27 / 04 / 2024

islam memiş

islam memiş

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrasında dolar hılz yükselirken altın fiyatları üştü, gümüş ise resmen çakıldı. Piyasaların tadı tuzu kalmadı diyen İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

İslam Memiş'ten altın fiyatlarıyla ilgili flaş tahmin! Dinlemeyen pişman olur

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 1000 liranın altındaki gram altın ve diğer piyasa enstrümanları konusunda değerlendirme yaptı. İşte tüm detaylar...

'Kesin' diyen İslam Memiş Merkez Bankası'nın faiz kararını açıkladı!

Deneyimli ekonomist İslam Memiş, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı öncesi öngörüsünü paylaştı.

İslam Memiş açıkladı! Dolar 2 ay sonra kaç TL olacak?

Genelde altın üzerine yorumlar yapan İslam Memiş, bu kez doların akıbetine ilişkin çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

Altın fiyatları çakıldı! İslam Memiş'ten bomba bir tahmin geldi

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika. Altın fiyatları sert düştü. Altın fiyatlarının düşüş sonrası yeni rekor için tarih verildi. Para ve emtia piyasalarında gözler ABD’den gelen ekonomik verilerde. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm ayrıntılar...

Gram altının 75 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı! Kandırılırsınız dedi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş büyün yatırım emtiaları hakkındaki öngörülerine devam ediyor. Memiş, yıl sonu gram altını tahmini açıklarken, bazı gram altın alıcılarına da, “Kandırılırsınız” dedi. İşte detaylar…

Altın fiyatlarında sert düşüş! İslam Memiş yeni yol haritasını açıkladı

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. İslam Memiş, gram altın, dolar, gram gümüş için yeni açıklamalar yaptı, öngörülerini paylaştı. İşte tüm ayrıntılar...

İslam Memiş, gram altında ters köşe yaptı! Kritik çağrı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve doların geleceğine dair yeni açıklamalarda bulundu. Memiş, özellikle gram altında 'baskılanmaya karşı yol haritası' diyerek bir çağrı yaptı.

Gram altının 1.060 lira olacağı tarihi açıkladı! Dolar 9-10 lira…

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının 1060 lirayı göreceği tarihi açıkladı. İşte detaylar…

Selçuk Geçer'in dolar tahminin duyan döviz bürolarına koştu!

Dolar kahini Selçuk Geçer'in döviz kurlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmeleri duyan yatırımcılar soluğu döviz bürosunda aldı.

İslam Memiş'ten gram altın için tarihi uyarı 'Treni kaçırmayın'

Altındaki düşüşün kalıcı olmadığını savunan İslam Memiş, yatırımcılara tarihi uyarılarda bulundu.

Güvenli liman olan doların kaderi belli oldu! O dev bankadan yapılan tahmin ortalığı karıştırdı!

Dolar, diğer para birimlerinin karşısında takındığı tavır gündemde yer alıyor. Bu durum hakkında dünyaca ünlü banka bazı tahminlerde bulundu. İşte detaylar!

Altın fiyatlarında bu tarihe dikkat! İslam Memiş 2,5 ay sonrasını işaret etti

Altın fiyatlarında yaşanan düşüş sonrası yatırımcılar endişelendi. Düşüşün devam edip etmeyeceği yönünde tartışmalar sürerken, Para Politikaları Uzmanı İlam Memiş önemli bir uyarı yaptı. Memiş, altındaki düşüşe aldanılmaması yönünde uyarı yaparak, yıl sonuna dikkat çekti.

İslam Memiş'ten hem altın hem dolar hem de kripto para açıklaması!

Altının kahini olarak bilinen İslam Memiş, hem dolar hem de gram altınla ilgili öngörülerini paylaşarak tarih verdi.

Dolar 21 lira! O kara gün geliyor! Doları olan herkes hemen baksın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolar ile ilgili çarpıcı öngörülerini paylaştı. Memiş, doların 21 lirayı göreceğini açıkladı. İşte detaylar…

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

İslam Memiş'ten altın almak isteyenlere kritik uyarı! 

Yatırım uzmanı islam Memiş, seçimlerin ikinci turuna kitlenen Türkiye halkına uyarıda bulundu. Uzman ismin Seçimi Bırak Haziran Ayına Bak!" konulu ikazlarını merak edenler haberimizi okuyabilir.

