09 / 05 / 2024

İsmail Taş kim

İsmail Taş kim

Yeşile ve sanata dayalı yeni bir Bakırköy inşa edilecek. Bakırköy Belediyesi CHP'li meclis üyesi ve Encümen Başkanı Mimar İsmail Tas hayallerindeki Bakırköy'ü gazetemiz Flashaber 'e anlattı...

Kıbrıs'ta yabancılara satılan topraklar kime ait?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Cumhurbaşkanı eski danışmanı Sabahattin İsmail, Kıbrıs'ta yabancılara satılan toprakların kime ait olduğuna ilişkin soruları yanıtladı. İsmail, "Bu gidişin önü alınmazsa önümüzdeki 10 yıl içinde KKTC'nin sessiz işgali tamamlanacak" dedi.

Kira stopajını kim nereye öder?

Kira stopajı, Gelir Vergisi Kanunu'nun 94. maddesi uyarınca kiraya verilen taşınmaz mallar üzerinden alınan bir vergidir. Belirli dönemlerde belirli tarafların ödemesi gereken bu vergi bazı özelliklere sahiptir. Peki kira stopajını kim nereye öder? İşte kira stopajıyla ilgili bilgiler...

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kara, Hasan Oğuz ve İsmail Taşköprü ortaklığında kuruldu.

İşte 2023 MTV fiyat listesi.. Kim ne kadar MTV ödeyecek? İşte o liste...

Motorlu Taşıtlar Vergisi yüzde 61,5 oranında zamlanmıştı. Zamların ardından araç sahipleri tarafından yakından takip edilen MTV ilk taksit ödemeleri için son günler geldi, çattı. Peki 2023 MTV ne kadar? Kim ne kadar MTV ödeyecek?  İşte o liste...

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder?

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder? soruları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Tapu devir ücreti ne kadar 2022? Tapu devir ücretini kim öder?

Tapu devri; konut, arsa, arazi ya da iş yeri gibi herhangi bir taşınmaza ait kullanım hakkının eski sahibinden yeni sahibine resmi belgeler ile geçirilmesi anlamına geliyor. Peki, Tapu devir ücreti ne kadar 2022? Tapu devir ücretini kim öder? İşte tüm detaylar...

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Falezler İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falezler İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Albayrak tarafından kuruldu.

Elektrik faturalarında müjde! İndirim geldi! Mart'ta kim ne kadar elektrik faturası ödeyecek?

Elektrik faturalarıyla ilgili beklenen indirim kararı geldi. Peki elektrik faturalarında neler değişecek? Elektrik faturaları düşecek mi? Kimler ne kadar fatura ödeyecek? İşte tüm ayrıntılar...

Bozulan asansörün parasını kim karşılar?

Posta köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda yeni taşındığı evde asansör parçalarının değişmesi gerektiğini belirten okuyucu bozulan asansörünün parasını kim karşılayacağını sordu. İşte o sorununu yanıtı...

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güzel ve Muhamad Mahmud Abdulrazık Mahmud ortaklığında kuruldu.

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

İsmail Taş kim Haberi

İsmail Taş kim

Bakırköy Belediye Meclis Üyesi Mimar İsmail Taş açıklamasında, Bakırköy'ü diğer ilçelerden ayıran en önemli özelliğin eğitim oranı olduğunu söyledi. Taş, Bakırköy'ü yeniden dizayn edeceklerinin altını çizerken, "Mümkün olduğu kadar yeşil bir Bakırköy göreceğiz" diye konuştu. "Bakırköy için kentsel dönüşüm değil, kentsel yenileme olacaktır" diyen Taş, kimsenin evinin elinden alınmayacağını açıkladı. 

Bakırköy'de çevresel planlamanın oldukça keyifli olduğunu ifade eden İsmail Taş, "Bakırköy'de eğitimli ve nitelikli bir yapı var. Halkın bize yönelik destekleri çalışma tempomuzu arttırıyor" dedi. 

"Bakırköylüniin kültürel algısı çok güçlü ve bunu çok önemsiyor" Taş, tasarını boyutunda önemli işlerin altına imza attıklarını bildirirken kentin dokusu ve renginin önemine de değindi.


Mimar İsmail Taş, "Bakırköy'de kültürel algı çok önemseniyor ve çok güçlü. İnsanlar doğal olarak çevrelerine önem veriyorlar. 


Gördükleri tasarımlar, renkler kentin dokusu onlar...