15 / 05 / 2024

iskan başvurusu nerede olur

iskan başvurusu nerede olur

İnşaat çalışmaları biten bir yapının resmi olarak kayıtlara da bitmiş olarak geçmesi için iskan belgesinin alınmış olması gerekiyor. Peki, iskan başvurusu nereye yapılır?

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

İskan başvurusu dilekçe örneği 2021!

Müteahhit kişi veya firma inşaatının tamamlanmasının ardından iskan iznini almak için gerekli belgeler ve bir dilekçe ile belediyeye başvuru yapılabiliyor. Peki iskan başvurusu nasıl yapılıyor, gerekli belgeler nelerdir? İşte iskan başvurusu için gerekli evraklar 2021...

İskan başvurusu için gerekli evraklar 2021!

Müteahhit kişi veya firma inşaatı tamamladıktan sonra iskan iznini almak için gerekli belgeler ve bir dilekçe ile belediyeye başvuruluyor. Peki iskan başvurusu nasıl yapılıyor, gerekli belgeler nelerdir? İşte iskan başvurusu için gerekli evraklar 2021...

İskan başvurusu dilekçesi örneği!

Müteahhit kişi veya firma inşaatı bitirdikten sonra iskan iznini almak için gerekli belgeler ve bir dilekçe ile belediyeye müracaat edebiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte iskan başvurusu dilekçesi örneği..

İskan başvurusu için gerekli belgeler!

İskan izni, bir yapının inşaat çalışmalarının onaylı projesine uygun olarak inşa edildiğini gösteriyor. Peki, iskan başvurusu nasıl yapılır? İskan başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?

İskan başvurusu nereye yapılır?

İnşaat çalışmaları biten bir yapının resmi olarak kayıtlara da bitmiş olarak geçmesi için iskan belgesinin alınmış olması gerekiyor. Peki, iskan başvurusu nereye yapılır?

İskan başvurusu nasıl yapılır?

Bir arsa üzerinde bina inşa edildikten sonra hemen oturuma başlanılamıyor. Yapının yasal olarak bittiğini göstermek için belediyeden iskan izninin alınması gerekiyor. Peki, iskan başvurusu nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Kentteki sorunlu alanların sağlıklı ve yaşanabilir hale getirilmesi için yıkıp yeniden yapma, uygulamasına kentsel dönüşüm deniyor. İşte, kentsel dönüşüm başvurusu için gerekenler!

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu!

Toplam 250 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükseliyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap kura başvurusu en geç 28 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

Konut kredisi başvurusu için gereken evraklar!

Banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü konut kredisi oluyor. Peki, konut kredisi başvurusu için gereken evraklar nelerdir?

TOKİ Ankara Haymana 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Ankara Haymana 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlıyor. Aylık 230 TL taksitle ödeme yapılabilen proje tamamı 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlayacak!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 1. Etap 4 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlayacak. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade uygulanan projede dairelerin büyüklükleri minimum 87,86 metrekareden oluşuyor.

TOKİ Ankara Kazan 1 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Ankara Kazan 1 adet konut başvurusu 28 Eylül'de başlıyor. Dairelerin 74,76 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede 4 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

iskan başvurusu nerede olur Haberi

iskan başvurusu nerede olur

İskan başvurusu nereye yapılır?

İnşaat çalışmaları biten bir yapının resmi olarak kayıtlara da bitmiş olarak geçmesi ve yapıda oturumun yasal olarak başlayabilmesi için iskan belgesinin de alınmış olması gerekiyor.


İskan belgesi, yapının ruhsatlı projesine uygun olarak inşa edildiğini gösteriyor. İskan belgesi alındıktan sonra binaya kat mülkiyeti ve mesken abonelikleri alınabiliyor. Peki, iskan başvurusu nereye yapılır?


İskan başvurusu, taşınmazın bağlı olduğu ilçe belediyesinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne yapılıyor. Başvuru için bir dilekçe ve birkaç belge gerekli oluyor.


İskan başvuru dilekçesi:


………………………… BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ’NE


…………………………/İSTANBUL

………………………… Mahallesi ……………….. Pafta ……………….. Ada ……………….. Parsel sayılı yerde bulunan binamıza iskan almak istiyoruz. İstenen belgeler yazımız ekinde olup, gereğinin yapılmasını arz ederim.


Mal Sahibi

                               ...