02 / 05 / 2024

İskele ve derin deniz deşarjı

İskele ve derin deniz deşarjı

Çelikler Termik Elektrik Üretim Şirketi tarafından Çelikler Yumurtalık Termik Enerji Santrali'nin İskele ve derin deniz deşarjı projesinin tesis edilmesi ve işletilmesi için 18 Aralık 2014 günü Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.

A101’de mop temizlik kova seti 299,90 TL’ye, meyve ve sebze presi 899 TL’ye, derin tencere 229 TL’ye düştü!

A101’in yeni indirim kampanyası 12 Ekim’de başlayacak. Bu kapsamda, mop temizlik kova seti 299,90 TL’ye, meyve ve sebze presi 899 TL’ye, derin tencere 229 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 11 Ekim 2023 Çarşamba...

Yeni evleneceklere müjde! Arçelik’te derin donduruculara tamı tamına 1.250 TL indirim!

Elektronik eşyalarıyla ve özellikle beyaz eşya ürünleriyle tüketicilerin güvenini ve ilgisini kazanan Arçelik, yeni evleneceklere ve derin dondurucu almak isteyen herkese büyük indirim kampanyasını duyurdu. Arçelik, derin donduruculara tam 1.250 TL indirim geldiğini açıkladı.

Siemens 6 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu'da inanılmaz indirim fırsatı! 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Dikey Derin Dondurucu şık tasarımının yanında 6 çekmecesi ve geniş iç hacmiyle sessiz çalışma performansı ortaya koyar.Dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacına cevap verir. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Vestel İki Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu ne kadar? Özellikleri neler? 17 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabım yetmiyor derin dondurucu almak istiyorum diyenler için Vestel, 3 bölüm ve 2 çekmecesiyle farklı ürün gruplarını rahatça saklama ve depolama olanağı sunan 103 litrelik dikey dondurucu ile karşımıza çıkıyor. Peki ürünün özellikleri neler? 

Yedi çekmeceli Profilo Derin Dondurucu'da kaçırılmayacak indirim fırsatı! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş iç hacmiyle tüm kışlık  konserveleri, meyve, sebze ve et ürünlerini depolayabilme tasarımına sahip Profilo derin dondurucu, istediğiniz zaman taze gıdı tüketme imkanını elde etmenize yardımcı olur. 

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom’dan yılın kampanyası! Kullanıcılar derin bir oh çekecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’nun depremin olduğu andan itibaren bir aylık süre için tüm görüşmeleri ücretsiz sağlayacağını belirtti.

Beş çekmeceli Uğur Derin Dondurucu kaç TL? Özellikleri neler?  10 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Geniş iç hacmiyle tüm kışlık  konserveleri, meyve, sebze ve et ürünlerini depolayabilen Uğur marka derin dondurucu, tüm yıl boyunca taze gıdalar tüketme olanağı veriyor. Peki beş çekmeceli Uğur derin dondurucu kaç TL? Başka hangi özellikleri var?

Cep dostu bu derin dondurucuyu kaçırmayın! Arçelik güvencesiyle Flavel FLV1003 3 çekmeceli derin dondurucu indirimde!

Flavel FLV1003 3 çekmeceli derin dondurucu indirimli satılıyor. Anında dondur, anında ulaş! İşte özellikleri ve 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Vestfrost Çekmeceli Derin Dondurucu 5.699 TL! Özellikleri nedir? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu almak isteyenler; bütçelerine uygun, kaliteli ve tasarruflu dondurucu araştırması yapmaya devam ediyor. İşte bu durumda Vestfrost Çekmeceli Derin Dondurucu devir yaratan soğutma sistemiyle ile ön plana çıkıyor. İşte merak edilenler..

Bosch Serie 4 Solo Derin Dondurucu 176 x 60 cm 16 bin TL! Özellikleri neler? İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu almak isteyenler en uygun ve en kaliteli derin dondurucuları araştırmaya devam ediyor. İşte tam da bu sırada Bosch Serie 4 Solo Derin Dondurucu 176 x 60 cm özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

En uygun fiyatlı Samsung derin dondurucu kaç TL? Özellikleri neler? 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Samsung’un kalitesiyle uygun fiyatı birleştiren 188 litrelik derin dondurucu,  6 bölmesiyle farklı ürün gruplarını rahatça depolama ve saklama olanağı sunuyor. Kapaklı ve kapı kollu model,  2 adet rafı ve 4 adet çekmecesi bulunan derin dondurucu,  şık tasarımıyla, bulunduğu alana uyum sağlıyor.Peki

Bosch Serie 4 Solo Derin Dondurucu 17 bin TL! Özellikleri neler? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu almak isteyenler en uygun ve en kaliteli derin dondurucuları araştırmaya devam ediyor. İşte tam da bu sırada Bosch Serie 4 Solo Derin Dondurucu özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Doların 26 gün içinde ne kadar olacağı resmen açıklandı! Net rakam geldi! Doları olanlar derin nefes aldı! Hemen bakın!

Dolar/TL kuru son durum küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Doların yönünün nasıl olacağı araştırılırken, 26 gün içinde doların ne kadar olacağı resmen açıklandı. Net rakam geldi! Doları olanlar derin nefes aldı! Hemen bakın!

İskele ve derin deniz deşarjı Haberi

İskele ve derin deniz deşarjı

Çelikler Termik Elektrik Üretim Şirketi tarafından; Adana İli, Yumurtalık İlçesi, Gölovası Köyü, Sahil Mahallesi Mevkii'nde Çelikler Yumurtalık Termik Enerji Santrali, Kül Düzenli depolama tesisi, İskele ve derin deniz deşarjı projesinin tesis edilmesi ve işletilmesi planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliği'nin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için ''Halkın Katılımı Toplantısı'' yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Balık Restaurant (Mesut Altınkayak'a ait)

Toplantı Yerinin Adresi: Adana İli, Yumurtalık İlçesi, Gölovası Köyü, Sahil Mahallesi

Toplantı Tarihi: 18/12/2014

Toplantı Saati:...