02 / 05 / 2024

ışıl residence teslimler

ışıl residence teslimler

Işıl Residence Kartal'da daire fiyatları 215 bin TL'den başlayıp, bulunduğu kata ve cephesine göre 450 bin TL'ye kadar değişiyor...

Işıl Residence'ta 295 bin liraya 3+2 daire!

Kartal Yakacık'ta yer alan Işıl Residence'ta fiyatlar 215 bin liradan başlayıp, 450 bin liraya kadar yükseliyor. Teslimler Mayıs 2013'te yapılıyor...

Dar gelirliler için 5.500 adet konut yapılıyor! Teslimler Mart 2024'te!

Manisa'nın Yunusemre ilçesi, belediye başkanı Mehmet Çerçi dar gelirliler için 5.500 adet konut üretildiğini söyledi.

Bakanlıktan Hatay'a 309 bin 872 bağımsız bölüm! Teslimler Kasım'da başlayacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen Hatay'da 309 bin 872 bağımsız bölüm hayata geçirildiğini söyledi. 

Meydan Ardıçlı'da teslimler Eylül'de!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinin ilk etabı tamamlanıyor. Projenin ilk teslimleri Eylül ayında yapılacak. 

Mynar Life Residence'ta teslimler 2020'de! Yeni proje!

Fiyap İnşaat tarafından İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Mynar Life Residence projesinde 74 konut ve 1 ticari alan yer alacak.  Projede teslimler 2020 yılında gerçekleştirilecek. 

Semt Bahçekent'te 84 ay sıfır faizle!

Semt Bahçekent'te 84 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. 1+1 ile 4+1 arasında daire seçeneklerine yer verilen projede 2019 yılında teslimler başlayacak. 

Yücesoy Statü fiyatları 220 bin TL'den başlıyor! Teslimler 2019 Aralık'ta!

189 bin TL'den başlayan daire satışlarının tamamlandığı Statü Yücesoy projesinde teslimler 2019 Aralık'ta yapılacak. Yücesoy Statü güncel fiyatları 220 bin TL'den başlıyor.

NG Residence'ta teslimler Haziran 2018’de!

Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in, 500 milyon TL’lik yatırımla estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesinde teslimler Haziran 2018’de başlıyor.

Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı!

Bodrum'un gerçek anlamda ilk rezidans projesi olan Bodrum Modern Residence’ın ilk etabında teslimler başladı. 2’inci etabın inşaatına da Eylül ayında başlanacak.

Bizimtepe Aydos Sancaktepe güncel fiyatları!

Bizimtepe Aydos Sancaktepe güncel fiyatları 541 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bizimtepe Aydos projesinde bu yıl sonu teslimler yapılıyor...

Perola Residence Güneşli satılık daire!

Three Sun imzası taşıyan Güneşli Perola Residence projesi 209 rezidans, 31 home ofis ve 2 dükkandan meydana geliyor. Projede teslimler bu yıl yapılacak...

Taksim 360 Rezidans'ta dolar kuru 3 TL'ye sabitlendi!

Taksim 360 Rezidans'ta dolar kuru 3 TL'ye sabitlendi. Taksim 360 Rezidans projesinde bu yıl sonu teslimler yapılıyor...

Four Winds Residence satılık daire fiyatları!

İstanbul Kadıköy’de Bağdat Caddesi’ne komşu konumda yer alan Four Winds Residence projesinde anahtar teslimler hemen yapılıyor. Four Winds Residence satılık daire fiyatları 960 bin dolardan başlıyor.

TOKİ Afyonkarahisar projesindeki 217 konut bugün teslim ediliyor!

TOKİ Afyonkarahisar Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğü Toplu Konut Projesi'nde yer alan 217 adet konutun teslimleri bugün başlıyor. Teslimler 30 Haziran'a kadar sürecek.

ışıl residence teslimler Haberi

ışıl residence teslimler


Işıl Residence Kartal Yakacık'ta Anka Yapı imzasıyla yükseliyor. 20 bin metrekare inşaat alanında 12 ve 14 katlı 2 blok olarak hayata geçirilen Işıl Residence'ta toplam 96 adet konut bulunuyor.


Işıl Residence'ta daire fiyatları 215 bin TL ile 450 bin TL arasında değişiyor. Dairelerin fiyatları cephe ve bulunduğu kata göre değişiklik gösteriyor. Projede daireler anayol ve deniz cephesine bakıyor. 6 bin metrekare arsa alanına sahip olan Işıl Residence'ta bir miniçarşı ve hipermarket bulunuyor.


Işıl Residence Kartal'da E-5 ve metroya 5 dakika mesafede yer alırken, Sabiha Gökçen Havalimanı ve TEM otoyoluna 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.





Işıl Residence'ta teslim tarihi Mayıs 2013 olarak belirlendi. Işıl Residence'ta bisiklet parkuru, buhar odası, sauna, yüzme havuzu, sığınak, 24...