İslam Memiş acil kodu ile uyardı! Kimse bu fırsatı kaçırmasın!

Piyasa uzmanı islam Memiş, 2023 yılının gümüş yılı olacağını belirten uzman isim ONS gümüş altın fiyatlarının 25, 32 ve 40 dolar seviyelerinde hareket edeceğini belirtti.

Elinde gümüş olanlar sakın şimdi satmayın! İslam Memiş uyardı! Gümüş fiyatları...

Altın fiyatlarında düşüş tüm hızıyla devam ediyor. Gümüş fiyatları da aynı seyirde devam ederken gümüş yatırımcılarına islam Memiş kritik uyarıda bulundu. Elinizdekileri satmayın diyen Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını söyledi.

Dünya şu anda bunu yapıyor! Piyasa kahini İslam Memiş, ucuz altın almanın formülünü açıkladı!

Altın ve dolar yatırımcıları kurdaki dalgalı seyirden sonra telaşla nasıl zarar etmeden yatırım yapabiliriz? Diye düşünmeye başladı. Bu soruya en dikkat çeken cevap ise altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İşte Memiş'in açıklamaları...

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı: Bunu yapan fena yanılır

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, uzun vadeli tahminlerini de izleyicilerle paylaştı. Fox'taki Ekonomi Arası programında kritik açıklamalarda bulunan İslam Memiş, "Gram altın aslında düşmedi, düşüyormuş gibi görünüyor yalnızca" dedi.

İslam Memiş'ten elinde dolar olanlara tarihi öneri!

Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, elinde dolar bulunduran vatandaşlara çok önemli bir tavsiyede bulundu.

Altın Kahini İslam Memiş gram altın düşmedi dedi ve gerçek fiyatını açıkladı! Göründüğü gibi değil! Aslında gram altın..

Düşüşe geçen gram altına ilişkin Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten çok konuşulacak yorum. "Gram altın aslında düşmedi, düşüyormuş gibi görünüyor."

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten dolar yatırımcısını şaşırtan karar! Kimse bu seviyelerde tutamaz

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar için tutulamayacak seviyeleri açıklarken, elindeki altın ve gümüşleri ne yaptığını söyledi.

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın ve gümüş almak isteyenlere net fiyat verdi! Yatırım yapmak isteyen karar versin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, elinde altın ve gümüş olanların ne yapması gerektiğini açıkladı.

İslam Memiş altın ve dolarda yaşanacak büyük tufanın tarihini verdi: Ben elde olanı sattım diyerek duyurdu

Altın ve dolar piyasasında yaşancak büyük tufan ne zaman kopacak. Piyasaların yakından takip ettiği bir isim olarak son dönemde ismi ön plana çıkan İslam Memiş, altın ve dolar alacaklara çok çarpıcı uyarılar yaptı.

İslam Memiş’ten dolar ve euro çağrısı! En önemli şey!

Dolar ve Euro gelişmeleri şu sıralarda yakından takip ediliyor. Doları ve eurosu olan vatandaşlar ya da almak isteyenlere Finansal analist İslam Memiş’ten uyarı geldi. İşte detaylar!

Bankada paranız ve altınınız varsa hemen bunu yapın! İslam Memiş'ten bomba son dakika tahmini geldi! Sakın geç kalmayın!

Bankalarda altını ve parası olanlar için piyasa kahini İslam Memiş'ten son dakika tahmini geldi. Peki İslam Memiş yatırımcılara hangi uyarıları yaptı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

islam memiş Haberi

islam memiş

Altın ve gümüş fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Merkez Bankası faiz kararlarının açıklanmasından sonra, altın ve gümüş fiyatları dip seviyelere kadar düşerken dolar yükselişe geçti.

Yatırımcılar, gümüş ve altın fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Özellikle gümüş yatırımcıları gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Gümüş ile ilgili Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. 

GÜMÜŞ YORUM

İslam Memiş piyasaları değerlendirerek şu açıklamayı yaptı: ''Toparlanma hamleleri yapan yurt içi para ve altın piyasaları, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasının faiz kararı sonrası İslam Memiş’in dolar hakkında söyledikleri dikkat çekti.. Dolar karşısındaki altın, gümüş gibi emtialarda, Euro, Sterlin ve kripto paralarda ciddi düşüşler göze çarpıyor. Canlı yayında açıklama yapan İslam Memiş “Piyasaların tadı tuzu yok” diyerek yatırımcıları uyardı.