07 / 05 / 2024

İsmail Öz

İsmail Öz

Kernek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi, Harun Karadağ, Ferhat Özdemir, Kemal Irmak ve İsmail Öz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Kuruldu!

Cly Teknik Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi Tuzla’da 10.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Calayır tarafından kuruldu.

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Ortağı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ak tarafından kuruldu.

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titanyum Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Özülke tarafından kuruldu.

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükakyüz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Küçükakyüz ve Mehmet Küçükakyüz tarafından kuruldu.

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağcagöz İnşaat Otomotiv Turizm Reklam Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ağcagöz tarafından kuruldu.

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'daki şatosuna hırsız girdi!

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdoğan tarafından kuruldu.

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Proje Satış Çözümleri Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Satış Çözümleri Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tuna ve Soner Keleş tarafından kuruldu.

Öz Tempo Yapı Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tempo Yapı Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 30 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ergi tarafından kuruldu.

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Bardo, İsmail Özözen ve Serdar Gül ortaklığında kuruldu.

İsmail Öz Haberi

İsmail Öz

Kernek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi, Harun Karadağ, Ferhat Özdemir, Kemal Irmak ve İsmail Öz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu. 


Kernek İnşaat ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak ve bununla ilgili danışmanlık hizmetleri sağlamak. 2.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt...