zammına çevrildi. Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak?

SSK, Bağkur Emekli Sandığı emeklilerine ek zam için beklenen tarih sızdı!

Milyonlarca SSK, Bağkur Emekli Sandığı emeklisinin merakla beklediği ek zam için beklenen tarih sızdı. İşte o tarih...

Kötü haber geldi: Ayçiçek yağı fiyatlarına zam yolda!

Trakya çiftçisi 2023 yılında verim ve kalite açısından son dönemlerin en düşük üretim sezonlarından birini yaşadı. Trakya'da etkili olan kuraklık ayçiçeğini de vurdu. Bu nedenle ayçiçek yağına zam bekleniyor.

Ayçiçek yağına zam değil indirim geldi! 5 litrelik ayçiçek yağı dibi gördü! İşte indirimli fiyat listesi...

Zamlarla adından söz ettiren ayçiçek yağı bu hafta indirim haberiyle gündeme geldi. İşte indirimli ayçiçek yağı ve fiyat listesi...

Zam gelmeden hemen stoklayın! 4 kilogram Ayçiçek yağı 136 liraya kadar düştü! 1, 2, 3, 4 kg peş peşe indirime girdi...

Ayçiçek yağı fiyatlarına beklenen indirim geldi.  CarrefourSA market 1, 2, 3, 4 kg ayçiçek yağına indirim yaptı. İşte indirimli ayçiçek yağı fiyatları ...

Ayçiçeği kuraklığı ayçiçek yağı fiyatlarına zam getiriyor?

Trakya, Türkiye'nin ayçiçeği üretiminin büyük bir bölümünü sağladığı bir bölgedir. Ancak son zamanlarda yaşanan kuraklık, bu önemli sektörü tehdit ediyor. Sektörün önde gelen temsilcileri, kuraklığın etkisiyle ayçiçek yağı fiyatlarının yükselmesi endişeye sürüklüyor. İşte detaylar...

En düşük emekli maaşında son dakika! Ek zam için son tahminler tek tek açıklandı! Emekliler acil bakın!

En düşük emekli maaşı 2023 zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Ek zam için son tahminler tek tek açıklandı... Emekliler acil bakın...

Ayçiçek yağı fiyatlarına yeni zam yolda! Verim düştü, yağ fiyatları artacak! 

Ayçiçek yağı fiyatlarının yükseleceği gündeme geldi. Sulama yapılmayan arazilerde verimin yüzde 70 düşmesinin ardından fiyatlarda artış olacağı ifade ediliyor. İşte ayrıntılar...

Son Dakika: Ayçiçek yağına 15 lira birden zam geldi! İşte yeni tarife

Toprak Mahsulleri Ofisi, mutfakların vazgeçilmez malzemesi yağ fiyatlarına 15 lira birden zam yaptı. Peki, TMO'da ayçiçek yağı ne kadar oldu? İşte detaylar...

A101'de 1 Litre Ayçiçek Yağının fiyatı 27 TL'ye düştü! Raflar boşalmadan yetişin

Ayçiçek yağı ücretlerinden ayçiçek yağına bomba indirim yapıldı. 1 Litre ayçiçek yağının satış ücreti 27 TL'ye kadar düştü. En çok zam gelen ürünler arasında olan ayçiçek yağlarına gelen indirimler vatandaşı sevindirmeye yetiyor. İşte indirime ait detaylar.

Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

TÜİK tarafından açıklana verilere göre,  nisan ayında fiyatı en çok artan gıda Ayçiçek yağı, un, süt şeker derken nisan ayının zam şampiyonu belli oldu!

Zam şampiyonu ayçiçek yağının litresi A101'de birden 27 TL'ye düştü!

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artış, vatandaşların cebini zorlarken A101 Marketler büyük bir kampanya başlattı. Market, Abalı marka 1 litre ayçiçek yağı fiyatını 45.90 TL'den 27.50 TL'ye düşürdü.

Ayçiçek yağında görülmemiş indirim! 1 lt 29 TL'ye düştü

Bir zamandır zam gelen ürünler arasında Ayçiçek yağı başı çekiyor. O marketten ayçiçek yağına büyük indirim geldi. İndirimin akabinden 1 litre ayçiçek yağının satış ücreti 29 TL'ye kadar düştü. İşte ayçiçek yağında indirim düzenleyen o market ve indirimin ayrıntıları.

işçi ek zam var mı Haberi

işçi ek zam var mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı canlı yayında işçiler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. "İşçilere de bir müjdeniz olabilir mi?" sorusu üzerine Erdoğan, ekonomide önemli bir değişimi hayata geçirirken her kesimden insanın yaşadığı sıkıntıları azaltmak için geniş sosyal politikalar geliştirdiklerini ve uyguladıklarını belirtti.

 Anadolu Ajansı'nda yer alan haber göre; 2022 yılı asgari ücrette yüzde 50'nin üzerinde net bir artış yaptıklarını vurgulayan  Erdoğan, "Bununla kalmadık yıllardır gündemde olan ancak bir türlü hayata geçirilemeyen, çalışanların ücretlerinin asgari ücret seviyesindeki kısmının Gelir ve Damga vergisinden muaf tutulması uygulamasını başlattık." dedi.

Yıllık enflasyon oranı yüzde 36 oranında olduğu için memur ve emekli vatandaşların gelirlerinde bu artışa uygun  gittiklerini aktaran Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

"Altını çizerek söylüyorum yıllık değil, 6 aylık dilim için memur ve emeklilerimizin gelirlerinde yüzde 31 artış...