29 / 04 / 2024

iskenderun esentepe kentsel dönüşüm

iskenderun esentepe kentsel dönüşüm

Evrensel Gazetesi'nin haberine göre; İskenderun'un üç mahallesinin kentsel dönüşüm kapsamına alınması halkta büyük tepki yarattı. Halk arasında numune parkı olarak bilinen Pir Sultan Abdal Parkı'nda yaklaşık bin kişi bilgilenmek için toplandı...

Karabağlar Esentepe'deki rezerv alanın imar planı mahkemelik oldu: Turkmall, Forum Göztepe projesini yapacak mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüme alınan ve rezerv alan ilan edilen Karabağlar Esentepe'deki 7 hektarlık alanın imar planları mahkemelik oldu. İşte o son dakika gelişmesi...

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Kartal Esentepe kentsel dönüşüm projesi için müjde geldi!

İstanbul'un Kartal ilçesinde 301 dairelik kentsel dönüşüm projesi 6 yıldır yarım kalmıştı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un devreye girmesiyle sorun çözüldü. 

Sivas Esentepe'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Sivas Esentepe sakinlerinin yıllardır beklediği kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili Sivas Belediyesi'nden sevindiren haber geldi. Kentsel dönüşüm ilçede 480 konut yenilecek. 

TOKİ'den Sivas Esentepe'ye 475 yeni konut müjdesi!

Sivas Merkez Esentepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 475 Adet Konut (+5 K.D.) İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 4 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Bursa Esentepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Makamını Esentepe Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm konusunda bölgede yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Bozbey, "Çözüm noktasında taşın altına elimizi koymaya hazırız" diye açıklama yaptı.

DKY Ada Esentepe fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor!

Toplam 796 daireden meydana gelen DKY Ada projesi kentsel dönüşüm projesi olarak 4 blok şeklinde inşa ediliyor. DKY Ada Esentepe fiyatlar 395 bin TL'den başlıyor.

DKY Ada Esentepe ev fiyatları ne kadar?

DKY Ada Evleri projesi kentsel dönüşüm kapsamında DKY İnşaat tarafından İstanbul Kartal Esentepe'de hayata geçirildi. DKY Ada Esentepe ev fiyatları ne kadar?

Sultangazi'de 2 mahalle kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

İstanbul Sultangazi'de bulunan Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri içinde bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sivas Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi vatandaşa tanıtıldı. Belediye Başkanı Sami Aydın projeyle ilgili bilgi verdi.

İskenderun Esentepe'deki metruk binalar yıkılıyor!

İskenderun Belediyesi'ne bağlı ekipler her gün bölge taramaları ve vatandaş şikâyetlerini değerlendirip, yasal zemin çerçevesinde metruk yapıların tespitini gerçekleştiriyor

Kepez'de kentsel dönüşüm seferberliği!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Esentepe Mahallesi’nde kentsel dönüşüm planını anlattı.

iskenderun esentepe kentsel dönüşüm Haberi

iskenderun esentepe kentsel dönüşüm

İskenderun'un üç mahallesinin kentsel dönüşüm kapsamına alınması halkta büyük tepki yarattı. Halk arasında numune parkı olarak bilinen Pir Sultan Abdal Parkı'nda yaklaşık bin kişi bilgilenmek ve tepkisini dile getirmek için toplandı. 


Toplantıya halkın yanı sıra farklı partilerden meclis üyeleri ve parti ilçe başkanları katıldı. Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Fuat Gezgin, İskenderun'un Pınarbaşı, Numune ve Esentepe Mahallelerinin sesiz sedasız kentsel dönüşüm kapsamına alındığını söyledi. Gezgin dönüşüm kararının Bakanlar Kurulundan geçtiğini ve Resmi Gazete'de yayınlandığı bilgisini verdi. Gezgin yirmi gün içinde İskenderun Belediyesin dönüşüm planı uygulanmasına başvurmazsa çevre bakanlığına devredileceğini aktardı. 


Evrensel...