07 / 07 / 2024

ısıtma Sistemlerinde Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji seminerleri

ısıtma Sistemlerinde Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji seminerleri

Vaillant, düzenlediği "Isıtma Sistemlerinde Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji" konulu toplantı ile Adapazarlı müteahhitleri bilgilendirdi. Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş'a da bugüne kadarki katküarmdan dolayı bir plaket verildi.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kamu binalarının ışıkları sönüyor! Enerji tasarrufunda yeni önlemler!

Avrupa ülkeleri yaşanacak olası enerji krizine karşı hazırlıklarına devam ediyor. Yunanistan’da bu kapsamda Parlamento binasının ışıklandırılmasında kısıtlamaya gitti.

Almanya'dan kış aylarında enerji tasarrufu için 7 önlem! Rusya doğal gazının garantisi yok

Almanya’da mevcut hükümet, kış dönemine girmeden hemen önce kamu binalarında ısıtma ve aydınlatmaları kısıtlayan bir dizi enerji tasarrufu önlemine onay verdi. Hükümet, uygulamaya girecek önlemler ile doğal gaz kullanımını % 2 azaltmayı hedefliyor. 

Tablo Adalar ısıtma sistemlerinde Mimsan'ı tercih etti!

Yüksek enerji verimliliği sağlayan geniş ürün yelpazesiyle sektörün öncü firmaları arasında yer alan Mimsan, şimdi de Tablo Adalar'ın tercihi oldu.

Binalarında merkezi ısıtma sistemi olanlar dikkat! Sakın gözden kaçırmayın!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, binalarda merkezi ısıtmayı ve merkezi ısıtma ile ilgili ortaya çıkan anlaşmazlıkları kaleme aldı.  

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

ZeroBuild Summit 22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi 23 Mart'ta TÜYAP'ta!

Merakla beklenen ZeroBuild Summit’22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi, 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konut sitelerindeki merkezi ısıtma sistemlerinde nasıl değişiklik yapılır? 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü yazısında konut sitelerindeki ısınma sorununu kaleme aldı. 

Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi ZeroBuild Summit 23 Mart 2022'de! 

Sıfır enerji binalara dönüşümü desteklemek için bu yıl ikincisi düzenlenen ZeroBuild Türkiye’21 Sıfır Enerji Binalar Forumu 22-26 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Sektör paydaşları 23-26 Mart 2022’de ZeroBuild Summit etkinliğinde bir araya gelecek.

Sıfır enerji bina sistemleri dünyada ivme kazanıyor!

Sıfır enerji bina sistemleri insan geleceğini tehdit eden enerji kaynaklı karbondioksit emisyonlarının azaltılmasında çözüm olacak.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

Sıfır Enerji Binalar ZeroBuild Forum’20’de masaya yatırılacak!

Dünya gündeminin ilk sıralara yerleşen Sıfır Enerji Binalar, 23-27 Eylül tarihleri arasında ZeroBuild Forum’20’de 35 ülkeden katılımcı ile görüşülecek.

Sıfır enerji binalar, ZeroBuild Forum’20 de ele alınacak!

Çevre, ülke ekonomisi ve bireysel kazanım özelinde büyük bir öneme sahip olan ‘Sıfır Enerji Binalar’, Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Forum’20’de uluslararası konuşmacılar ve tüm ilgili paydaşların katılımı ile ele alınacak.

ısıtma Sistemlerinde Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji seminerleri Haberi

ısıtma Sistemlerinde Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji seminerleri


İklimlendirme sektörünün lideri Vaillant, düzenlediği "Isıtma Sistemlerinde Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji" konulu toplantı ile Adapazarlı müteahhitleri bilgilendirdi. Vaillant Türkiye Satış Direktörü Vedat Yazar, doğalgazm 2006'da Adapazarı'na geldiğini belirterek şöyle devam etti: "1992'de Türkiye pazarına girdiğimizde sadece Ankara, İstanbul ve İzmir'de doğalgaz vardı. Şu anda 61 ilde doğalgaz var. Türkiye kullanıcı sayımız 1 milyon 200 bin. 

Vaillant yüzde 23'lük pazar payıyla Adapazarı'nda lider." Toplantı öncesi Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş'a da bugüne kadarki katkılarından dolayı bir plaket...