13 / 05 / 2024

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü

2002 yılında Işık Üniversitesi Şile'de 5 bin öğrenciye eğitim verecek bir kampüs kuruyormuş. Feyziye Mektepleri Vakfı'nın 600 dönümlük arazi üzerinde başladığı üniversite kampüsü inşaatıyla Şile ''üniversite'' beldesi olacakmış.

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü ulaşım sorunu için imza kampanyası başlatıldı!

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü için ulaşım Kadıköy ya da Maslak shuttle hattıyla sağlanıyor. Şile Kampüsü ulaşımı için kaldırılan Taksim shuttle hattı için imza kampanyası başlatıldı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Ayçiçek yağı ile ilgili kritik detay ortaya çıktı! Ayçiçek yağı fiyatları artacak mı? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Ayçiçek yağ ile ilgili kritik detay BM Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) nisan ayında küresel gıda fiyatlarını açıkladıktan sonra ortaya çıktı. TÜİK verilerine göre dünyada fiyatı düşen ayçiçek yağının fiyatı nisanda Türkiye'de yüzde 16.8 ulaştı. Peki güncel ayçiçek yağı fiyatları ne kadar?

Binance ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşme yapıyor!

Dünyanın en büyük kripto para işlem platformu Binance, ülke varlık fonları ile hisse satışı için görüşmelere başladı. 

Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31050 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

'Genç Mimar Nasıl İş Bulur' paneli yarın Işık Üniversitesi'nde!

Yapı Dergisi işbirliği ile Işık Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından gerçekleşen “Genç Mimar Nasıl İş Bulur?” paneli yarın saat 14:00'te Üniversitesi Şile Kampüsü’nde düzenlenecek.

Karabük Üniversitesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı, Öğrenci İşleri Merkezi ve 1000 kişi seyirci kapasiteli spor kompleksi inşaatlarını tek tek gezip incelemelerde bulundu.

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama!

CFR Yapı Şile Projesi Colorist Panorama projesi Şile Işık Üniversitesi ve yeni yapılan devlet hastanesinin yanında hayat geçiriliyor. Projede ön talep toplanıyor...

Işık Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı kuruluyor!

Işık Üniversitesi, Şile Kampüsü’nde tam donanımlı ‘İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı’ kuruyor. Laboratuvarın inşasına 2018’in son çeyreğinde başlanması planlanıyor.

Işık Üniversitesi inşaat laboratuvarı kuruyor!

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi, Şile Kampüsü’nde tam donanımlı ‘İnşaat Mühendisliği Merkez Laboratuvarı’ kuruyor. Laboratuvar, 2020 yılında tam teşekküllü olarak hizmete girecek...

3. köprü ile Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacak!

Yıllık sadece işgücü ve yakıttan 1.8 milyar dolar katkı sağlayacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü hizmete girdi. Ticareti hızlandıracak 3. Köprü ile Türkiye, 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma hedefine bir adım daha yaklaştı.

Şile, 3.köprü ile cazibe merkezi oldu!

İstanbul'un Şile ilçesi 3'üncü köprü ile birlikte cazibe merkezi haline dönüştü. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, '' Pek çok yatırımcı Şile'de otel, motel, sağlık tesisi ve özel huzur evi açmak için bekliyor'' dedi.

Ankara Büyükşehir ile SGK arasında yeni trampa anlaşması!

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi için SGK ile Büyükşehir arasında yeni protokol imzalandı. Protokolde SGK Ulus ve AOÇ’de toplam değeri 203 milyon 509 bin 29 TL olan taşınmazları Büyükşehir’e verecek.

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü Haberi

Işık Üniversitesi Şile Kampüsü



Şile'ye Oxford


Işık Üniversitesi Şile'de beş bin öğrenciye İngilizce ağırlıklı eğitim verecek bir kampüs kuruyor. Dev ünitenin ilk bölümü gelecek yıl hizmete girecek


     SON aylarda birbiri ardına gelişen boğulma olayları ile gündeme gelen ve adı hep 'acı'larla birlikte anılan Şile şeytanın bacağını kırmaya hazırlanıyor. Feyziye Mektepleri Vakfı'nın 600 dönümlük arazi üzerine üniversite kampüsü inşaatına başladığı Şile artık ''üniversite'' beldesi olarak anılacak. Halen Maslak'taki Feyziye Mektepleri Vakfı Ayazağa Eğitim Kampüsü'nde öğretime devam eden Işık Üniversitesi ikinci kampüsünü Şile'de kuracak. İçinde 8 adet yurt binası, eğitim binaları, personel lojmanları ve sosyal tesislerin yer alacağı kampüste bir yıl sonra İngilizce yabancı...