02 / 05 / 2024

İskitler

İskitler

İskitler’deki Merkezi İş Alanları (MİA) projesi, 12 yılda bir türlü hayata geçmeyince, bölge atıl kaldı. Metruk binalarla dolu bölgede fuhuş, hırsızlık gibi asayiş olayları yaşanıyor.

İskitler'de MİA projesi bitmedi, asayiş alarm veriyor!

İlk kazmanın 12 yıl önce vurulduğu Ankara İskitler’deki MİA (Merkezi İş Alanları) projesi bir türlü bitmeyince, metruk binalarla dolu bölgede fuhuş ve hırsızlık olayları arttı.

Saadet Partisi'nin İskitler'deki yeni binasının tadilatı tamamlandı!

Saadet Partisinin İskitler'deki yeni genel merkez binasının tadilatında sona gelindi. 

Saadet Partisi'nin İskitler’deki binasının inşaatı tamamlanıyor!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki heyet İskitler’de bulunan ve inşaat çalışmalarında sona gelinen yeni genel merkez binasını inceledi.

Ankara İskitler'deki kaçak yapılar için yıkım tebligatı!

Altındağ Belediyesi, İskitler'de bulunan metruk yapıların sahiplerine tahliye tebligatı gönderdi ve binaları yıkmalarını istedi.

İskitler'deki kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Ankara'nın İskitler bölgesinde başlatılan kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan projenin temeli atıldı.

İskitler'deki metruk binalar yıkılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesince İskitler'de, oto sanayi sitelerinin yer aldığı bölgede gerçekleştirilecek Merkezi İş Alanları (MİA) projesi dolayısıyla bölgedeki bazı metruk binalar yıkıldı. 

Acromia teslim tarihi!

İskitler Yapı tarafından hayata geçirilen Acromia projesi Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde inşa ediliyor. Peki projede daire teslimleri ne zaman? İşte Acromia teslim tarihi...

Acromia ile Ankara'ya karma proje geliyor!

İskitler Yapı, Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde toplam 708 ofisten meydana gelecek yeni projesine başlıyor... Ofis fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

İskitler'de kentsel dönüşüm hız kazandı!

Ankara İskitler'de kentsel dönüşüm kapsamında başlatılan Merkezi İş Alanları projesinde 2. etap çalışmaları hızla devam ediyor. 

Ankara İskitler MİA 2'de son durum!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, İskitler MİA 2 projesindeki hak sahipleri ile bir araya geldi.

Altındağ İskitler 1.etap kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Altındağ İskitler MİA KDGPA I.Etap II.Kısım 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Altındağ İskitler kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

Ankara Altındağ İskitler MİA KDGPA I.Etap Kavşak Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Altındağ İskitler kentsel dönüşüm 1.etap imar planı değişikliği askıda!

Ankara Altındağ İlçesi, İskitler MİA Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı I.Etap I.Kısımda Eğitim Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği, 28 Ağustos'ta askıdan indirilecek...

Altındağ İskitler kentsel dönüşüm 1.etap imar planı askıda!

Ankara Altındağ İlçesi İskitler MİA KDGPA içinde kalan 1. Etap 1. kısmına ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

İskitler Haberi

İskitler

Büyükşehir Belediyesi’nin, İskitler’i dönüştürmek için yaklaşık 12 yıl önce başlattığı MİA projesi bir türlü hayata geçmedi. Bölge, korku filmi setlerini andıran bir görüntülere sahne olurken, fuhuş ve hırsızlığın merkezi haline geldi. Mağdur olduklarını savunan İskitler esnafı, “Durduk yere insanların ve bölgenin huzuru bozuldu. İskitler; fuhuş, hırsızlık ve madde bağımlılarının yuvası haline geldi” dedi.


HAKKIMIZ GASP EDİLİYOR


Büyükşehir Belediyesi’nin işyerlerini, arsa bedelinin çok altında bir bedelle elinden almaya çalıştığını belirten bölge esnafı Mesut Demircan, “Belediye bize 20 bin TL teklif ediyor. Ancak buranın değeri 20 bin TL’nin çok üstünde. Hakkımız gasp ediliyor. Eğer burada dönüşüm yapılacaksa bir bilirkişi atasınlar, o da bize uygun bir fiyat versin. Sonuna kadar burada olacağız. Ne zaman belediye hakkımız olanı verir, biz de o zaman buradan çıkarız”...