29 / 04 / 2024

Isı Yalıtımı Zirvesi

Isı Yalıtımı Zirvesi

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) ve İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün 27 Eylül’de düzenlediği “Isı Yalıtımı Zirvesi” yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Isı Yalıtımı Zirvesi 27 Eylül'de gerçekleştirilecek!

İZODER ve İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kale Mantolama ana sponsorluğunda “Isı Yalıtımı Zirvesi”ni düzenliyor. Zirve, Cevahir Kongre Merkezi’nde 27 Eylül tarihinde yapılacak

Isı Yalıtımı Zirvesi, 27 Eylül'de düzenlenecek!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) ve İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 27 Eylül’de “Isı Yalıtımı Zirvesi”ni düzenliyor

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Serin tarafından kuruldu. 

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZB Group Isı Yalıtım İnşaat Emlak Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Reform Isı Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Isı Yalıtım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Karabulut tarafından kuruldu.

Isı yalıtımıyla faturanızı yüzde 50 düşürebilirsiniz!

Isı yalıtımıyla faturanızı yüzde 50 düşürmeniz mümkün. Peki ısı yalıtımında nelere dikkat edilmeli?

Konutta gerçek tasarrufun yolu ısı yalıtımından geçiyor!

İZODER Başkanı Pelesen, “Isı yalıtımı sadece kış aylarında değil, yaz aylarında da sıcağa karşı alınabilecek en etkili önemlerin başında geliyor" dedi...

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Çiçek tarafından kuruldu.

Isı yalıtım sektörü 2019'da verimliliğe odaklandı!

Isı yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından Austrotherm Türkiye’nin Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu’nın 2018 yıl değerlendirmesi ve 2019 öngörülerini paylaştı.

Marka Isı Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marka Isı Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özbey tarafından kuruldu. 

Bor Su Ve Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bor Su Ve Isı Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle  Hakan Yılmaz İle Ufuk Akalın tarafından Kadıköy'de kuruldu.

Isı yalıtımında doğru bilinen yanlışlar!

Binaların kış aylarında daha sıcak, yaz aylarında ise daha serin kalmasının yolu, ısı geçişlerini en aza indiren ısı yalıtımından geçiyor. Peki Isı yalıtımında doğru bilinen yanlışlar neler?

Isı yalıtımı genel şartnamesi Resmi Gazete'de!

Isı Yalıtım İşleri Genel Teknik Şartnamesi ve Yapısal Yangın Güvenliği İşleri Genel Teknik Şartnamesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Serpol Isı Yalıtım Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serpol Isı Yalıtım Sistem İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadrettin Döner tarafından kuruldu. 

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Isı Yalıtımı Zirvesi Haberi

Isı Yalıtımı Zirvesi

Ülkemizde yalıtım bilincini geliştirmeye, yalıtımın ülke ekonomisine ve bireylere sağladığı faydaları anlatmaya yönelik çalışmalarıyla adından söz ettiren İZODER, Kale Mantolama ana sponsorluğunda Cevahir Kongre Merkezi’nde 27 Eylül tarihinde “Isı Yalıtımı Zirvesi”ni düzenledi. T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla yapılan zirveye, ana sponsor Kale Mantolama’nın yanı sıra BASF, Capatect Isı Yalıtım Sistemi, İzocam ve Trakya Cam sponsor olarak yer aldı. İletişim sponsoru  ise Yapı.com.tr oldu.


Sektörün en önemli başlıklarından olan doğru ve kaliteli yalıtım, yalıtım uygulamalarında kullanılan kalınlıklar, haksız rekabet, yalıtım sektöründe denetim gibi hayati konuların masaya yatırıldığı “Isı Yalıtımı Zirvesi”nde yalıtımın önemine dikkat çekildi. 


İZODER’in misyonu doğrultusunda kamu ve kamuoyunu bilinçlendirmek, sektörü hareketlendirmek için yeni girişim ve gelişmelere zemin sağlayacak önemli bir platform oluşturması amaçlanan...