03 / 10 / 2024

islam memiş altın tahmini 2022

islam memiş altın tahmini 2022

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının bir kaç güne geleceği rakamı açıkladı. İşte o flaş açıklamalar...

Her tahmini bir bir çıkan İslam Memiş'ten sakın kaçırmayın uyarısı! Altın o tarihte tam bu kadar olacak! Duyan şok oldu!

Piyasa kahini olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın ve gümüş ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

'Al-yat sürecine girdik' diyen İslam Memiş altın almak isteyenlere rakam verdi!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde rekor kırdı. Gram altın 2900 lirayı aşarken, Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş yatırımcılara 'Al-yat sürecine girdik' diyerek alım için rakam verdi. 

Tahminleri peş peşe tutan İslam Memiş altın için gün verdi!

Yatırımcının güvenli limanları arasında yer alan altının yönü pek çok kişi tarafından merak edilirken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. 

İslam Memiş altının 4 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı, duyanlar kuyumcuya koştu!

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar hız kesmeden devam ederken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten de yine çok konuşulacak bir açıklama geldi. İşte İslam Memiş’in yatırımcılar tarafından merakla beklenen o açıklamalar…

Altını bilen adam İslam Memiş altında bu haftayı işaret etti! Altın fiyatları düşecek mi? Yatırımcılar hazır olun!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını uyararak bu haftan altın fiyatlarının yönünün nasıl olacağını açıkladı. Altın fiyatları düşecek mi?

Altın son viraja giriyor! İslam Memiş yarını işaret etti! Altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için yarını işaret ederek, 'dananın kuyruğu kopacak' dedi. Peki yarın altın fiyatları ne olacak; yükselecek mi, düşecek mi? 

İslam Memiş altın almak isteyenleri son kez uyardı! Altının roket gibi fırlayacağı tarihi verdi! Şimdi almayan yandı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyen yatırımcıları alım konusunda son kez uyardı. Memiş, gram altının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı.

İslam Memiş altın alımı rakam verdi! Bu rakamı gören alsın! Altın o günden sonra füze gibi fırlayacak

Altın fiyatlarında düşüş trendi devam ederken Altın uzmanı İslam Memiş'ten altının füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı.

İslam Memiş altın almak isteyenleri son kez uyardı! Bayrama kadar alın! Gram altın tam bu kadar olacak! 

Altın fiyatları düşmeye devam ediyor. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın almak isteyenlerin bayrama kadar alım sürecini tamamlamaları konusunda uyardı.

İslam Memiş altın yorumu! Gram altında bu rakamın altına sarkarsa hemen alın! 

Altın ve para piayasaları uzmanı İslam Memiş'ten yeni altın yorumu geldi. Memiş, altın almak isteyenler için gram altında rakam verdi. 

İslam Memiş altın alım fırsatı için sinyal verdi! 'Düşmedi, görmedim, geç kaldım' diyenlere seslendi! Harekete geçin!

Altın piyasasında hareketlilik devam ederken yatırımcılar altın almak için doğru zaman olup olmadığını araştırıyor. İslam Memiş, altım fırsatı için yatırımcıları uyardı, harekete geçin...

Gram altın fırladı! Altın borcu olan yandı! İslam Memiş 'altın alamayan gümüş alsın' dedi!

Son dakika altın fiyatları bugün resmen fırladı. Gram altın 2 bin 600 TL olurken İslam Memiş altın alamayan yatırımcıların gümüş alabileceklerini söyledi.

İslam Memiş altın almak isteyenlere seslendi! Kesme altın alın dedi! Bu altınları işaret etti! İşçilik fazla...

Altın uzmanı İslam Memiş, Darphane'nin ürettiği altında işçiliğin olduğunu söyleyerek yatırımcılara 'kesmen altın alabilirsiniz' diyerek seslendi.

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

'Birikimlerinize sahip çıkın, işler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altın için sil baştan rakam verdi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? İşte altının geleceği seviye...

islam memiş altın tahmini 2022 Haberi

islam memiş altın tahmini 2022

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında önümüzdeki hafta için çok çarpıcı bir tahmin yaptı. İslam Memiş yaptığı açıklamada gram altın için önümüzdeki haftalara işaret ederek bir yükseliş öngörüsü yaptı.

İSLAM MEMİŞ'TEN GRAM ALTIN İÇİN EKİM AYI ORTASI TAHMİNİ

Haber Global'de yaptığı açıklamada Fed'in bir sonraki toplantıda 50 baz puan, sonraki toplantıda 25 puan faiz artışı yapmasının altın, gümüş ons fiyatlarında, major para birimlerinde toparlanma sağlayabileceğini söyleyen İslam Memiş, "Altın onsu 1655 dolar destek seviyesi var. Gram altında 998 gibi bir rakam var ama gram altın TL şu anda 1011-1015 lira aralığında." dedi. 1000 lira üzerinde bir kapanış yaptıklarını söyleyen İslam Memiş, burada bir toparlanma olabileceğini ve Ekim ilk haftası yükseliş olduğunu, ekim...