30 / 04 / 2024

isg Havalimanı Cami inşaatı

isg Havalimanı Cami inşaatı

Temeli 12 Mart'ta atılan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Camisi ibadete açıldı. Caminin inşaatı 8 ayda tamamlandı...

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

İstanbul Havalimanı cami inşaatında hırsızlık yapan 7 şüpheli yakalandı! 

İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden cami inşaatından hırsızlık yaptıkları iddia edilen 7 şüpheli yakalandı. 

Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Camisi'nin temeli atıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Camisi'nin temel atma töreninde, 'Böylesine güzel cami Sabiha Gökçen Havalimanı için gerekliydi' diye konuştu. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak cami için ihale açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak. 9 bin metrekare inşaat alanında toplam 2 bin metrekare kapalı alana yapılacak cami inşaatı için ihale açıldı. 

Sabiha Gökçen'e cami yapılacak!

33 milyon yolcu kapasitesi bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yolcu kapasitesi 41 milyona çıkarılacak. Yolcu kapasitesinin artması ile birlikte yeni bir cami inşa edilecek.

Afganistan'da NATO üssüne TİKA'dan cami projesi!

TİKA, Kabil’de NATO üssü olarak kullanılan Uluslararası Hamid Karzai Havalimanı'nın askeri bölümünde, Osmanlı mimarisinde cami inşa edecek. Caminin 30'ar metre yüksekliğinde iki minaresi olacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın kredisi hazır ortaklığa kapalı değiliz!

ISG’nin yüzde 40 hissesini satın alacağını açıklayan Malaysia Airports Holding yeni ortaklıklara göz kırptı. MAHB, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletmesini yapmakta olan ISG’de ortaklığa kapalı olmadıklarını açıkladı.

Yenişehir'de cami yer alacak mı?

78 milyon metrekare havalimanı alanından meydana gelecek olan Yenişehir projesinde camiler Kanal İstanbul boyunca her mahallede yer alacak. Ancak en büyük cami Merkez Cami olacak...

Atatürk Havalimanı'na Selçuklu tarzı cami!

Atatürk Havalimanı'na inşa edilen 2 bin kişilik Hezarfen Ahmet Çelebi Camii'nde Peygamberimizin kabrini çevreleyen örtüden bir parça da bulunuyor...

Atatürk Havalimanı yeni cami için gün sayıyor!

Günde ortalama 100 bin yolcunun geçtiği, 35 bin personelin görev yaptığı Atatürk Havalimanı, yeni camiisine kavuşuyor

İstanbul Atatürk Havalimanı'na 2 bin kişilik cami yapılacak!

İstanbul Atatürk Havalimanı yakınlarından bulunan camilerin yetersiz kaldığı gerekçe gösterilerek Selçuklu mimarisi tarzında 2 bin kişilik cami yapılacak

Atatürk Havalimanı 'na 2 bin kişilik cami yapılacak!

Atatürk Havalimanı 'na Selçuklu mimarisi  tarzında 2 bin kişilik cami yapılacak. Alınan bilgiye göre, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi yanında  bulunan cami yetersiz kaldığı gerekçesiyle yenisinin yapılmasına karar verildi

Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Avrupa Çelik Tasarım Ödülü!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (ISG), Avrupa Yapısal Çelik Birliği (ECCS) tarafından iki yılda bir düzenlenen "Avrupa Çelik Tasarım Ödülüne değer bulundu

isg Havalimanı Cami inşaatı Haberi

isg Havalimanı Cami inşaatı

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda inşa ettirilen cami ibadete girdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Camisi'nin temeli 12 Mart'ta atılmıştı. Cami inşaatı 8 ayda bitirildi. 

Yolcu ve çalışanların terminal binasından İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Camisi'ne ulaşımını sağlayan yaya köprüsü ile şadırvan ve dinlenme alanları da inşa edildi. 

İbadete açılan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Camisi'ndeki ilk cuma namazını, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker, Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, Sabiha Gökçen Havalimanı Mülki İdare Amiri Necip Çakmak, Pendik İlçe Müftüsü Hüseyin Baş, İSG Yönetim Kurulu Üyesi Dato Azmi Bin Murad, İSG Üst Yöneticisi (CEO) Ersel Göral'ın yanı sıra Türk ve Malezyalı yetkililer, havalimanı çalışanları ve yolcular kıldı.

Cuma namazı sonrası İstanbul Sabiha Gökçen...