04 / 05 / 2024

iskansız eve abonelik almak

iskansız eve abonelik almak

İnşaat çalışmaları biten ancak ruhsatına uygun olarak inşa edilmeyen yapılar ile sgk borcu bulunan yapılara iskan izni verilmiyor. Peki, iskansız eve abonelik alınabilir mi? İskansız eve abonelik nasıl alınır?

Çinlilerden konut krizine ‘balkon ev’ çözümü… Bir balkonda, tuvalet, mutfak hepsi var!

Artan konut fiyatları, yüksek kiralar ve kredi faizlerinin tavan yapması nedeniyle ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken, Çinliler’den konut krizine balkon ev çözümü geldi. Balkonların eve dönüştürüldüğü modelde yaşam alanı iyice küçüldü. Peki Türk vatandaşları bu modele ne dedi?

Kiracılar dikkat! Kiracı eve ev arkadaşı alabilir mi? Alırsa hangi şartlarda alabilir?

Kiracılar için kira fiyatları çok fazla artınca ev arkadaşı almak ve kirayı paylaşmak bir çözüm yolu haline geldi. Fakat böyle bir durumda yasal mevzuat merak edilen konular arasında yer alıyor. Bir kiracı eve ev arkadaşını hangi şartlarda alabilir?

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Peşinatsız ve ara ödemesiz eve ilgi artıyor!

Sinpaş güvencesiyle hayata geçirilen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (YTS) 2024 yılında şube sayısını 100'ün üzerine çıkarmayı hedefliyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz evlere ilgi artarken her 10 müşteriden 6'sı sisteme dahil oluyor.

Kiralık ev krizi için 7 çözüm önerisi: Boş eve vergi, kiraya üst sınır gelmeli! 

Kadıköy Geçinemiyoruz Platformu 2023 Kasım ayı Kiralık Konut Raporu'nda, kiralık evlerle ilgili çarpıcı detaylar paylaşıldı ve derinleşen kira krizine ilişkin çözüm önerileri de açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Facebook ve Instagram'a abonelik yolda! İşte ücreti

Facebook ve Instagram'ın sahibi Meta, Avrupa'daki kullanıcılara Facebook ve Instagram'a reklamsız erişim sağlamaları için aylık abonelik seçeneği sunulacağını açıkladı. İşte merak edilen o ücret...

Altın yatırımcılarına acil uyarı. Parlayan yıldız yine o olacak. Alın iki tane eve koyun

Analistlerden altın yatırımcılarına flaş bir tavsiye geldi. Altında parlayan yine o altın olacak. Eve alıp iki tane koymanızdan zarar gelmeyecek.

Lüks sitede kaçak inşaat! Kiracı oldukları eve ruhsatsız eklenti yaptılar

İstanbul Sarıyer’de, konumlanan bir sitede iddiaya göre kiracı olarak sitede ikamet eden kiracılar yapıya ruhsatsız eklenti yaptı. İnşaat 4 kez mühürlenmesine rağmen pes etmediler. İşte detaylar...

Benzin, peynir, süt ve yağdan sonra ona da zam geldi.. Eve geldiğinde fazla para ödeyeceksiniz

Türkiye'de başta benzin olmak üzere süt ve yağ gibi temel gıda ürünlerine zam geldi. Ancak zam gelen çok önemli bir ürkün daha var. Eve geldiğinde şaşırmamanız için bakmanız gerekiyor.

Artık bir eviniz olabilir! Ev hayali kuranlara 180 ay vadeli konut kredisi imkanı! Şartlar tek tek açıklandı!

Ev alma hayalini pek çok kişi kurar. Başınızı sokacağınız eve sahip olabilirsiniz. İşte 180 ay vadeli konut kredisi imkanı!

Şeyma Subaşı’nın Instagram ücretli abonelik kazancı şoke etti! O rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, bu kez Instagram ücretli abonelik kazancı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyetik güzelin Instagram kazancı ağızları açık bıraktı. İşte detaylar...

Emekli promosyonu, asgari ücret, emekli maaşı derken bir yere daha büyük zam geliyor! Bakıp öyle eve gidin

Emekli promosyonu, asgari ücret ve emekli maaşı derken bir hizmete daha büyük zam geliyor. İşte eve gitmeden bakmanız gereken o zam.

iskansız eve abonelik almak Haberi

iskansız eve abonelik almak

İskansız eve abonelik nasıl alınır?

İnşaat çalışmaları biten ancak ruhsatına uygun olarak inşa edilmeyen yapılar ile sgk borcu bulunan yapılara iskan izni verilmiyor. Bu iznin verilmemesi yapının resmi olarak bitmediğini gösteriyor.


İskansız binalar, bazı haklardan yoksun kalıyor. Peki, iskansız eve abonelik alınabilir mi? İskansız eve abonelik nasıl alınır?


İskansız eve elektrik aboneliği..

5784 Sayılı Elektrik Piyasası Kanunu ve Bazı Kanunlar da Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun 25. maddesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’na eklenen Ek Geçici 11. madde. “Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihe kadar yapı ( inşaat ) ruhsatı alınmış ve buna göre yapılmış olup, kanalizasyon kullanma izni verilmeyen ve alınmayan yapılara yol, su, elektrik, telefon vb. gibi altyapı hizmetlerinden birinin veya birkaçının götürüldüğünün belgelenmesi halinde ilgiliyönetmelikler doğrultusunda fenni gereklerin yerine getirilmiş olması ve bu...