20 / 05 / 2024

Işıklar İnşaat Taahhüt

Işıklar İnşaat Taahhüt

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş., Işıklar İnşaat Malzemeleri Pazarlama ve Taahhüt A.Ş'nin 670 bin TL karşılığında Işıklar Holding A.Ş'den devralınmasına karar verildiğini açıkladı

İğneci İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğneci İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun İğneci tarafından kuruldu.

Sltr İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sltr İnşaat Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tarakçı tarafından kuruldu.

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişmanoğlu Mühendislik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Tamer Şişmanoğlu tarafından kuruldu.

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Yenilikçi İnşaat Taahhüt Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Sertan severdim ve Muhammet Şems İbrahimhakkıoğlu ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk İş Sağlığı Ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  10 binTL sermaye bedeli  ile Süleyman  İbar tarafından kuruldu.

Balancıa İnşaat Taahhüt Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balancıa İnşaat Taahhüt Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli Ibrahım I.M.U. tarafından kuruldu.

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişhane Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Zafer Duraker tarafından açıldı.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Ere Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ere Mimarlık İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şahin tarafından kuruldu.

Çelikdağ İnşaat Taahhüt Gıda Nakliye Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikdağ İnşaat Taahhüt Gıda Nakliye Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadağ ve Mustafa Özçelik ortaklığında kuruldu.

Oktay Ekşi Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktay Ekşi Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ekşi tarafından kuruldu.

Işıklar İnşaat Taahhüt Haberi

Işıklar İnşaat Taahhüt

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş.'den yapılan iştirak alımı kararı açıklaması şöyle;


"Şirketimizin %85 oranında hisse payı olduğu Işıklar İnşaat Malzemeleri A.Ş.'nin ürünlerinin pazarlamasını gerçekleştirecek Işıklar İnşaat Malzemeleri Pazarlama ve Taahhüt A.Ş'nin, benzer faaliyet konusuna sahip şirketlerin aynı çatı altında toplanması düşüncesi doğrultusunda,  sermayesinin %  99,99 una tekabül eden 669.900 adet, 669.900.- TL nominal bedelli  nama  yazılı hisselerini her türlü hak ve hukuk vecibeleri ile birlikte  360.428,22 USD  (670.000.-TL Kur: 1,8589  TL)   bedel  karşılığında  Işıklar Holding  A.Ş'den devralınmasına, karar verilmiştir."


Emre Kulcanay /...