03 / 05 / 2024

ismail bilir

ismail bilir

Artvinli Bilir'in evine ulaşmak için yaptırdığı ve vatandaşların geçmesine bir ünite kan bağışı şartıyla izin verdiği asma köprü, 12 yılda 150 ünite kan bağışına vesile oldu.

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Çeştan tarafından açıldı.

Bilir Yapı Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilir Yapı Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilir tarafından kuruldu.

GYODER Çözüm Platformu: Değerini Kim Bilir paneli 23 Eylül'de!

GYODER Çözüm Platformu: Değerini Kim Bilir paneli 23 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tatil Bilir Turizm Seyahat Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatil Bilir Turizm Seyahat Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Derya Günal Apık tarafından kuruldu. 

Başbakan Yıldırım: Siz sadece yıkmayı bilirsiniz, yapmayı AKP bilir!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, "Ne diyorlar? 'AK Parti'nin yaptıklarını yıkacağız.' Siz sadece yıkmayı bilirsiniz, yapmayı AK Parti bilir." dedi...

Murat İşbilir İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat İşbilir İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Murat İşbilir tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Bahçelievler, Kocasinan Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Abdullah Bilir İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abdullah Bilir İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Bilir tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Şişli, Merkez Mahallesi, Hasat Sokak Bilir'de kuruldu.

İsmail Hakkı Edebali: Cumalıkızık'ı turizmde iyi noktaya getireceğiz!

Yıldırım Belediye Başkanı ismail Hakkı Edebali, "Esas işimiz bundan sonra başlıyor. Cumalıkızık'ı turizmde belli bir noktaya getirmek için daha nitelikli işler yapmalıyız." dedi.

İsmail Hakkı Edebali kentsel dönüşümü anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Zümrütevler ve Musababa mahallelerini ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelerek master planı onaylanan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bilgiler verdi.

İsmail Işık kimdir?

Çanakkale Biga Belediye Başkanı İsmail Işık kimdir? İsmail Işık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Işık, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İsmail Işık...

Sfbilir İnşaat Otomotiv Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sfbilir İnşaat Otomotiv Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Bilir, Fikret Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ocak'ta kuruldu.

İsmail Cirit: Yeni ofisimiz hayata bakış açımızı temsil etmektedir!

İzmir 'de Cirit Turizm ve gayrimenkul sektörünün lider markalarından Cirit Gayrimenkul, Folkart Towers 'ta hizmet vermeye başladı. Cirit Turizm ve gayrimenkul uydu ofiste hizmet vermeye başladı.

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir?

İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, TÜSİAD 2015-2016 Yönetim Kurulu Aday Listesi'nde yer alıyor. Peki, İsmail Hasan Akçakayalıoğlu kimdir? İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İsmail Hasan Akçakayalıoğlu...

ismail bilir Haberi

ismail bilir

Merkeze bağlı Varlık köyünde yaşayan İsmail Bilir (70), AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir kamu kurumundan emekli olduğunu belirterek, 12 yıl önce evine giden tek yol olan tahta köprüyü sel alınca, kendi imkanlarıyla 51 metre uzunluğunda, 90 santimetre genişliğinde asma köprü yaptırdığını anlattı.


Köprünün 10 bin liraya malolduğunu dile getiren Bilir, kendisini Türk Kızılayı teşkilatına adadığını ifade ederek, bu nedenle asma köprüye "Kızılay Kan Merkezi" adını verdiğini kaydetti.


Bilir, Türk Kızılayı ve Türk bayraklarıyla donattığı köprünün her geçen gün ilgi görmeye başladığını dile getirerek, "12 yıldır köprüden geçmek isteyenlere, bir ünite kan bağışlama sözünü alarak izin veriyorum. Köyümüze gelen turistler köprünün giriş kapısındaki yazıyı okuyunca şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Yaptığım asma köprünün bu özelliğini duyan insanlar köyümüze gelip beni ziyaret ediyor" diye konuştu.


Köye olan...