17 / 05 / 2024

ışıklı drenaj sistemleri

ışıklı drenaj sistemleri

Zorlu Center’da da özellikle tercih edilen ACO Lightline ışıklı drenaj sistemi; kaliteyi yeni bir çizgi ve tasarımla birleştirerek fark yaratıyor. Aco ışıklı drenaj sistemiyle açık alanlar ışıl ışıl...

Bosan Endüstriyel Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Bosan Endüstriyel Yapı Sistemleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ovacıklı tarafından kuruldu.

Şehir planlamasında 'suya duyarlı kent' önerisi!

Doç. Dr. Yelda Aydın Türk, "Sürdürülebilir drenaj sistemleri dedikleri birtakım kavramlar öne çıkmaya başladı. Bu ülkeler bununla ilgili bazı politikalar oluşturdular ve başarılı projeler hazırladılar. Örneğin, Amerika'da bazı yerlerde yeşil altyapı sistemleri kuruldu" dedi...

Faizsiz Tasarruf Sistemleri Finansmanı yüzde 120 büyüdü!

Faizsiz Tasarruf Sistemleri Finansmanı sektörü 2019 yılında yüzde 120'lik büyüme yakalayarak tarihinin en yüksek performansına ulaştı.Sistemde yıllık teslimat oranları 40 bine ulaşırken, sektörün büyüklüğü de 25 milyar lira oldu.

Indu Lıght Çatı Işıklık Ve Havalandırma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Indu Lıght Çatı Işıklık Ve Havalandırma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 550 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İris Profil Asma Tavan Sistemleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Profil Asma Tavan Sistemleri Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Bıyıklı tarafından kuruldu. 

Balıklıgöl'ün altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi içerisindeki altyapı, drenaj ve su tahliye kanallarını yenilemek için çalışma başlattı.

Manisa Alaşehir'in kaderi MASKİ'yle değişiyor!

Sağlıklı altyapı sistemleri için çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir’in Yeniköy Mahallesi’nde içme suyu çalışmalarında 4 bin 700 metrelik anahat döşemesini tamamladı.

Rigips'ten alçı levha sistemleri için dayanıklı ve yaratıcı çözümler!

Alçı sektöründe Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips, alçı levha sistemleri için geliştirdiği yeni köşe profilleri AquaBead ve EasyFlex ile duvar ve tavan oluşumlarındaki köşeler için dayanıklı ve yaratıcı çözümler sunuyor...

ACO, Rio 2016 Olimpiyatları’nda drenaj çözümleri sağladı!

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

Sur Çelik Kapı, Nobel ile evinizdeki şıklığı güvenlikle buluşturuyor!

İnovatif ürünleriyle güvenlik sistemleri konusunda rakipsiz Sur Çelik Kapı, ikiz gövdeli Nobel serisiyle evinizdeki şıklığı güvenlikle buluşturuyor.

Kobimaks Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Kobimaks Yapı Sistemleri Limited Şirketi, Alper Özcan tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Kasım' da İstanbul, Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi' nde kuruldu.

Malzeme seçimi depreme dayanıklılık açısından önemli!

ACO Türkiye Genel Müdürü Kerem Altınöz: “ Çatı ve cephe drenajı için kullandığımız borulama sistemleri, yapının kullanılabilir olmaya devam edebilmesi için oldukça hayati önem taşıyor" dedi.

ACO, yangına dayanıklı çatı sistemi üretti!

ACO, çatı drenajında sunduğu konvansiyonel drenaj sistemlerinin yanında, sifonik drenaj sistemleri ile de güvenilir çözümler sunmaktadır. Son yıllarda artan ani yağışlar, çatı drenaj sistemlerinde daha dikkatli planlama yapılmasını zorunlu kılmaktadır.

ışıklı drenaj sistemleri Haberi

ışıklı drenaj sistemleri

Mimarlara açık alan dizayn etmelerinde yardımcı olan ACO Lightline drenaj sistemleri ile projeler daha şık, daha güzel... 

ACO yeni ürün serisiyle "Innovation Award Architecture and Technology"nin de sahibi oldu.

Açık alan projeleri şimdi ışıl ışıl, yollar daha aydınlık… Su yönetiminde dünya devi ACO Lightline, drenaj sistemine yeni bir bakış açısı getiriyor. Kaliteyi tasarım ile birleştirerek oluşturulan ACO Lightline drenaj sistemleri, projelerde fark yaratıyor. Türkiye’de de Zorlu Center gibi birçok önemli projede kullanılan ACO Lightline, özellikle açık alan projelerine yeni soluk getirmek isteyenlerin tercihi. Mimarlara açık alan dizayn etmelerinde yardımcı olan ACO Lightline drenaj sistemleri ile projeler daha şık, daha güzel... 

Kompozit ve döküm kapak seçenekleriyle tüm yük sınıflarına uygun sistem son derece ekonomik çözümler sunuyor. Üstelik drenaj ve aydınlatma tek bir adımla...