18 / 07 / 2024

iskenderun anemon otel nerede

iskenderun anemon otel nerede

İskenderun Anemon Otelin resmi açılış töreni Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katıldığı sade bir törenle gerçekleştirildi. Arınç, Türkiye’de Anemon gibi yerli otel zincirlerinin uluslararası markaların önüne geçmeye başladığını söyledi...

İBB, depremzedeleri İskenderun'da 'Feribot otel'de ağırlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, depremzedelerin konaklaması için İDO’ya ait iki feribotu 2400 yataklı otel haline getirdi. Feribotlar İskenderun’da demirleyecek.

Kılıçoğlu Kiremit 90. yaşını kutladı!

Endel Şirketler Grubu’nda yer alan Kılıçoğlu geçtiğimiz günlerde Eskişehir Anemon Otel’de 90. yılına özel bir resepsiyon düzenledi.

İskenderun Hilton Otel yıl sonunda hizmete girecek!

İskenderun'a kazandırılacak olan 5 yıldızlı Hilton Otel projesinin tamamlanması için geri sayım başladı. Yıl sonunda hizmete girecek otel 120 milyon dolara mal olacak.

Hatay’da Çevre Sorunları ve Çözüm Önerileri Sempozyumu düzenlendi!

Hatay’ın Çevre Sorunları ve Çözüm Önerileri Sempozyumu’nun bir diğer ayağı Hatay Valisi Ercan Topaca’nın katılımıyla İskenderun Anemon Otel’de gerçekleştirildi.

Anemon Ankara Otel hizmete girdi!

Yerli otel zinciri Anemon Otelleri'nin 83 oda ile hizmet vermeye başlayan yeni oteli Anemon Ankara Otel Ankara'da Bakanlıklar bölgesinde açıldı.

Pakpen Adana'da tesisat ustalarıyla buluştu!

Pakpen, Türkiye çapında düzenlediği tesisat ustalarına yönelik seminerlerinin 27’ncisini, Adana’da Anemon Otel’de gerçekleştirdi. Efes Yapı’nın da katkıları ile gerçekleşen seminere, 300’e yakın tesisat ustası katıldı.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun'da 50 bin konut yıkılacak!

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından Anemon Otel de düzenlenen 'Orta Karadeniz Bölgesi Sınır ötesi İşbirliği iş Formu" toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, Samsun'daki kent oluşumuna ilişkin açıklamalarda bulundu...

Yeşil Yıldız Projesi bilgilendirme toplantısı İzmir Fuar Anemon Otel'de yapıldı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TMMOB Çevre Mühendisleri Odası ile ortaklaşa yürüttüğü Yeşil Yıldız Projesi bilgilendirme toplantısı İzmir Fuar Anemon Otel'de gerçekleştirildi...

İskenderun Anemon Oteli'nin açılışı yapıldı!

İskenderun Anemon Otelin resmi açılış töreni Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katıldığı sade bir törenle gerçekleştirildi. Arınç, Türkiye’de Anemon gibi yerli otel zincirlerinin uluslararası markaların önüne geçmeye başladığını söyledi...

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi 59 yaşında!

İnşaat Mühendisleri Odası ( İMO ) Eskişehir Şubesi 59. kuruluş yıl dönümü nedeniyle meslekte 40 ve 25'inci yıllarını dolduran üyelerine plaket verdi. İnşaat Mühendisleri Odası kutlamaları Anemon Otel'de gerçekleştirildi...

Celalettin Lekesiz: Metal ve Çeliği iyi kullanan daha hızlı gelişti!

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ile Türkiye Demir-Çelik Üreticileri Derneği 'nin birlikte düzenlediği Demir-Çelik Zirvesi, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz'in katılımıyla İskenderun Anemon Otel'de gerçekleştirildi.

İskenderun’da demir çelik zirvesi düzenlendi!

İskenderun’ da Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) ve Türkiye Demir Çelik Üreticileri Derneği iş birliği ile Anemon Otel'de 'Demir çelik Zirvesi' adlı program düzenlendi....

Anemon oteller zinciri Kapadokya'da taş otel açılışına hazırlanıyor!

Anemon Oteller zinciri, "Türkiye'de doğduk Türkiye'de büyüyoruz" sloganıyla 20 otele ulaştı. Anemon Yönetim Kurulu Başkanı Salim Yavaş, Ankara'da ve Kapadokya'da da yeni yatırımlar yaptıklarını belirtti..

iskenderun anemon otel nerede Haberi

iskenderun anemon otel nerede


Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, geçen yıl yapımı tamamlanarak faaliyete giren İskenderun Anemon Oteli'nin açılışını yaptı.


İskenderun Anemon Otelin resmi açılış töreni Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın katıldığı sade bir törenle gerçekleştirildi. Törende konuşan Arınç, Türkiye’de Anemon gibi yerli otel zincirlerinin uluslararası markaların önüne geçmeye başladığını memnuniyetle izlediklerini söyledi.


Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura, açılış töreninde yaptığı konuşmada Türkiye’de AK Parti hükümetinin istikrarlı döneminde geçmiş yıllara oranla 3 kat daha hızlı büyüdüklerini belirterek bunun siyasi ve ekonomik istikrara bağlı olduğuna dikkat çekti. İsmail Akçur’a kendisi gibi Manisalı olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a katılımlarından dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu:


“1990’dan 2002’ye kadar 5 otel, 2002’den 2012’ye kadar ise 10 yılda 15 otel yaptık yani üç katı büyüdük. Bu hızlı büyümemiz hükümetin sağladığı istikrarlı...