02 / 05 / 2024

İsmail Kavuncu hayatı

İsmail Kavuncu hayatı

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu kimdir? İsmail Kavuncu ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'nun hayatı ve yaptığı işler...

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

İnşaatta elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Kemalpaşa Mahallesi Bahçeler Sokak üzerindeki inşaatta çalışan İsmail Albayrak, kaçak elektrik akıma kapılıp hayatını kaybetti.

Turkuazinvest İthalat ihracat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuazinvest İthalat ihracat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün İsmail Kavuncu tarafından kuruldu. 

Tetra 2 Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tetra 2 Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Kavuncu, İsmail Kavuncu tarafından 4 milyon 680 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mayıs'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Eyüp'te Gümüşsuyu Ortaokulu açıldı!

Eyüp yeni bir ortaokula kavuştu. Gümüşsuyu Ortaokulu'nun açılış törenine, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, İl Özel İdaresi yetkilileri ve öğrencilerle velileri katıldı...

İsmail Kavuncu kimdir?

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu kimdir? İsmail Kavuncu ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'nun hayatı ve yaptığı işler...

3 işçinin hayatını kaybettiği kaçak kömür ocağı 15 gün önce mühürlenmiş!

Zonguldak Valiliğince yapılan yazılı açıklamada, maden ocağında oksijen azalması sonucu meydana geldiği belirtilen olayda Mustafa Özalpuğan (54), Yaşar Özerdoğan (53) ve İsmail Altun'un (24) hayatını kaybettiği belirtildi.

Vialand eğlence merkezine ilgi büyük!

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, merkeze hem yurt içinden hem de yurtdışından her gün yüzlerce kişinin geldiğini, yakında eğlence merkezinde açılacak yeni ünitelerle birlikte ilginin daha da artacağını söyledi..

Bayrampaşa Metrosu'ndan Eyüp Merkez'e tramvay hattı yapılacak!

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüplülere trafik sıkıntısını bir nebze de olsa çözebilecek müjdeli bir haber de verdi. Kavuncu, Bayrampaşa Metrosu’ndan Eyüp Merkez’e tramvay hattının yapılması için proje hazırlandığını açıkladı...

Ukra Hayat Evleri'nden havadan görüntüler!

Ukra Hayat Evleri'ni www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüdi

Hayat Tepe Bayrampaşa 16 Aralık'ta satışta! Yüzde 1 peşinat!

Özak GYO'nun Bayrampaşa'da yer alan projesi Hayat Tepe'nin lansmanı 16 Aralık 2012 Cuma günü yapılıyor. Projede ödemeler yüzde 1 peşinatla yapılıyor...

Başakşehir Hayat Park Konakları'nda 3+1'ler 650 bin TL!

İstanbul Başakşehir'de inşa edilen Hayat Park Konutları'nda 3+1 dairelerin fiyatları 650 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiyor. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Ukra Hayat Ispartakule havadan görüntülendi!

Ukra Hayat Ispartakule proejsini www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi

İsmail Kavuncu hayatı Haberi

İsmail Kavuncu hayatı

İsmail Kavuncu kimdir?

İsmail Kavuncu,  1965 yılı Adana doğumlu. Memur emeklisi Selahattin Bey ve ev hanımı Hacer Hanımın iki oğlundan biri olan İsmail Kavuncu, Eyüp Belediye Başkanı. 


Kavuncu ilk ve orta öğrenimini Osmaniye'de tamamladı. 1986 yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun oldu.

Ardından askerlik görevini yedek subay olarak yapmak üzere Kayseri’ye gitti. 1988 yılından beri İstanbul'da ikamet etmektedir.


1989 da ilk işi olan ‘Prestige Oto Kiralama’ şirketini kurdu. Ardından SSCB’nin dağılımı ile birlikte 1991 yılında Turkuaz Dış Ticaret Limited’i oluşturdu. Bu arada Türkiye’nin en tanınmış çorap markası Aytuğ’u satın aldı. Ve bir süre sonra da yine tanınmış bir marka olan Yudum’un Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirildi.


İş hayatındaki üst üste başarıları İsmail Kavuncu’yu 2004 yılında Dünya Genç Girişimcilik ödülüne ulaştırdı.


Girişimcilik ruhunu ülkeye hizmet etme düşüncesi...