02 / 05 / 2024

Işık Müteahhitlik İnşaat iletişim

Işık Müteahhitlik İnşaat iletişim

Işık Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydın tarafından kuruldu.

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı. 

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Tatar tarafından kuruldu.

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Bilge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burakbey Gürsoy ve Mustafa Dişçi tarafından kuruldu.

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Serdal Aka tarafından kuruldu.

Ladin Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ladin Mimarlık Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Murat Arslan tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Hbg Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hbg Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Işık tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Albatros Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Furkan Bakar ve Yağmur Işık ortaklığında kuruldu.

Erolan Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erolan Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Büşra    Erolan  ve Betül Seğmen tarafından kuruldu.

On9 Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi merkez nakli yapıldı!

On9 Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. On9 Mimarlık Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Işık Müteahhitlik İnşaat iletişim Haberi

Işık Müteahhitlik İnşaat iletişim

Işık Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydın tarafından kuruldu.

Işık Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, iş hanları, fabrikalar, yollar,köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt,karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, park bahçe düzenlemeleri ,kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar,garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, tatil köyü,hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,eğitim merkezleri,...