20 / 05 / 2024

İsmail Cirit

İsmail Cirit

İzmir 'de Cirit Turizm ve gayrimenkul sektörünün lider markalarından Cirit Gayrimenkul, Folkart Towers 'ta hizmet vermeye başladı. Cirit Turizm ve gayrimenkul uydu ofiste hizmet vermeye başladı.

Cirit İnşaat Geri Dönüşüm Maden İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cirit İnşaat Geri Dönüşüm Maden İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ercan Yılmaz tarafından kuruldu.

Balıkesir Barosu'nun yeni hizmet binası açıldı!

Balıkesir Barosu'nun merkez Altıeylül ilçesi Plevne Mahallesi'ndeki yeni hizmet binası açıldı. Hizmet binasının açılış törenin katılan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, yargı sistemi hakkında konuştu.

Uşak'a 2 bin kişilik cirit sahası inşa edilecek!

AK Parti Uşak Milletvekili ve 25’inci dönem milletvekili adayı Mehmet Altay, atlı cirit sahasının projelendirme aşamasında sona gelindiğini söyledi. Mehmet Altay, ihale sürecinin önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi.

Cirit Gayrimenkul Folkart Towers'ta açıldı!

Fol kart ta hizmete devam İzmir'de Cirit Turizm ve gayrimenkul sektörünün lider markalarından Cirit Gayrimenkul, Folkart Towers'ta hizmet vermeye başladı...

İsmail Cirit: Yeni ofisimiz hayata bakış açımızı temsil etmektedir!

İzmir 'de Cirit Turizm ve gayrimenkul sektörünün lider markalarından Cirit Gayrimenkul, Folkart Towers 'ta hizmet vermeye başladı. Cirit Turizm ve gayrimenkul uydu ofiste hizmet vermeye başladı.

Cirit Turizm Folkart Towers'ta ofis açtı!

Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul firmaları 600 metrekarelik bir alanda Folkart Towers'ın 37'nci katında hizmet vermeye başladı.Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul Folkart Towers'ın 37'nci katında yer alıyor.

Kemal Cirit kimdir?

Artvin Valisi Kemal Cirit kimdir? Artvin Valisi Kemal Cirit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kemal Cirit, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Kemal Cirit..

İsmail Kibici: Kadastro anlayışımız ile 3 boyutlu kadastroyu konuşuyoruz!

Entegre Bina Tesis Ve Enerji Yöneticileri Derneği Başkanı İsmail Kibici, 'Arazi yönetimine kendi halinde bir bakış' başlıklı bir yazı yazdı. Kibici, 'Kadastro anlayışımızın içinde bugün 3 boyutlu kadastroyu konuşuyoruz' dedi...

Balıkesir OSB'ye yatırımcı akını!

Organize Sanayi Bölgesi, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu İsmail Uğur, organize sanayi bölgesine akın eden yerli ve yabancı firmaların yeni yatırımlar için projelerini sürdürdüklerini söyledi.

Bayrampaşa Metrosu'ndan Eyüp Merkez'e tramvay hattı yapılacak!

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüplülere trafik sıkıntısını bir nebze de olsa çözebilecek müjdeli bir haber de verdi. Kavuncu, Bayrampaşa Metrosu’ndan Eyüp Merkez’e tramvay hattının yapılması için proje hazırlandığını açıkladı...

Et ve Süt Kurumu kombinalarını kasaplara açacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, TOKİ işbirliğinde Sakarya, Adana, Diyarbakır, Van ve Ankara'da şehir dışında modern kombinalar kuracaklarını belirterek kombinaları haftanın belli günleri kasaplara da açacağız dedi...

Global İnşaat Otopark İşletmeciliği Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Global İnşaat Otopark İşletmeciliği Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, İsmail Kabak tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos'ta tarihinde kuruldu

Trump Towers'ın üzerinde 15 Eylül'de açılacak Cadde en çevreci avm olacak!

Rakiplerimiz cirit atmada biz güllede yarışıyoruz diyen İzzet Çapa ve Gökhan Avcıoğlu yeni projelerini anlattı. Trump Towers'ın üzerinde 15 Eylül'de açılacak Cadde, Türkiye'nin en çevreci AVM'si olma iddiasında.

İsmail Cirit Haberi

İsmail Cirit

Yönetim Kurulu Başkanı- EGETURDER Ege Turizm Taşımacılar Demeği Başkanı İsmail Cirit, Cirit Ailesi olarak ticari faaliyetlerine Folkart Towers'da 600 metrekarelik bir alanda dünya ile 7/24 bağlantı kurabilen uydu ofiste hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Cirit, "Şirketin yeni yönetim ofisi vizyonumuzu ve hayata bakış açımızı temsil etmektedir" dedi. 


Milliyet...