06 / 05 / 2024

iskenderun toki 2015

iskenderun toki 2015

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Toki ile ilgili açıklamalarda bulundu. Toki taleplerini 10 güne kadar alacaklarını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil,4500 konutluk Toki projelerinde hiçbir engelin kalmadığını söyledi.

İskenderun TOKİ projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gültepe Mahallesi üst kısmında inşa edilmekte olan TOKİ inşaat alanında incelemeler yaptı.

İskenderun TOKİ Konutları hızla yükseliyor!

TOKİ tarafından Hatay’ın İskenderun ilçesinde inşa edilen bin 55 konutluk projede çalışmalar hızla devam ediyor.

İskenderun TOKİ için temel açma çalışmaları başladı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TOKİ yapım çalışmalarının başladığını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Gültepe’nin üst kısmında yapılacak projenin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İskenderun TOKİ Evleri'nin inşaatı başladı!

İskenderun TOKİ için yapılan yer tesliminin ardından konutları yapacak olan yüklenici firma şantiye kurma çalışmalarına başladı.

TOKİ 2015 yılında kaç konut sattı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2015 yılı içinde satış rakamlarını ve başvuru sayılarını yayınladı. TOKİ'nin en çok satış yaptığı ay Temmuz, en çok başvuru aldığı ay ise Nisan ayı oldu.

İskenderun TOKİ projesinde taslak imar planı hazırlandı!

İskenderun Belediyesince yapılan Toki çalışmaları planlama aşamasında sona gelindi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’ in büyük çaba ve özverisiyle yürütülen Düğünyurdu mevkiinde yapılacak Toki çalışmalarında yeni bir aşamaya geçildi.

İskenderun TOKİ Evleri'ne 3 bin başvuru geldi!

İskenderun TOKİ Evleri için müracaatlar yoğun bir şekilde sürüyor. İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde alınan başvurulara İskenderun halkının yoğun talebi olduğu ve şu ana kadar 3 bin kişinin başvurduğu öğrenildi.

TOKİ İskenderun 2015 başvuruları başladı!

İskenderun Belediye Başkanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projesi, TOKİ İskenderun 2015 başvuruları başladı.

2015 TOKİ İskenderun Konutları başvuru koşulları!

TOKİ İskenderun Evleri başvuru süreci bugün başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıkarılıyor. İşte 2015 TOKİ İskenderun Konutları başvuru koşulları...

İskenderun TOKİ başvuruları!

İskenderun TOKİ başvuruları bugün başlayacak. Alt gelir grubu ve sosyal konut niteliğinde satışa çıkarılan projede başvuru işlemleri İskenderun Belediyesi Sanat Merkezi yetkilileri tarafından yürütülecek.

İskenderun TOKİ satılık evleri!

İskenderun TOKİ satılık evleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Taksitlerin teslimlerin sonra başlayacağı proje 450 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

İskenderun TOKİ Evleri başvuruları bugün!

Toplam 4 bin 500 adet konut hayata geçirilecek olan İskenderun TOKİ Evleri başvuruları bugün saat 14.00'te gerçekleşecek törenle başlayacak.

İskenderun TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ İskenderun konut projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte daireler yer alıyor. Projede 15 yıl vadeli ödeme seçeneği sunuluyor. İşte İskenderun TOKİ Evleri başvuru tarihleri...

iskenderun toki 2015 Haberi

iskenderun toki 2015

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Toki ile ilgili açıklamalarda bulundu. Toki taleplerini 10 güne kadar alacaklarını belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil,4500 konutluk Toki projelerinde hiçbir engelin kalmadığını söyledi. Yaptıkları hizmetlerle şehrin hızla ilerleme trendine geçtiğini ve İskenderun’da oturmanın ayrıcalık taşıyacağını ifade eden Başkan Seyfi Dingil açıklamasında şu görüşlere yer verdi;”kentimiz düğünyurdu mevkiinde 450 bin m2 alanda Toki tarafından alt gelir grubuna yönelik ve sosyal konut olmak üzere 2 tip konut yapılacak.


Ayrıca alan üzerine ilçemizin sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal tesisler de yapılacak. Söz konusu alanda yapılacak imar planı çalışmaları ve toplu konut talebinin belirlenmesine yönelik anket çalışmaları başlayacaktır. Toplu konut talebinde bulunmak isteyen vatandaşlarımızın müracaatları talebin belirlenmesinde büyük rol oynayacaktır”dedi.


Talepler esnasında vatandaşlardan hiçbir ücretin alınmayacağına dikkat çeken İskenderun Belediye Başkanı...