28 / 04 / 2024

Işıl İnşaatçılık adresi

Işıl İnşaatçılık adresi

Işıl İnşaatçılık Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Dalbastı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Canan Sokak' ta kuruldu.

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çiftçi tarafından kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ekmekçi Köşe tarafından kuruldu.

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Derya ve Mehmet Reis tarafından kuruldu.

22 ayar altın yüzük fiyatı kaç lira? İşte Atasay 22 ayar altın yüzük fiyat listesi 10 Ekim 2022

22 ayar altın yüzük almak isteyen binlerce kişi altın yüzük fiyatlarını araştırıyor. Atasay 22 ayar altın yüzük fiyat listesini güncelledi. Peki 22 ayar altın yüzük fiyatı ne kadar? İşte Atasay 22 ayar altın yüzük fiyat listesi 10 Ekim 2022..

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Can ve Fuat Gül tarafından kuruldu.

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Riza Çivtçi tarafından kuruldu.

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Gökhan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beyazgül Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Hacımustafaoğlu tarafından kuruldu.

Zec İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zec İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Can tarafından kuruldu.

Işıl İnşaatçılık adresi Haberi

Işıl İnşaatçılık adresi

Işıl İnşaatçılık Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Dalbastı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Canan Sokak'ta kuruldu.


Işıl İnşaatçılık Dekorasyon ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Konusu ile ilgili olarak; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...