01 / 05 / 2024

İsmail Keleş

İsmail Keleş

Pulsar Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Keleş, Coşkun Alay ve Sami Bektaş tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu

Doku Studio Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doku Studio Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Akın Zengin, İsmail Keleş ve Murat Demir ortaklığında kuruldu.

Eşka İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşka İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermye bedeli ile İsmail Keleş tarafından kuruldu. 

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Yakuplu Deniz İstanbul Keleşoğlu fiyat!

Yakuplu Deniz İstanbul Keleşoğlu fiyat listesi 520 bin lira ile 1 milyon 200 bin lira arasında değişiyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları etabında 300 konut satışa çıkarıldı...

Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Mercan Konakları etabı satışa çıkan Deniz İstanbul projesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Peki Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Keleşoğlu Deniz İstanbul'a 1 milyar dolar yatıracak!

Yakuplu sahilinde İstanbul’un en büyük sahil kasabasını oluşturmak için yola çıkan Keleşoğlu, 4 bin 610 konut ile 319 villanın olacağı projeye 1 milyar dolar yatıracak.

Keleşoğlu Denizİstanbul Mercan Konutları!

İstanbul İl 'i, Beylikdüzü Yakuplu 'da inşa edilen projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Denizİstanbul Mercan Konutları projesinde 60 aya kadar vade sağlanıyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul satılık daire!

Keleşoğlu Deniz İstanbul satılık daire fiyatları Mercan Konakları etabında 520 bin TL ile 1 milyon 200 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık!

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık daire teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. 4 bin adet daireden meydana gelen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konutları!

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konutları İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Taksim'e 30 kilometre mesafede bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul projesi!

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul projesi toplamda 4 bin 500 adet daireden oluşuyor. Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul'un lansmanı 1 Aralık'ta gerçekleşecek.

Mehmet Keleş: Kalıcı konut sorunu yaşadık!

Düzce Belediye Başkanı Keleş: "Doğal afetlerin insanların yaşamlarında ağır tahribatları vardır ancak deprem gerçeği konusunda bilinçli olmak ve buna karşın fiziksel, sosyal ve ekonomik tedbirleri almak deprem tahribatlarını en aza indirir" dedi.

Deniz İstanbul Keleşoğlu fiyat!

17 Kasım'da lanse edilecek olan Deniz İstanbul Keleşoğlu fiyat listesi lansmana özel olarak yeniden hazırlanacak.

İsmail Keleş Haberi

İsmail Keleş

Pulsar Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Keleş, Coşkun Alay ve Sami Bektaş tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Temmuz'da kuruldu. Pulsar Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat yapımı mesken toplu konut işyeri ticarethane inşaatları yol köprü baraj liman sondaj kuyusu fabrika atölye depo spor tesisleri kanalizasyonlar arıtma tesisleri içme suyu boru ve depolarının inşaatı ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Pulsar Yaşam Alanları Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Güngören, Sanayi Mahallesi, Oğuzhan Sokak,...