19 / 05 / 2024

İskender Dilek vefat

İskender Dilek vefat

Dilek Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili İskender Dilek hayatını kaybetti. 

İskender Dilek vefat etti! 

Dilek Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili İskender Dilek hayatını kaybetti. 

Mirasçılık belgesi istemi dilekçesi 2021!

Bir kimsenin vefat etmesinden sonra kalan miras, yasal mirasçıları ve mirasçıların oranları mirasçılık belgesinde yer alıyor. Bu belge bir dilekçe ile yetkili mahkemeye başvuru yapılarak alınabiliyor. İşte mirasçılık belgesi istemi dilekçesi 2021...

Veraset ilamı dilekçe örneği 2020!

Bir kimsenin vefat etmesinin ardından miras, mirasçılar arasında pay ediliyor. Kalan miras ve mirasçıların payları veraset ilamında yer alıyor. Veraset ilamı bir dilekçe ile alınabiliyor. İşte veraset ilamı dilekçe örneği 2020...

Veraset ilamı dilekçe örneği 2019!

Bir kimsenin vefatının ardından miras, mirasçılara kalıyor. Kalan miras ve mirasçıların payları veraset ilamında görülebiliyor. Veraset ilamı bir dilekçe ile alınabiliyor. İşte veraset ilamı dilekçe örneği 2019..

Mirasçılık belgesi istemi dilekçesi 2019!

Bir kimsenin vefat etmesinin ardından kalan miras, yasal mirasçıları ve mirasçıların oranları mirasçılık belgesinde görülebiliyor. Bu belge bir dilekçe ile yetkili mahkemeye başvurularak alınabiliyor. İşte mirasçılık belgesi istemi dilekçesi 2019...

Teknik Yapı'nın acı günü! Dilek Özcan vefat etti!

Teknik Yapı İcra Kurulu Üyesi Taner Özcan'ın eşi Dilek Özcan hayatını kaybetti. 

İKSA İnşaat'ın acı günü! Zihniye Çankayalı vefat etti!

İKSA İnşaat'ın ortaklarından olan İskender Çankayalı'nın annesi Zihniye Çankayalı vefat etti. İKSA İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Mirastan feragat etme dilekçesi!

Yasal ve atanmış mirasçılar istekleri doğrultusunda mirastan vazgeçebiliyor. Vefat sonrasında mahkemeye bir dilekçe ile de müracaat edilebiliyor. İşte mirastan feragat etme dilekçesi..

Mirasçılık belgesi dilekçe örneği 2016!

Bir kimsenin vefatının ardından mirasçıları tarafından çıkarılan mirasçılık belgesinde kimlerin hangi oranda mirasçı olduğu görülebiliyor. Bu belge bir dilekçe ile müracaat ederek alınabiliyor. İşte mirasçılık belgesi dilekçe örneği 2016..

Reddi miras için dilekçe örneği 2015!

Bir kimsenin vefatı halinde yasal mirasçıları, kalan mirasın borç olması nedeni ile mirası reddetmek isteyebiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte reddi miras için dilekçe örneği 2015..

Tapu iptal davası dilekçesi 2015!

Taşınmaz mal sahibinin sağlığında yaptığı satış veya bağışlar, vefatı halinde mirasçılar tarafından bir dilekçeyle iptal edilebiliyor. İşte tapu iptal davası dilekçesi 2015...

İskender Dilek: Otellerin röntgenini çekeceğiz!

Turizmin güçlü oyuncularından Dilek Holding, bilişim sektörüne girdi. Online itibar programı Trust You'nun tek yetkilisi olduklarını belirten İskender Dilek "Otellerin röntgenini çekeceğiz" dedi..

Miras paylaşımı dava dilekçesi!

Bir kimsenin vefatının ardından yakınlarına bıraktığı malın birden çok kişiye kalması halinde mirasçılar miras paylaşımı yapması gerekiyor. Peki, miras paylaşımı dava dilekçesi nasıl yazılır?

İskender Dilek vefat Haberi

İskender Dilek vefat

Dilek Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili İskender Dilek vefat etti.

Emlakkulisi.com ailesi olarak İskender Dilek'in yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz....