30 / 04 / 2024

İsmail Işık kimdir

İsmail Işık kimdir

Yeniceköy Mahallesi Halk Meclisi, ‘Çaylar Başkandan’ sloganıyla Karadayı Kıraathanesi’nde toplandı. Çavuşköy ile birlikte referandum sonucu Biga’ya dahil olan Yeniceköy Mahallesinde gerçekleşen Halk Meclisine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

İsmail Işık: İmar düzenlemeleri için 10 bin lira harcandı!

Biga Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı İsmail Işık, dolmuş ihalesi ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Çavuşköy ve Yeniceköy’e doğalgaz müjdesi verdi.

İsmail Işık kimdir?

Çanakkale Biga Belediye Başkanı İsmail Işık kimdir? İsmail Işık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Işık, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İsmail Işık...

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Necati Işık kimdir?

Mustafa Necati Işık, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mustafa Necati Işık kimdir? Mustafa Necati Işık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Oylum Işık kimdir?

Işıklar Yapı Sağlığı Merkezi’nin kurucusu Oylum Işık kimdir? Oylum Işık bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hakan Kısacık kimdir?

2012 Şubat ayından bu yana kurucusu olduğu HK Mimarlık ofisinde, yurtiçi ve yurtdışı projelerinde tasarım yapmakta olan Hakan Kısacık kimdir? Hakan Kısacık hangi işlerde görev aldı?

İsmail Işık: İmar düzenlemeleri için 10 bin lira harcandı!

Biga Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı İsmail Işık, dolmuş ihalesi ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Çavuşköy ve Yeniceköy’e doğalgaz müjdesi verdi.

Onur Açık kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Onur Açık kimdir? Onur Açık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Açık, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Açık..

Nizamettin Akgök kimdir?

Halen Selçuk Üniversitesi kampusu içerisindeki hafif raylı sistemin proje müdürü olarak görev yapan Nizamettin Akgök kimdir? Nizamettin Akgök, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nizamettin Akgök...

Mustafa Çalık kimdir?

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi (ANFAŞ), Fasel Tur A.Ş. ve Phaselis Tekstil İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı, Antalya Konyalılar Derneği Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Çalık vefat etti. Peki, Mustafa Çalık kimdir?

Figen Uyanık kimdir?

Peyzaj Yüksek Mimarı Figen Uyanık kimdir? Figen Uyanık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Figen Uyanık, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Figen Uyanık...

Tolga Türkanık kimdir?

Tolga Türkanık, 1 Mart 2015 itibariyle Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu. Peki, Tolga Türkanık kimdir? Tolga Türkanık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Tolga Türkanık...

İsmail Işık kimdir Haberi

İsmail Işık kimdir

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, “Her geçen gün mahalle toplantılarımıza olan ilginin artması bizleri çok mutlu ediyor. 2 yıldan bu yana ulaşılabilen bir başkanım. Yeniceköy mahallesine zaman zaman ben de geliyorum. Kahvehanelerde, sokaklarda vatandaşlarımız ile sohbet ediyoruz. Sorunu yaşayanların çözümünü de en iyi bilenler olduğunuzu biliyorum. 6 Mart’ta muhtarlık seçimi yapılacak. Şu ana kadar adaylığını açıklayan 3 arkadaşımız var. Belediye hizmetlerinden, siyasi görüşüne bakmaksızın bütün Biga’yı eşit ve ihtiyaçları ölçüsünde yararlandırmak için çalışıyoruz. Burada da her kim seçilirse seçilsin Yeniceköy’e hizmet için birlikte çalışacağız” dedi.

Yeniceköy Mahallesi’ndeki sorunlara da değinen Biga Belediye Başkanı Işık, “1Nisan’da mezarlık altındaki yolu açma sözümüz vardı. Bu yolun açılmasıyla ilgili müracaatımızı Karayollarına yaptık. Biz yolun açılmasını beklerken, oraya bir üst geçit yapıldı. Şu anda kullanılamıyor....