28 / 04 / 2024

ismail acar kim

ismail acar kim

Şehrizar Konakları’ndan ev alanlara Ressam İsmail Acar’ın koleksiyonundan bir eser hediye edilecek. Acar, Şehrizar Konakları’nda sergi de düzenleyecek.Şehrizar Konakları'nda 3+1’den 9+1’e kadar oldukça farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'daki şatosuna hırsız girdi!

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Acar Genel Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Genel Müteahhitlik Gıda Mobilya Otomotiv Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Acar tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Aclan Acar kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Aclan Acar kimdir? Aclan Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Emsan, Tasarımcı Sevil Acar'ın fincanlarını kahve tiryakilerine sunuyor!

Emsan, Tasarımcı Sevil Acar tarafından tasarlanan yeni kahve fincanlarını kahve tiryakilerine sunuyor.Emsan kahve fincanları; kahvelerini klasik, geleneksel ve modern tarzda fincandan içmeyi sevenleri fethedecek.

Hulusi Acar Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü oldu!

Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Hulusi Acar oldu. Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinden ayrılan Acar, 1 Ağustos itibarıyla Doğtaş ve Kelebek Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Hulusi Acar Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü oldu!

Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinden ayrılan Hulusi Acar, Ağustos ayı itibariyle Doğtaş ve Kelebek Genel Müdürü olarak görevine başlıyor. Acar, evli ve iki çocuk babası...

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

ismail acar kim Haberi

ismail acar kim

Üsküdar’daki Şehrizar Konakları, ünlü ressam İsmail Acar ile ortak bir projeye imza atıyor. Mimariyle sanatı buluşturan ortak proje, Acar’ın resimlerinden oluşan bir sergi düzenlenmesi ve ev sahiplerine yine İsmail Acar imzalı özel tasarım bir eser hediye edilmesini kapsıyor. Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin, sanatçı İsmail Acar’la yapılan projenin, Şehrizar Konakları’nın kentin tarihini, estetik birikimini ve geleneksel insani değerlerini barındıran yönünü güçlü bir biçimde vurgulamak amacıyla gerçekleştirildiğini söyledi.  


RAMAZAN BOYUNCA GEZİLEBİLECEK 


Yetgin, “Şehrizar Konakları, çok özel bir proje. Şimdi de projemiz eserleriyle evrensel bir estetik zirveye ulaşan Acar’ın son dokunuşlarıyla ayrı bir değer kazanıyor. Tüm daire sahiplerimize İsmail Acar’ın özel olarak hazırladığı koleksiyon ürünlerini hediye edeceğiz. Ayrıca Acar’ın sergisi örnek dairelerimizde Ramazan ayı boyunca herkese açık olarak sergilenecek” dedi.


TESLİMAT...