05 / 05 / 2024

İsmail Öntaş ankara

İsmail Öntaş ankara

Ankara Nallıhan Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi İsmail Öntaş kimdir? İsmail Öntaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ankara Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş'ın biyografisi...

Mansur Yavaş: Ankara'da işlerini rüşvetle halleden bir grup var!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş katıldığı programda İsmail Küçükkaya'nın sorularını yanıtladı. Mansur Yavaş, ''Ankara'da işlerini rüşvetle halleden bir grup var'' diye konuştu.

Ankara'da inşaat mühendisi, demirci ustasını vurdu!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, inşaat mühendisi İsmail B., alacak verecek nedeniyle anlaşamadığı demirci ustası Mesut E.'yi tabancayla vurup ağır yaraladı.

Bursa-Ankara YHT projesi tasarruf genelgesine takıldı!

İyi Parti Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren projesinin yüzde 5 ile tasarruf genelgesine takıldığı iddia etti. Tatlıoğlu, projenin  tamamlanacak projeler arasına dahil edilmemesine tepki gösterdi.

Bursa-Ankara YHT Projesi meclis gündeminde!

İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, temeli 2012'de atılan Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesinin tamamlanma tarihini meclis gündemine taşıdı..

Golfkent, Ankara'nın 2017 moda yüzü olacak!

Turyap Akademi Müdürü Doç Dr. Kadir Murat Altıntaş, Ankara'nın 2017 moda yüzü olan Golfkent'i anlattı. İşte o yazı...

TOKİ Ankara Nallıhan'da 173 konut yapacak!

173 konut yaptıracak Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca Ankara'nın Nallıhan ilçesine 173 konut ve bir ticaret merkezinin yapılacağını bildirdi.

Ankara YHT Garı açıldı!

Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) Gar açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla yapıldı.

Juliopolis turizme açılmalı!

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, “5 bin yıllık tarihi geçmişe sahip Juliopolis Antik Kenti, başlı başına görülmeye değer bir yapı. Juliopolis Kenti’ni turizme kazandırmalıyız” dedi.

İsmail Öntaş kimdir?

Ankara Nallıhan Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi İsmail Öntaş kimdir? İsmail Öntaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ankara Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş'ın biyografisi...

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

TOKİ, Ankara Altındağ'da 664 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 664 adet konut yaptırmak üzere ihale açtı

İsmail Öntaş ankara Haberi

İsmail Öntaş ankara

İsmail Öntaş kimdir?

Ankara Nallıhan Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi İsmail Öntaş kimdir? İsmail Öntaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? 


Ankara Nallıhan Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi İsmail Öntaş, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"03/10/1963 tarihinde Nallıhan’da doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Nallıhan’da, Lisans Eğitimimi Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde tamamladım. 


Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Yüksek Lisans yaptım. 2004-2009 ve 2009-2014 tarihleri arasında Adalet ve Kalkınma Partisi’nden İl Genel Meclisinde Meclis Üyesi olarak görev yaptım. 


Bu görev süremde İl Daimi Encümenliği, Bütçe Komisyonu Başkanlığı gibi görevleri yürüttüm. Evli ve 2 çocuk...