30 / 07 / 2024

İsmail Sevinç

İsmail Sevinç

Yamaç Metalurji ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İsmail Sevinç tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Pendik, Bahçelievler Mahallesi, Seyhan Sokak' ta kuruldu.

SGK Uzmanı emeklinin 2024 Temmuz zammını açıkladı! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri merakla Temmuz 2024 zammını beklerken, emekli maaşları ile ilgili yeni açıklama Sosyal Güvenlik Uzmanı İsmail Sevinç’ten geldi. Peki Temmuz 2024'te en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusuna net yanıt geldi! SGK Uzmanı 'Yüzde yüz' diyerek tahminini yineledi!

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusunun yanıtı milyonlarca çalışanın gündeminde yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? İşte SGK Uzmanı İsmail Sevinç'in konu ile ilgili açıklaması...

Her tahmini tutan SGK uzmanı emekli ikramiyesi için rakam verdi! Ne 10 bin ne de 20 bin!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken SGK Uzmanı İsmail Sevinç bu kez de emekli ikramiyesi için rakam verdi. Peki emekli ikramiyesi ne kadar olacak? 

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

ASKİ’den peş peşe gelen su faturası müjdesi! Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak!

ASKİ abonelerini ilgilendiren yapılandırma müjdesi verilirken, son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023 olduğu belirtildi. Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak! İşte ASKİ abonelerine ilişkin alınan yeni karar…

Çalışanlar sevinçten dört köşe oldu! En düşük maaş 16 bin 800 TL! İşte detaylar!

Çalışanlar sevinçten dört köşe oldu. En düşük maaş 16 bin 800 TL oldu. İşte çılgın zamma dair araştırılanlar!

Polis olmak isteyenler sevinçten havalara uçacak! Emniyete 10 bin personel alınıyor!

Özellikle polislik mesleğine gönül verip, hayatını bu meslekten kazanmak isteyenleri sevinçten adeta havalara uçuracak bir haber geldi. Bugün gelen habere göre, emniyet teşkilatına 10 bin yeni personel alınacak. İşte detaylar…

Araba alacaklar sevinçten şok olacak! Sıfır otomobile ÖTV indirimi geliyor!

Bugünlerde yeni bir otomobil almak ya da eski aracını değiştirmek isteyenleri sevinçten havalara uçuracak bir haber geldi. İddiaya göre, AK Parti seçim öncesi vatandaşın hoşuna gidecek bir hamle daha yaparak, çok yakında sıfır otomobil satışında ÖTV indirimine gidecek. Peki bu ÖTV indirimi ne kadar

TOKİ sosyal konut projesinde taksit artışları belli oldu! Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler ne kadar artacak? 

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi kapsamında aylık taksitlerdeki artış oranı resmen belli oldu. Duyan sevinçten havalara uçtu! Taksitler kadar artacak? 

1 Ocak 2023 emekli zamları hesaplandı! Emekli maaşını duyanlar sevinçten havalara uçtu!

Yeni yılla birlikte emekliler maaşlarına gelecek zammı merak ediyor. 1 Ocak 2023 emekli zamları tek tek hesaplandı! Emekli maaşını duyanlar sevinçten havalara uçtu! İşte emekli maaşlarına gelecek zam oranıyla ilgili detaylar…

Tarlaya inen çiftçi gördüğü manzara ile sevinçten havaya uçtu! Marketlere böyle yansıyacak, acil tıklayın

Şanlıurfa'da ünlü Karacadağ pirincinin hasadını yapmaya giden çiftçiler, üründeki bolluk nedeniyle büyük sevinç yaşadı. Pirincin hem bölgedeki hem de Türkiye'deki marketlere bereketli olarak yansıması bekleniyor.

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

Sevinç Yapı İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevinç Yapı İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Sevinç tarafından kuruldu.

İsmail Sevinç Haberi

İsmail Sevinç

Yamaç Metalurji ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İsmail Sevinç tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Pendik, Bahçelievler Mahallesi, Seyhan Sokak'ta kuruldu.


Yamaç Metalurji ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü metalden mamül  malların alımını, satımını, imalatını ve ihracatını yapmak. - Her türlü inşaat malzemelerinin alımını, satımını, imalatını ve ihracatını yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında gerçek kişi, kamu ve özel sektör kuruluşlarına inşaat       ve taahhüt işleri yapmak, kat karşılığı, yap sat, konut, sanayi,turizm , inşaatları yapmak; bu konularda ihalelere katılmak. Şirket amaç ve konularını gerçekleştirmek için gayrimenkuller alabilir, ihtiyaç fazlasını satabilir. Gerek yurt içinde gerek yurt dışında bayilik, acentalık alabilir, verebilir.


Yamaç Metalurji ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi adres: Pendik, Bahçelievler Mahallesi,...