05 / 05 / 2024

İsmail Edip Erten

İsmail Edip Erten

İstanbul Teknik Üniversitesi Yüksek İnşaat Mühendisi İsmail Edip Erten, 21 Aralık günü vefat etti. Erten'in duası 9 Şubat Cumartesi günü Caddebostan'daki evinde yapılacak...

İsmail Edip Erten vefat etti! Eko ve Prekons İnşaat'ın acı günü!

Eko İnşaat, İmetur Turizm İnşaat ve Prekons İnşaat'ın kurucularından Yüksek İnşaat Mühendisi İsmail Edip Erten vefat etti...

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

İsmail Erten Avrasya GYO Genel Müdürü oldu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada İsmail Erten'in  Avrasya GYO genel müdürlük görevine atandığını duyurdu.

Erten Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erten Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Ertekin tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Beylikdüzü, Merkez Köyü, Gürpınar Mahallesi, Mümin Ağa Sokak'ta kuruldu.

Edip Gayrimenkul 2015 yılı finansal raporları!

Edip Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2015 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen finansal raporlar...

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz'daki gayrimenkullerinin değerini yayınladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret'in Lüleburgaz-Büyükkarıştıran'da bulunan tesis ve arsalarının değeri 42 milyon 610 bin TL, ayrıca Lüleburgaz-Durak Mahallesi'nde yüzde 50 hisse değeri ise 2 milyon 615 bin TL olarak tespit edildi.

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı Türkiye’nin vizyonu olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’deki basın kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi, Başkan Uğur Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleri hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi

Ahmet Edip Uğur: Rotterdam asrın projesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gerçekleştirdiği liman projesi ile ilgili iyi niyet anlaşması olumlu karşılandı, Başkan Uğur "Rotterdam asrın projesi" dedi.

Edip Uğur Balıkesir'deki projelerin son durumunu anlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin proje ve hizmetleriyle ilgili son durumu değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, konumu itibariyle bir çok avantaja sahip Balıkesir'i marka şehir haline getirmek istediklerini söyledi.

Edip Gayrimenkul, Burgan Bank'tan 7 milyon Euro kredi kullandı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. kısa vadeli kredilerinin yeniden yapılandırılması kapsamında Lüleburgaz Tesisleri ipotek teminatı karşılığında Burgan Bank A.Ş.'den 36 ay vadeli 7 milyon Euro kredi kullandı.

Edip Uğur: Balıkesir Türkiye'nin lokomotif kenti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Akıllı Şehirler” temalı 9. İstanbul Bilişim Kongresi’ne katıldı.

Ali Erten: İlk defa kendi stadımız, kendi salonumuz oluyor!

Futbol şubesine sponsor olan Erdal Acar'ın bu desteğini çektiğini açıklamasının ardından Erten, yazılı bir açıklama yaptı. Erten'in yönetim kurulunun yaptığı bazı işleri sıraladığı açıklama şu şekilde;

Ahmet Edip Uğur'dan Ayvalıklılara müjde!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık ilçesinde düzenlenen Uluslararası Zeytin Hasat Festivaline katıldı. Festivalin açılış töreninde konuşan Başkan Uğur, Ayvalıklılara birbiri ardına müjdeler verdi.

İsmail Edip Erten Haberi

İsmail Edip Erten
21 Aralık günü vefat eden İstanbul Teknik Üniversitesi Yüksek İnşaat Mühendisi İsmail Edip Erten'in duası 9 Şubat Cumartesi günü evinde yapılacak. Cengiz ve Sena Erten dua için ilan...