19 / 05 / 2024

iskoçya mahremiyet nedeniyle ev satışı

iskoçya mahremiyet nedeniyle ev satışı

İskoçya'da sakin bir yaşam sürmek isteyen çift, kırsal bir kasabaya taşınmıştı. Yanlarına inşa edilen ev ile hayalleri suya düşen karı koca mahremiyet gerekçesiyle evlerini satılığa çıkardı. 

Konut fiyatlarındaki gidişat ne olacak? İstanbul’da daire mi, İskoçya’da şato mu, Manhattan’da gökdelen mi?

Sosyal medyada İskoçya’da bir şato ilanı ile İstanbul’daki bir daire ilanı oldukça fazla paylaşıldı. Peki konut fiyatları ne olacak? Ev alacaklar beklemeli mi? Yatırımcılar ne yapmalı? İşte detaylar...

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

İskoçya'daki Barlocco Adası minimum 150 bin sterline satışa sunuldu!  

İskoçya'nın batı kıyısı açıklarındaki Barlocco Adası, minimum 150 bin sterlin (3 milyon 670 bin Türk Lirası) fiyatla satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Borsa'ya o tarihten sonra girenler pişman olacak! Uzmanlardan uyarı geldi!

Borsa İstanbul’da, bir süredir ani düşmeler yaşanması nedeniyle bir haftada ikinci kez devre kesici  uygulandı. Yatırımcıların zarara uğramamak amacıyla hisselerinin satışıyla borsadan çıktığı öne sürüldü.

Kripto para borsası Bitget'in faaliyetleri askıya alındı!

Singapur'da  Güney Koreli müzik grubu BTS ile anlaşmazlık yaşanması nedeniyle Bitget'in faaliyetleri askıya alındı.

Artvin'de sel sonrası 39 bina yıkıldı!

Artvin'de hafta içi meydana gelen yağışlar nedeniyle yaşanan sel felaketleri nedeniyle Arhavi ilçesinde 39 bina yıkılırken 1459 bina hasar gördü.

Koray GYO'dan yüzde 25 kira indirimi!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, koronavirüs kaynaklı olarak faaliyet hacminde önemli ölçüde düşüş yaşanması nedeniyle kiracılarına 01 Haziran 2021-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında indirim yapacak.

Çin'de inşaat çökmesi nedeniyle 3 kişi yaşamını yitirdi! 

Çin’de inşaat sahasında yaşanan  çökme nedeniyle 3 kişi hayatını kaybetti

Kahramanmaraş Elbistan'da iki katlı kerpiç ev çöktü!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde fırtına ve yağmur nedeniyle iki katlı kerpiç ev çöktü. Enkaz altında kimsenin bulunmadığı ortaya çıktı.

İzmir Sakarya Mahallesi'ndeki tarihi binalar yıkılıyor!

İzmir'de son günlerde yaşanan sağanak yağmur nedeniyle Sakarya Mahallesi'nde birkaç tarihi yapı yıkıldı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Orhan Beşikçi bugünkü köşe yazısında bu yıkımları kaleme aldı. 

Pandemi nedeniyle kapalı olan restoran ve kafelerin kira ödemelerinin askıya alınması önerisi!

Pandemi nedeniyle kapalı olan restoran ve kafelerin gerekli tedbirler alınarak açılması, fatura ve kira ödemelerinin askıya alınması önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Göker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep'te yağmur nedeniyle 2 katlı ev çöktü!

Gaziantep'te etkisini gösteren yağışlar iki katı evin çökmesine neden oldu. Ev çökmesi nedeniyle 4 kişi yaralandı. 

Yapı Kredi Koray GYO'dan yüzde 25 kira indirimi kararı!

Yapı Kredi Koray GYO, koronavirüs kaynaklı olarak faaliyet hacminde önemli ölçüde düşüş yaşanması nedeniyle kiracılarına 1 Aralık 2020-28 Şubat 2021 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında indirim yapacak.

iskoçya mahremiyet nedeniyle ev satışı Haberi

iskoçya mahremiyet nedeniyle ev satışı

Birleşik Krallık'a bağlı İskoçya’da Pauline Boyd isimli bir kadın evinin banyosunun komşuları tarafından görülmesi nedeniyle evini satılığa çıkardı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; sakin bir hayat yaşamak için eşiyle birlikte kırsal alana yerleşen  Pauline Boyd ve eşi  burada herkesten uzak bir yaşam sürüyordu. Sonrasında ise Body çiftinin evinin yanına yeni bir ev inşa edilmesiyle karı kocanın hayali suya düştü. 

EVİMİZİN BANYOSU KOMŞULARIMIZIN YEMEK ODASINA BAKIYOR 

Komşularının inşa ettirdiği evin yemek odasından kendi evlerinin banyosunun rahat bir şekilde görüldüğünü fark eden çift bu duruma kayıtsız kalmadı. Konuyla ilgili açıklama yapan çift, "Mahremiyet sorunlarıyla’ karşı karşıya kaldık. Duş alırken, komşularımızın yemek yediklerini görebiliyoruz. Ocak 2019’da yandaki arazi satıldı. Yeni bir ev inşa edildi. Evimizin banyosu tam olarak komşularımızın yemek yedikleri odaya bakıyor. Ve camlar buzlu...