15 / 05 / 2024

İsmail Hakkı Laçin

İsmail Hakkı Laçin

LCN İnşaat Madencilik Limited Şirketi, İsmail Hakkı Laçin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da Şile, Üvezli Köyü, Şile Cami Mahallesi, Üvezli Caddesi'nde kuruldu.

3 deprem uzmanı tek bir kent için konuştu: Her an deprem olabilir!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, Prof. Dr. Hasan Çetin ve  Prof Dr. İsmail Hakkı Çağatay'dan tek bir şehir için çok çarpıcı deprem açıklaması geldi. Uzmanlar yaptıkları açıklamada her an deprem olabileceğini belirtti.

Berna Laçin: Emekliler taşraya mı yerleşsin?

Oyuncu ve sunucu Berna Laçin, X sosyal medya hesabından Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun "Taşrada yaşıyorsan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun, elektrik faturan çok azdır, ev ya senindir ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" açıklamasını alıntılayarak, yanıt verdi. İşte Laçin'in o paylaşımı ve yorumlar

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ömer Faruk Laçin tarafından kuruldu.

Kamu müteahhitleri fiyat farkı ve tasfiye hakkı için yarın sahaya iniyor! 

Fiyat farkı düzenlemesinden memnun olmayan ve tasfiye hakkı şartlarını yeterli bulmayan kamu müteahhitleri, yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için yarın sahaya iniyor. 

TOKİ Çorum Laçin'de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Çorum Laçin projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Laçin 2022 ucuz konut projesi...

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Türkiye'deki yabancı yatırımın yüzde 23,1’i vatandaşlık hakkı için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2020 yılının son çeyreğinde Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,1'i vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçin Metal İnşaat Mobilya Oto Gıda Orman Ürünleri Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Laçin tarafından kuruldu.

 Türkiye'deki yabancı yatırımın yüzde 36'sı vatandaşlık hakkı için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2020 yılının son çeyreğinde Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 36'sı vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

Yıldırım yatırımları için imar planları Meclis'ten geçti!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede inşa edilmesi planlanan spor lisesi için imar planlarının Meclis'ten geçtiğini söyledi

Yıldırım'ı krizi fırsata dönüştürerek inşa edeceğiz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İnsanlarımız için güvenli yaşam alanları inşa etmek, bir tercih değil zorunluluk. Biz bu zorunluluğu bir fırsata dönüştürerek, sadece binaları yenilemekle yetinmeyip, şehrimizi yeniden inşa edeceğiz." dedi.

İsmail Hakkı Edebali: Afetlere karşı dirençli şehir inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, afetlere karşı direr bir şehir inşa ettiklerini söyleyerek, "Her türlü olaya hazırlıklıyız" dedi.

Bursa Yıldırım'a afet yönetim merkezi inşa ediliyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından bölgeye Afet ve Acil Yönetim Merkezi inşa edilecek. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçenin deprem bölgesinde olduğunu hatırlattı.

İsmail Hakkı Laçin Haberi

İsmail Hakkı Laçin

LCN İnşaat Madencilik Limited Şirketi, İsmail Hakkı Laçin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu. 


LCN İnşaat Madencilik Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...