16 / 05 / 2024

Işıklar Enerji ışıklar yatırım devralma yolu ile birleşme

Işıklar Enerji ışıklar yatırım devralma yolu ile birleşme

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş., Işıklar Yatırım Holding A.Ş. ile ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde 31.12.2013 tarihli finansal raporlar esas alınarak bütün aktif ve pasifi ile kül halinde devralma yolu ile birleşiyor...

Mert Başaran: Altın tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topluyor! 

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Mert Başaran, altının tüm zamanların zirvesini kırmak için enerji topladığını açıkladı.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Deniz Karataş'tan binalar için Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması için yaptıkları çalışmanın sonuç vermesinin sevindirici olduğunu ifade etti.

Eski binalar için enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

Enerji kimlik belgesi ile enerji israfının önlenmesi amaçlanıyor. Belgenin 2 Mayıs 2017 tarihine kadar alınması gerekiyor. Peki, eski binalar için enerji kimlik belgesi nasıl alınır?

Özcan Işıklar: İstanbul'un en büyük sorunu çarpık kentleşme!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Kentsel Dönüşüm Master Planı konulu toplantıya katıldı. Başkan Işıklar İstanbul'un en büyük sorununun çarpık kentleşme olduğunu söyledi.

Özcan Işıklar'dan alt geçit sorununa çözüm!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Karayolları 1.Bölge Müdürü İbrahim Halil Akgündüz’ü ziyaret ederek Konutlar Bölgesindeki alt geçit sorununa alternatif çözüm yolları önerdi.

Binalar için enerji kimlik belgesi uyarısı!

"Binalarda Enerji Performans Yönetmeliği" kapsamında yeni binalar için enerji kimlik belgesi alınması zorunlu hale gelirken mevcut binaların ise 2017'ye kadar bu belgeyi alması gerekiyor.

Samsun Gar-Mavi Işıklar tramvay hattı 15 Ağustos’ta açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, raylı sistemde Gar-Mavi Işıklar eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi-Kampı’na kadar olan kısmın 15 Ağustos’ta hizmete gireceğini söyledi.

Işıklar Yapı Ürünleri, Ekoklinker mantolu tuğlayı üretti!

İnşaat sektörü için yalıtımı bünyesinde barındıran bir tuğla geliştirildi. Işıklar Yapı Ürünleri'nin Ekoklinker isimli ürünü, özel fırınlarda 1000 derecede pişirilen klinker tuğlanın iç kısmına mineral yün yerleştirilerek üretiliyor.

Işıklar Yapı Ürünleri Eko Klinker 5 Mayıs'ta!

Işıklar İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin düzenlediği basın etkinliği Eko Klinker, 5 Mayıs 2016 günü saat 10:00'da, The Plaza Otel'de gerçekleşecek.

Güzelyurt Sosyal Konutları için Enerji Kimlik Belgesi alındı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin ilk etabı olan Güzelyurt Sosyal Konutları için enerji kimlik belgeleri B sınıfı olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Özcan Işıklar: 3. Köprü Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor!

CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar "3. köprü bağlantı yolları Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor" diyor. Akademisyenlerle bölgedeki tarımı geliştirmek için proje yürüten belediye bir yandan da arazi mafyasıyla mücadele ediyor.

Işıklar Enerji ışıklar yatırım devralma yolu ile birleşme Haberi

Işıklar Enerji ışıklar yatırım devralma yolu ile birleşme


Işıklar Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 07.05.2014 Tarih ve 2014/18 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında; Şirketimizin 

Işıklar Yatırım Holding A.Ş. ile 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 136'ıncı maddesi ve birleşme ile ilgili diğer maddeleri, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18, 19 ve 20'inci maddesi, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23-2 numaralı Birleşme ve Bölünme Tebliğ ve ilgili diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde 31.12.2013 tarihli finansal raporlar esas alınarak bütün aktif ve pasifi ile kül halinde devralma yolu ile birleşmesine ilişkin olarak;


1-Baker Tilly Güreli Yeminli Mali Müşavirlik Ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. tarafından düzenlenen 5.5.2014 tarihli Uzman Kuruluş Raporunda tespit edilen hususlar ile birleşme koşullarını ve diğer birleşmeye ilişkin şartları içeren 7.5.2014 tarihli Yönetim Kurulu Raporu'nun kabul edilmesine,

2- Birleşme Sözleşmesinin 7.5.2014...