29 / 04 / 2024

İskan ruhsatı başvuru dilekçesi

İskan ruhsatı başvuru dilekçesi

Yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren iskan ruhsatı Belediyelerin imar Müdürlüğü Yapı Kullanma İzni birimleri tarafından düzenleniyor. İşte, iskan ruhsatı başvuru dilekçesi!

Yetki belgesi başvuru!

Yetki belgesi olmayan işletmeler ruhsat alamayacak ve bu kişiler emlakçılık yapamayacak. Peki yetki belgesi nasıl alınır? İşte yetki belgesi başvuru... 

İmar barışında 7 milyon 436 bin 354 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2018'de hayata geçirilen imar barışı uygulaması kapsamında, ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı olarak yapılaşmaya gidilen 7 milyon 436 bin 354 bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını açıkladı...

Esenler'de imar barışına yoğun başvuru!

Mülkiyet, imar ve ruhsat sorununu çözmek isteyen Esenlerliler, "İmar Barışı" için ilçedeki "İmar Barışı Ofisi"ne başvuruyor. Esenler'deki konutların yaklaşık yüzde 70'ini ilgilendiren İmar Barışı için günde yaklaşık 200 başvuru alınıyor. 

İmar barışı başvuru tarihleri 2018!

İmar barışı ile 31 Aralık 2017 tarihinden önce ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı olarak yapılmış yapılara Yapı Kayıt Belgesi alınabilecek. İşte imar barışı başvuru tarihleri 2018..

Karşıyaka Stadı'nın ruhsatı için başvuru yapıldı!

Karşıyaka’da 10 yıldır yapımına bir türlü başlanamayan stat için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı.

Antalya Finike'de ÇED başvuru süreci başlatıldı!

Antalya'nın Finike ilçesine bağlı Alacadağ'da işletme ruhsatı iptal kararına rağmen aynı alan için ÇED başvuru süreci başlatıldı. ÇED başvuru dosyasının, 'kopyala yapıştır' yapılarak kullanıldığını kaydetti.

İskan ruhsatı başvuru dilekçesi!

Yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren iskan ruhsatı Belediyelerin imar Müdürlüğü Yapı Kullanma İzni birimleri tarafından düzenleniyor. İşte, iskan ruhsatı başvuru dilekçesi!

TOKİ Ispartakule Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Toplam 1.849 adet daireden meydana gelen projenin ruhsatı 1 Haziran 2015 Pazartesi günü alındı. Proje Emlak Konut GYO ve TOKİ imzası taşıyor. Peki TOKİ Ispartakule Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Belediye ruhsat başvuru dilekçesi!

Belediye sınırları içerisinde bir arsa üzerinde yapılacak inşaat çalışmaları için öncelikle belediyeden ruhsat alınması gerekiyor. Peki ruhsat almak için belediye ruhsat başvuru dilekçesi nasıl yazılır?

İskan başvuru formu!

Belediyeden iskan ruhsatı alınabilmesi için "iskan başvuru formu" nun doldurulması gerekiyor. Peki iskan başvuru forumu nasıl doldurulur? İşte sorunuzun yanıtı ve iskan başvuru formu örneği ...

İşyeri ruhsatı başvuru formu!

İşyeri açarken, işyerinin bağlı olduğu belediyeye bir form ile başvuruda bulunulması gerekiyor. İşyeri ruhsatı başvuru formu örneği, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte yer alıyor...

TOKİ Van Erciş 3.etapta başvuru dönemi 18 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Van Erciş 3.etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 144 adet konut için başvuru dönemi 18 Şubat 2013 tarihinde başlıyor...

250 Türk, İspanya'dan ev almak için başvuru yaptı!

Türkiye'de ilk kez tanıtım için turizm fuarı Emıtt'e katılan İspanyol emlak danışmanlık şirketi TCA Barcelona, Türk yatırımcılardan 5 günde 250 başvuru aldı...

İskan ruhsatı başvuru dilekçesi Haberi

İskan ruhsatı başvuru dilekçesi

İskan ruhsatı başvuru dilekçesi!

İnşaat çalışmaları tamamlanmış olan yapıda oturmaya başlanabilmesi için belediyeden iskan ruhsatının alınması gerekiyor.  


İskan ruhsatının alınabilmesi için yangın merpenlerinin ve sığınağın uygunluğu, yapının depreme karşı dayanıklılığı, yangın söndürme tüplerinin yeterli derecede yerleştirilmesi gibi kriterlerin gerekli yönetmeliklere uygun olarak düzenlenmesi gerekiyor. 


Yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren iskan ruhsatı Belediyelerin imar Müdürlüğü Yapı Kullanma İzni birimleri tarafından düzenleniyor. İskan ruhsatı için yapı sahibinin ilgili belediyeye dilekçe ile başvuruda bulunması gerekiyor.


İskan ruhsatı dilekçesi... 


………………………… BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ’NE


…………………………/İSTANBUL


………………………… Mahallesi ……………….. Pafta ……………….. Ada ……………….. Parsel sayılı yerde bulunan binamıza iskan almak istiyoruz. İstenen belgeler yazımız ekinde olup, gereğinin yapılmasını arz ederim.


Mal Sahibi

                               ...