29 / 04 / 2024

İskenderun sanayi sitesinde yol sorunu çözülüyor

İskenderun sanayi sitesinde yol sorunu çözülüyor

Seyfi Dingil'in yapılan çalışmaları yerinde inceleme ve vatandaş sohbetleri sürüyor. Sanayi sitesi esnafının yıllardır sıkıntı yaşadığı yol güzergahı üzerinde incelemelerde bulunan Başkan Seyfi Dingil, çalışmalara hemen başlanması için talimat verdi.

Belediyeden büyük fırsat! Sanayi sitesinde 13 arsa satacak!

Amasya İli Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya Küçük Sanayi Sitesi'nde yer alan 13 adet arsayı satışa çıkardı. 

O ildeki sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirilecek! 

S.S. Muş Bulanık 2 Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı,  sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirecek. Söz konusu ihale 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Bulvar 9 Sanayi'de 24 ay 0 faiz fırsatı! Geleceğin sanayi sitesinde teslimler iki ay sonra başlıyor! 

Sanayinin kalbinin attığı Esenyurt'ta geleceğin sanayi sitesi hayata geçiriliyor. Bulvar 9 Sanayi adıyla yükselen projede 113 ünite bulunuyor.

Konya'da iklim dostu sanayi dönüşümü gerçekleşiyor!

Konya'da inşa edilen sanayi sitesinde inceleme gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iklim dostu sanayi siteleri hakkında açıklamada bulundu. 

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri yapım işi ihalesi!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesine ait 74 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Samsun Yeni Sanayi Sitesi'nde hak sahiplerine uygun koşullarda dükkan alma fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Samsun Toybelen Mahallesi'nde yapılacak yeni sanayi sitesinde dükkan sahibi olmak isteyen esnafa fiyat ve peşinat indirimi ile vadede uzatma yaptığı bildirildi.

Çorlu Demir Ekosan fiyat listesi!

Demir Grup tarafından Çorlu OSB'de yapılan Demir Ekosan'da inşaat çalışmaları başladı. Sanayi sitesinde yer alan dükkanların 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Tokat sanayi sitesinde kentsel dönüşüm başlayacak!

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yeni sanayi sitesinin yeni yerine taşındığını ve tapusunu aldıklarını belirterek "Mevcut sanayi alanını da kentsel dönüşüm alanı olarak değerlendireceğiz" diye konuştu. 

Gölcük Sanayi Sitesi'nde taşınma başladı!

Gölcük Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte hayata gerçekleştirdiği Sanayi esnafı yeni sanayi sitesinde yer alan dükkanlarına taşınmaya başladı.

Tokat Zile'de 4.6 milyon TL'ye satılık 12 dükkan!

Zile Belediyesi, Şeyhali Mahallesi Yeni sanayi sitesinde bulunan belediyeye ait 12 asma katlı dükkan ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Sivas Küçük Sanayi Sitesi'nde 30 dükkan satıldı!

Suşehri ilçesinde yer alan Küçük Sanayi Sitesinde 30 dükkan ihale usulü ile satıldı. İhaleye 42 kişi katılım gösterdi.

Sanayi sitelerinin taşınmasında ilk adım atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "İlk etapta taşınacak 9 ildeki 10 sanayi sitesinin taşınma maliyeti 2 milyar 200 milyon lira. Taşınması öngörülen toplam 135 sanayi sitesinde 63 bin 467 iş yeri var. Bunların tahmini taşınma maliyeti 20 milyar lira" dedi.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi Nisan'da yatırımcılara açılacak!

Gölcük'teki kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan yeni sanayi sitesinde yerini alacak olan esnaflar belirlenirken, boş kalan dükkanların ise Nisan ayında yatırımcılara açılması planlanıyor.

İskenderun sanayi sitesinde yol sorunu çözülüyor Haberi

İskenderun sanayi sitesinde yol sorunu çözülüyor

YILLARIN SORUNU 

Bu sorunların yıllar önce çözülmesi gerektiğini belirten Başkan Seyfi Dingil, "Bu güzergah yıllardır bu durumda. Kimse el atmamış. Gerçekten burası sıkıntılı bir durumdu. İnşallah gerekli çalışmayı yaptıktan sonra trafik düzeni rahatlayacaktır. Özellikle sanayi sitesinden şehir merkezine ulaşımı kolaylaştıran yolun yapımına derhal başlayacağız" dedi.



Sabah...