17 / 05 / 2024

ısı yalıtımı sözleşmesi örneği

ısı yalıtımı sözleşmesi örneği

Mantolama dış yada iç cepheler için yapılan enerji tasarrufu sağlayan işleme deniyor.Mantolama işlemi için işveren ile işi yapacak firma arasında mantolama sözleşmesi imzalanması gerekiyor.İşte bina mantolama sözleşmesi örneği!

Emlak alım satım sözleşmesi örneği 2022!

Konut, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkullerin satışının emlakçı vasıtası ile gerçekleşmesi durumunda emlakçı ve taraflar arasında alım satım sözleşmesi imzalanıyor. Peki, emlak alım satım sözleşmesi nasıl olur? İşte tüm detaylar...

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi kaç yıl geçerli? Satış vaadi sözleşmesi zamanaşımı süresi nedir?

Gayrimenkullerin satışına yönelik işlemlerde resmi bir belge niteliği taşıyan satış vaadi sözleşmesi, ileri tarihli bir satış kontratının teminatını oluşturan bir ön sözleşme olarak ifade ediliyor. Peki, Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi kaç yıl geçerlidir? İşte tüm detaylar...

Kira sözleşmesi imzaladım, vazgeçmek istiyorum! Ne yapmalıyım?

Gayrimenkul kira sözleşmesi imzalayan kimseler kısa sürede eve henüz taşınmadan fikrini değiştirebiliyor. Peki, siz de "Kira sözleşmesi imzaladım, vazgeçmek istiyorum! Ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı...

Müteahhit daire satış sözleşmesi örneği 2021!

Müteahhit ile tüketici arasında yapılacak gayrimenkul alım satım işlemelerinde müteahhit daire satış sözleşmesi imzalanıyor. İşte müteahhit daire satış sözleşmesi örneği 2021...

Müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi!

Avukat Taha Hüseyin Çebi müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi ile ilgili bir makale kaleme aldı.

Saf GYO Garanti Bankası ile kredi kullanım sözleşmesi imzaladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda T. Garanti Bankası A.Ş. ile 31 milyon TL tutarında Kredi Sözleşmesi İmzalanması Hakkında bilgilerini yayınladı.

Kira sözleşmesi süre uzatımı nasıl olur?

Kira sözleşmesi, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşme oluyor. Peki, kira sözleşmesi süre uzatımı nasıl olur?

Türk Akımı projesinde gizlilik sözleşmesi imzaladı!

Gazprom, South Stream Transport B.V. Şirketi ile Karadeniz’in derinliklerinden Rusya’dan Türkiye’ye uzanacak boru hattı inşaatı projesinin gerçekleşmesi çerçevesinde gizlilik sözleşmesi imzaladı.

Kocaeli tramvay aracı alım sözleşmesi imzalandı!

Sekapark­Otogar tramvay hattında çalışacak 12 adet tramvay aracı alımı sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı.

Müteahhitlik sözleşmesi nasıl olur?

Müteahhitlik sözleşmesi,arsa sahibi veya sahipleri ile arsa payı karşılığı inşaatı yapmayı taahhüt eden yüklenici arasında imzalanıyor. Peki, müteahhitlik sözleşmesi nasıl olur?

Müteahhit daire satış sözleşmesi örneği!

Mütahhit ile tüketici arasında yapılacak olan gayrimenkul alım satım işlemelerinde müteahhit daire satış sözleşmesinin imzalanması gerekiyor. İşte, müteahhit daire satış sözleşmesi örneği!

Ayazma Anahtar Teslim Götürü Bedel Projesi sözleşmesi Güryapı ile imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Anahtar Teslim Götürü Bedel Projesi'nin sözleşmesi Güryapı Restorasyon ile imzalandı.

Müteahhitlik sözleşmesi örneği!

Müteahhitlik sözleşmesi, arsa sahibi veya sahipleri ile arsa payı karşılığı inşaatı yapmayı taahhüt eden yüklenici arasında imzalanıyor. Peki, arsa sahibi ile müteahhit sözleşmesi nasıl yapılır? İşte müteahhitlik sözleşmesi örneği..

ısı yalıtımı sözleşmesi örneği Haberi

ısı yalıtımı sözleşmesi örneği

Bina mantolama sözleşmesi örneği!

Mantolama işi yapacak olan firma ve işveren arasında imzalanması gerekiyor.Firma ve bina yönetimi arasında vaat edilen bütün konular maddelere bağlanması gerekiyor ve iş sürecinde sorun yaşanmaması için bağlayıcı oluyor. 


Tarafların işi veren ve yüklenici firmanın detaylı unvan ve adres bilgileri yazılması gerekiyor. işin konusu ve içeriği kabaca anlatılması gerekiyor. İşin tam içeriği anlatarak, tüm hususlar, maddeler halinde yazılmalı ve işin bedeli, ne şekilde, hangi tarihte ödeneceği, fiyatın sabit kalıp kalamayacağı durumlar mutlaka eklenmesi gerekiyor. İşin en geç başlama Tarihi ve En geç bitiş tarihi belirtilmeli, hava şartlarının elverişli olup olmaması da göz önüne alınarak kaç iş günü süreceği belirtiliyor ve isteğe bağlı, yaptırım amaçlı gecikme tazminatı istenecek ya da istenemeyecek durumlar yazılıyor.


Firmanın sorumlulukları, garanti süreci ve garanti...