29 / 04 / 2024

iskenderun numune kentsel dönüşüm

iskenderun numune kentsel dönüşüm

İskenderun’un yarınları için çok önem verdikleri kentsel dönüşümde sona yaklaştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek konu üzerindeki hassasiyetini sürdürüyor.

İskenderun'da 3 mahalle kentsel dönüşüm kapsamına alındı!

Evrensel Gazetesi'nin haberine göre; İskenderun'un üç mahallesinin kentsel dönüşüm kapsamına alınması halkta büyük tepki yarattı. Halk arasında numune parkı olarak bilinen Pir Sultan Abdal Parkı'nda yaklaşık bin kişi bilgilenmek için toplandı...

İskenderun Numune Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına yeni modern yeşil alanlar oluşturduklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk ile birlikte Numune Mahallesi parkının bakım, onarım, düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

İskenderun AK Partili Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “57 yıldır bu ilçeye dokunulmamıştı, şehri sil baştan inşa ettik” dedi.

İskenderun'da kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

İskenderun Belediyesi Başkanı Seyfi Dingil, İş Bankası Genel Müdür yardımcısı Yalçın Sezen, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya ile İş bankası şube müdürleri katıldı.

İskenderun'da dönüşüm Numune ve Pınarbaşı'ndan başlayacak!

İskenderun’un yarınları için çok önem verdikleri kentsel dönüşümde sona yaklaştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek konu üzerindeki hassasiyetini sürdürüyor.

İskenderun'da kentsel dönüşümde sona gelindi!

İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşıldı. Hazırlanan imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylanarak projelendirme çalışmalarına başlanacak.

İskenderun'da kentsel dönüşüm endişesi!

MHP grubu İskenderun kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çekinceleri olduğunu, Karayolları alanı ile ilgili proje konusunda da çekince taşıdıklarını belirtti.

İskenderun'da gerçekleşecek kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

İskenderun'da kentin 6 mahallesindeki 77 hektarda yapılacak kentsel dönüşüm projesinde bilinmeyenler ve soru işaretleri sürürken, hak sahipleriyle görüşme başlatan Ankara İmar A.Ş. yetkilileri, protokollere imza atmaya başlandığını duyurdu.

İskenderun'da kentsel dönüşüm imzaları atılıyor!

İskenderun Belediyesi bünyesinde hazırlanan 77 hektarlık Türkiye'nin 2.Büyük Projesinin hayata geçirilmesi için hak sahipleri sözleşmelere iırıza atmaya hızla devam ediyorlar.

İskenderun'da kentsel dönüşüm için imzalar atılıyor!

İskenderun Belediyesi bünyesinde hazırlanan 77 hektarlık Türkiye'nin 2.Büyük Projesinin hayata geçirilmesi için kentsel dönüşüm projesine destek veren hak sahipleri sözleşmelere imza atmaya hızla devam ediyorlar.

Kentsel dönüşüm İskenderun'a yeni bir çehre kazandıracak!

Kentsel dönüşüm ile ilgili kendisine çok sorular yöneltildiğini belirten Hatay milletvekili Mehmet Alğan, kendi seçim bölgesi İskenderun'daki kentsel dönüşümü takibe aldı.

İskenderun'un çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

İskenderun Belediyesince düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentsel dönüşümün ev yıkıp ev yapmaktan ibaret olmadığını İskenderun'un çehresinin değişeceğini ifade etti.

İskenderun'daki kentsel dönüşüm şehrin kaderini değiştirecek!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehrin kaderini değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesinin hayata geçirileceğini açıkladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğinde onaylanan Kentsel Dönüşüm ile şehrin imarı yeniden inşa edilecek.

İskenderun kentsel dönüşümde mağduriyete izin vermeyeceğiz!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçede Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hiçbir vatandaşın mağdur olmasına izin vermeyeceklerini belirtti.

iskenderun numune kentsel dönüşüm Haberi

iskenderun numune kentsel dönüşüm


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentin geleceğini yakından ilgilendiren kentsel dönüşüm projesinde önemli aşamaları geride bıraktıklarını belirtti. İskenderun’un yarınları için çok önem verdikleri kentsel dönüşümde sona yaklaştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek konu üzerindeki hassasiyetini sürdürüyor. Başkan Seyfi Dingil, hızla gelişen ve büyüyen şehirde sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel değişimleri görmemezlikten gelemeyiz diyerek kentsel dönüşümün aslında İskenderun için bir zorunluluk olduğunu dile getirdi. Bu tür değişimleri görmeden atılacak her adım, yeni sorunları da beraberinde getirecektir diyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Din gil sözlerini şu şekilde tamamladı ; “İskenderun için çok önem verdiğimiz kentsel dönüşümü kısa zamanda başlatıyoruz. Numune ve Pınarbaşı mahallelerinde çalışmalar tamamlanmak üzere. Öncelikle buradan başlayacağız. Tapulu hak sahiplerine % 2’lik artırım ile birlikte süreç...