14 / 05 / 2024

İsmail Erdem Sare Davutoğlu Sancaktepe Engelliler Dernek Merkezi ve Parkı

İsmail Erdem Sare Davutoğlu Sancaktepe Engelliler Dernek Merkezi ve Parkı

Sancaktepe Engelliler Dernek Merkezi ve Parkı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sâre Davutoğlu ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in katıldığı törenle hizmete açıldı. İşte o merkez ve park...

Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Uzmandan yatırımcılara kritik açıklama! Hangi hisseler seçilmeli? 

Aura Portföy yöneticisi İsmail Erdem, borsadaki son durumu ve öngörülerini tek tek açıkladı. Peki Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Hangi hisseler seçilmeli? 

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ekrem Şahin tarafından kuruldu.

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler İnşaat Yatırım Limited Şirketi Arnavutköy'de Erdin Erdem, Erdoğan Erdem ve Hami Erdem ortaklığında kuruldu.

Erdem Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Çelik tarafından kuruldu.

Erdem Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Akın Erdem tarafından kuruldu.

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Aydoğan Ve Eyyüp    Aydoğan tarafından kuruldu.

Erdem Metal Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Metal Makina Elektrik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nursen Erdem tarafından kuruldu.

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Erdem tarafından kuruldu.

Mke Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mke Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kemal Erdem tarafından kuruldu.

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Endüstri İnşaat Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Uyanık tarafından kuruldu.

Arzu Erdem kimdir? 

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Erdem kimdir? Arzu Erdem, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Erdem'in biyografisi...

Erdem Yıkım Hafriyat İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Yıkım Hafriyat İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erdem tarafından kuruldu.

Saffet Erdem Alçı Levha Danışmanlık Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Saffet Erdem Alçı Levha Danışmanlık Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Saffet Erdem tarafından kuruldu.

İsmail Erdem Sare Davutoğlu Sancaktepe Engelliler Dernek Merkezi ve Parkı Haberi

İsmail Erdem Sare Davutoğlu Sancaktepe Engelliler Dernek Merkezi ve Parkı

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 10 Aralık 2014'te gerçekleşen törende yaptığı konuşmada, "Engellilerin sosyal, kültürel, sağlık, eğitim ve ekonomik bakımdan desteklenmesi, problemlerin çözümünde rehberlik edilmesi ve her türlü ihtiyaçların karşılanması gerektiğini belirterek: “Sancaktepe Belediyesi olarak eğitim, rehabilitasyon, ulaşım, psikolojik ve sosyal danışmanlık ile kişisel gelişim gereksinimlerinin karşılanması, hakları konusunda bilgilendirme ve yönlendirme hizmetleri veriyoruz. Aynı zamanda engelliyi kucaklayan bir toplumu hedefliyoruz” dedi.


Engelliyi kucaklayan bir toplumu hedefliyoruz


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu ise yaptığı konuşmada  “Hayatı daha içten daha yakından gören insanların bakışları arasındayım hayat bizim anlayışımızda bir imtihandır, engelli insanlarımızın günleri zorluklarla geçiyor onlar ve aileleri benim için birer kahramandır.  Hayatın kıymetin bizlerden daha iyi biliyorlar” dedi.


“Ülke olarak büyük aşamalar kaydettik”


“2002 den buyana engellilere yönelik büyük aşamalar kaydedildiğini belirten...