10 / 05 / 2024

Işıl Dinçer rönesans

Işıl Dinçer rönesans

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'de 2 yıla yakın süredir devam ettirdiği Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrıldı. Dinçer daha önce TSKB, TSKB Real Estate Appraisal Company ve Harkap Mühendislik'te çalışmıştı.

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları 1 Mart'ta başlıyor!

Rönesans Holding’in, üniversite öğrencileri özelinde bu yıl yedincisini düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci 1 Mart 2021 itibariyle başladı

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Rönesans Holding'ten 4,3 milyar dolarlık sağlık kompleksi yatırımı!

Rönesans Holding, Kamu Özel İş Birliği modeli kapsamında 2020 yılına kadar 4,3 milyar dolarlık yatırımla 3,2 milyon metrekare büyüklüğünde sağlık kompleksleri inşa etmiş olacak.

Değer artış kazancı vergisinde 5 yıl sınırı ne zaman kalkıyor?

Gayrimenkullerin iktisap tarihinden itibaren 5 sene içinde elden çıkarılması halinde vergi ödemesi yapılıyor. Peki, değer artış kazancı vergisinde 5 yıl sınırı ne zaman kalkıyor?

Rönesans Holding 4,1 milyar TL'lik faiz ödemesi yaptı!

Rönesans Holding, tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Rönesans Holding 4,1 milyar TL'lik faiz ödemesi yaptığını açıkladı. 

Rönesans Hilltown Eylül'de açılacak!

Rönesans Gayrimenkul yatırımlara son sürat devam ediyor. Küçükyalı'da farklı bir mimari tasarımla inşa ettiği jenerasyon alışveriş merkezi Hilltown'u Eylül ayında açacak.

3. havalimanı havacılık sektörü için kazanım!

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Geçer, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin, "Havacılık sektörü için çok büyük bir kazanım yaratacak." dedi.

Rönesans'a TİSK'ten özel ödül!

TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında verilen GAN Türkiye Özel Ödülü’ne bu yıl, Rönesans Eğitim Vakfı çatısı altında düzenlenen ve Rönesans Holding bünyesinde iş imkânı sağlayan sosyal sorumluluk projesi “Genç Keşif Programı, Pusula” layık görüldü.

Rönesans Piazza Evleri teslim tarihi!

Rönesans Piazza Evleri teslim tarihi Mart 2018 yılı olarak belirtiliyor. Rönesans Piazza Maltepe'de fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

Işıl Dinçer rönesans Haberi

Işıl Dinçer rönesans


Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'de 2 yıla yakın süredir devam ettirdiği  Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrıldı.  1997 - 1998 yılları arasında Çağdaş Mühendislik Ltd. Şti.’de Harita ve Kadastro Mühendisi olarak çalışan Işıl Dinçer, 1998 – 2004 yılları arasında Harkap Mühendislik Ltd.Şti.’de Büro Şefi-Değerleme Uzmanı olarak görev yaptı. 2004 yılında  TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. bünyesine dahil olarak, değerleme uzmanı olarak çalışmaya başladı. 2006 yılında TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’de yöneticilik görevine getirilen Dinçer, 2008 yılında Genel Müdür Vekilliğine atandı ve 2009 yılında ise görevi asaleten devraldı. 




Işıl Dinçer...