30 / 04 / 2024

İsmail Demircan Sağlık ve Turizm bakırköy

İsmail Demircan Sağlık ve Turizm bakırköy

İsmail Demircan Sağlık ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi, İsmail Demircan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ağustos 2013 tarihinde Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

İmak Sağlık Gıda Eğitim Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

İmak Sağlık Gıda Eğitim Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İsmail Pençe tarafından kuruldu.

Samsun'daki 3 otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ülkeyi yasa boğan koronavirüs ile Mücadele'de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına otellerini ücretsiz olarak tahsis eden Erman Ilıcak, İsmail Akçura, Nejat Baran ve Ahmet Aydemir’ e teşekkür etti.

Sağlık-Sen Şırnak Şubesi'nden doktora konut tahsisi!

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal, Beytüşşebap’ta göreve başlayan doktora konut tahsis etmesinden dolayı Kaymakam İsmail Pendik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

El Hakim Gayrimenkul Tarım Sağlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

El Hakim Gayrimenkul Tarım Sağlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Khaled Sekh Mohamad, Ammar Bılal ve İsmail Bılal ortaklığında 750 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan: Yeni hastane yapacak yer arıyoruz!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklamalarda İstanbul'a 7 yeni hastane yapılması gerektiğini ve yeni hastane yapacak yer aradıklarını söyledi..

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Amer Abdelrehım Mahmoud Ali , A. A. I. Mohamed A. A. İsmail Mohamed ve M. A. Y. Awadalla ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi İbrahim Rıza ve İsmail Ali Warsame Nuri ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 2 Şubesi açıldı!

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 2 Şubesi, İsmail Demirörs Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 15 Ekim'de Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi'nde açıldı.

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 1 Şubesi açıldı!

Bağlarbaşı Eğitim Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Merdivenköy 1 Şubesi, İsmail Demirörs Şube Müdürlüğü'nde 5 milyon TL sermaye ile 15 Ekim'de Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi'nde açıldı.

Marmara Analiz Test Mobil Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Analiz Test Mobil Sağlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Kul tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

İsmail Demircan Sağlık ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İsmail Demircan Sağlık ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi, İsmail Demircan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ağustos 2013 tarihinde Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu

Türkiye'nin ilk Sağlık Akademisi Burdur'da kuruldu!

Burdur'da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Sağlık Akademisi'nde yaklaşık 8 bin kişiye 28 sağlık konusunda eğitim verilecek.

İsmail Demircan Sağlık ve Turizm bakırköy Haberi

İsmail Demircan Sağlık ve Turizm bakırköy


İsmail Demircan Sağlık ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi, İsmail Demircan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu. İsmail Demircan Sağlık ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Demircan olarak belirlendi. 


İsmail Demircan Sağlık ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu; yerli ve yabancı turistleri yurt içinde ve yurt dışında seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İsmail Demircan Sağlık ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi adres: Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Çatal Sokak, Ateş Sitesi A Blok...