15 / 05 / 2024

İshak Taşçı

İshak Taşçı

Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hayata geçirdikleri projelerin yerel yöneticilik anlamında örnek gösteriliyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Taşçı, vatandaşlara 55’te 55 proje sözü verdiklerini hatırlattı.

Samsun Atakum'da kuran kursu binası hizmete açıldı!

Alanlı Kuran Kursu açılışında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 1.5 yılda okullar ve ibadethaneler için 2 milyon TL’lik yatırım yapıldığını söyledi.

Müteahhitler Yeşil Adım Projesini destekliyor!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı ziyaret eden müteahhitler, 'Yeşil Adım' projesine destek verdiklerini belirterek yaptıkları inşaatlarda fidan dikimlerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Atakum'da yeşil adıma 800 destek!

Yeni yapılacak binalara fidan dikme zorunluluğu getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Kısa sürede 800 fidan dikimi için talep aldık. Fidanlar yakında toprakla buluşacak Rakam her geçen gün artacak'' dedi.

İshak Taşçı: Sosyal belediyecilikte markayız!

Atakum Belediyesi olarak, Karadeniz’in en büyük organizasyonlarına ev sahipliği yaptıklarını belirten Başkan İshak Taşçı, sosyal belediyecilikte marka olduklarını belirtti...

Atakum'da inşaat çalışmaları hızlandı!

Samsun'un Atakum ilçesinde şehrin çehresini değiştiren projelere hızla devam ediliyor. Çalışmalar hakkında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "4,5 yıllık görev sürecimizde, ilçemizin neredeyse her noktasında bir proje yükseldi" dedi.

Atakum'da 10 kat üzeri binaya ruhsat yok!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçede yatırım yapan müteahhitler ile bir araya gelerek yatırım projeleri hakkında konuştu.

Atakum'da 1.100 inşaat ruhsatı verildi!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı müteahhitler ile düzenlenen toplantıya katıldı. Düzenlenen toplantıda Atakum'un geleceği hakkında konuşuldu. 

Atakum'un büyük projelerinde geri sayım!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “2017 yılının son çeyreğinde ardı ardına gerçekleştireceğimiz açılışlarla birbirinden önemli projeleri halkımızla buluşturmaya hazırlanıyoruz'' diye konuştu.

Samsun Yörekent Projesi'nin temeli atıldı!

Samsun Atakum Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Yörekent Projesi'nin temeli atıldı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun Atakum'da kaçak yapılaşma gündemde!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Atakum Büyükşehir Belediye Başkanı İshak Taşçı, projelerden yatırımlardan ve hizmetlerden konuştular. Kaçak yapı sorunu masaya yatırıldı.

Samsun Atakum Eğitim Araştırma Hastanesi Eylül'de açılacak!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın planladığı ve hayata geçirdiği Samsun Atakum Eğitim Araştırma Hastanesi Eylül'de açılacak.

Samsun Atakum Osmanlı Hamamları projesi hızla yükseliyor!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Osmanlı Hamamları projesinin inşaatı hızlı bir şekilde devam ettiğini, projenin ilçe turizmine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Samsun Atakum'a gençlik merkezi ve sağlık kompleksi geliyor!

2017 yılına dev projelerle girmeye hazırlanan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu projelere bir yenisini daha ekleyerek, Atakum Belediyesi Gençlik Etüt Merkezi ve sağlık Kompleksi için düğmeye bastı.

Samsun Atakum Eğitim Araştırma Hastanesi açılıyor!

Atakum İlçesine devlet merkezli bir sağlık hizmeti kavuşturmak için aylardır ciddi mücadeleler veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakumlulara müjdeyi verdi

Samsun Atakum’a Osmanlı Hamamı inşa ediliyor!

Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ''Osmanlı Hamamı mimari yapısı ve donatılarıyla bölge halkından oldukça talep görecektir. Tesis inşaatı bitiminde yapılacak tanıtım çalışmalarıyla Samsun’a gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin uğramadan geçemeyecekleri bir tesis olacaktır.''dedi.

Atakum Belediyesi imar davalarından dertli!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediyenin imar sorunlarından dolayı 268 davanın devam ettiğini, kesinleşmiş olan davalardan belediyenin yaklaşık 25 milyon TL’lik cezaya mahkum olduğunu söyledi.

İshak Taşçı Haberi

İshak Taşçı

Samsun 'un Atakum ilçesini, Türkiye'nin göz bebeği haline getirmek için çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hayata geçirdikleri projelerin yerel yöneticilik anlamında örnek gösteriliyor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Seçimlerden önce vatandaşlara 55’te 55 proje sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Taşçı, iki yıllık süreçte bu sözlerin büyük bir kısmını gerçekleştirdiklerine dikkat çekti.


ATAKUM KARADENİZ’İN KALBİ

Samsun'un Atakum ilçesinin 170 bini aşan ve her yıl 10 ile 12 bin civarında artan nüfusu ile Karadeniz Bölgesi’nin kalbi konumunda olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Başta Karadeniz Bölgesi olmak üzere ülkemizin birçok bölgesinden, şehrinden ilçemize göç var. Gerek coğrafik konumu, gerek sosyal yaşantısı ve gerekse hızla değişen, gelişen yapısıyla bölgenin kalbi konumunda olan Atakum ilçesinde hizmet etmek büyük bir...