02 / 05 / 2024

Işıkova Hafriyat İnşaat Nakliyat nerede

Işıkova Hafriyat İnşaat Nakliyat nerede

Işıkova Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nusrettin Şeker tarafından 30 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Enkar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Enkar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Ballı tarafından kuruldu.

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Yurtsever Hafriyat İnşaat Madencilik Limited Şirketi Şişli'de 450 bin TL sermsaye bedeli ile Muhammed Melih Görgülü tarafından kuruldu.

Ngs Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ngs Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Şahzade Çiçek tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mapaş Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sağır tarafından kuruldu.

Enerka Hafriyat İnşaat İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enerka Hafriyat İnşaat İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kazancı ve Ertan Kazancı ortaklığında kuruldu.

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Avcı ve Fatih Avcı ortaklığında kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Benhur Hafriyat İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Benhur Hafriyat İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de Benhur Bayrak tarafından kuruldu.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Işıkova Hafriyat İnşaat Nakliyat nerede Haberi

Işıkova Hafriyat İnşaat Nakliyat nerede

Işıkova Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nusrettin Şeker tarafından  30 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.



Işıkova Hafriyat İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A-HAFRİYAT Her türlü hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak gerek kendi gerekse alt işverenlere yaptırmak.Resmi ve özel kurumlarda açılacak hafriyat işleri ile ilgili ihalelere girmek,aldığı ve alacağı ihaleleri başka işletmelere vermek.Konusu ile ilgili olarak araç almak,kiralamak. B-İNŞAAT 1.Yurt içinde ve yurt dışında çelik,betonarme,prefabrik konutlar,işyerleri,okullar,ibadet yerleri,spor tesisleri,fabrika,atölye binaları,istasyonlar,hastaneler,anı tlar,eski eserler,turistik tesisler,ticari ve sanayi tesisleri,karayolları,demiryolları,limanlar,köprüler, tüneller,kanallar yapmak,yaptırmak,onarmak,ihalelerine katılmak,ihalesini yapmak bizzat ve işbirliği yoluyla işletmek. 2.Konusu ile ilgili resmi ve özel dairelerin ihalelerine katılmak suretiyle inşaat taahhüd işlerini yapmak,eski ve yeni binaların iç ve dış cephe restorasyonu,izolasyonunu,boya...