02 / 05 / 2024

Işık Üniversitesi mimarlık fakültesi

Işık Üniversitesi mimarlık fakültesi

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer hayatının ilk adımını attı.

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'ne profesör arıyor!

Işık Üniversitesi Rektörlüğü, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi için Mimarlık Bölümü'ne profesör alacak. Işık Üniversitesi'nin bugün Resmi Gazete'de yayımlanan ilan tarihinden itibaren başvuru süresi 15 gün...

Işık Üniversitesi Mimarlık Bölümü'ne profesör ve doçent arıyor!

Işık Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nin Mimarlık Bölümü'ne profesör ve yardımcı doçent arıyor

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi projesine 2 ödül!

ARK-itecture ve BG Mimarlık’ın “Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi” Projesine Amerika ve Avrupa’dan iki ödül geldi.

İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne 60 öğrenci alacak!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Mimarlık Fakültesi 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için 60 öğrenci alacak. Fakültenin öğretim dili yüzde 30 İngilizce olacak.

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi için imzalar atıldı!

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi binasının hayata geçirilmesi ile ilgili protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile işadamı Mehmet Ziya Arslan tarafından imzalandı.

Atatürk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi dev tasarımlara imza atıyor!

Atatürk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, yeni projeleriyle heyecanlandırıyor. Mimarlık Bölümü Başkanı Fatma Zehra Çakıcı, 8 dönemde 8 mimari proje çıkardıklarını dile getirdi.

Özyeğin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, yerel yönetimlerle çalışıyor!

Yaşamla iç içe, yenilikçi ve girişimci eğitim modeli ile topluma hizmet vermek hedefiyle çalışmalarını sürdüren Özyeğin Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılımıyla, üç ayrı yerel yönetimle güç birliği yapıyor

Trakya Üniversitesi mimarlık öğrencilerinin ilk ödevi Selimiye Camii!

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi birinci sınıf öğrencileri, ilk ödevlerini Mimar Sinan'ın ustalık eseri Selimiye Camisi'ni inceleyerek yapıyor.

Okan Üniversitesi Mimarlık öğrencilerinin projeleri sergilendi!

Okan Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinin yıl sonu projeleri, Kartal Belediyesi Meclis fuaye alanında sergilenmeye başlandı. 160 proje sergide yer alarak hocaların değerlendirilmesine sunuldu.

Seramiksan, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencilerini ağırladı!

Seramiksan, sanayi ve üniversite işbirliği kapsamında düzenlediği teknik-gezi organizasyonunda, İzmir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Niğde Üniversitesi mimarlık buluşmaları düzenlendi!

Niğde Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi aracılığıyla “Mimarlık Buluşmaları: Niğde 2015 Etkinliği” düzenledi.Program Mimarlık Bölümü Sergi Açılışı ve Kokteylin ardından sona erdi.

Uludağ Üniversitesi Mimarlık öğrencileri rozetini taktı!

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, 1. sınıf öğrencilerini bölümü sevdirmek ve mesleğe özendirmek amacıyla ‘Rozet Takma Töreni’ gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesi cami inşasında 1,5 ton keçi kılı kullanacak!

AKDENİZ Üniversitesi Yerleşkesi'nde yapılan İlahiyat Fakültesi Camisi'nin kubbe kaplamasında içinde 1,5 ton keçi kılı da bulunan bir karışım kullanılacak.

Akdeniz Üniversitesi camisinde 1,5 ton keçi kılı kullanılacak!

Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi'nde yapılan İlahiyat Fakültesi Camisi'nin kubbe kaplamasında içinde 1,5 ton keçi kılı da bulunan bir karışım kullanılacak.

Işık Üniversitesi mimarlık fakültesi Haberi

Işık Üniversitesi mimarlık fakültesi

Işık Üniversitesi mezunları, Türkiye’de olduğu gibi dünyada da başarı öyküleri yazıyor. Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, dünyanın en prestijli uluslararası mimarlık ofislerinden olan Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’ne kabul edildi.

Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer hayatının ilk adımını atan Mimar Berke Gündoğdu, öğrenciliği döneminde sürekli takip ettiği bir ofiste çalışmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Gündoğdu, Fuksas’a kabul edilmesiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Fakültedeyken projelerini yakından takip ettiğim, web sitesine her gün girip baktığım, sosyal medyadan ofisi ve ofisin sahiplerini takip ettiğim yerdeyim ve hayranlıkla takip ettiğim projelerin, hayalini kurduğum ofisin bir parçasıyım. Bu başarıyı, her zaman arkamda olan aileme, üniversiteme ve bana yol gösterip her konuda yardımcı olan değerli hocalarıma borçluyum. Hepsine ayrı ayrı...